Tam doğum yapcağın zaman hastanede olmak lazım o zaman tabi anlayabilirsekParmaklarıyla kontrol ediyorlar açılma var mı yok mu diye çok acıyor bn devlette yaptım ilk çocuğu gelen geçen kontrol ediyor çok zor bsy normal doğumun en kötü şeyi belkide
Canım o bende 1 haftadır var benim rahim biraz solda olduğu için orda büyüyor şuanBisey diyeceğim benim kasigimda 2 gündür ssol tarafımda sert bisey var bu normal mi
2 hafta once yazcaktim. Dr progestan basla ertesi gun icin gel ultrasonla bakmam lazim demisti. Kanama alani gordu hap ve fitil olarak kullandim. Simdi duzelmis kanama alani kaybolmus.
Bu arada dr dinlenmemi söyledi. Kendini yorma dr gorene kadarKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Teşekkür ederim şuan devam etmiyor baklm olacak mi tekrarBu arada dr dinlenmemi söyledi. Kendini yorma dr gorene kadar
Yok zaten olanı anlattım sorduğu için üzerine de belirttim tecrübeliler vardır diye.Yani parmakla yapılan bir işlem.Belki gebeliğin sonlarında çok rahat açılma oluyordur ki bir ıkınmada doğuran arkadaşım vardı kendi evde sancılarının saniyesini tutup hastüneye gitti ve 4 dk da doğurduCanım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..
Azze Kotu bisey değil canim evde sandino çektiğin bilinçli olduğum sürece doğum kolay.
Elini 2 yapıp açıklığa bakıyorlar yani rahmin a
kc santim açılmış evde cekersen hiç bakmiyorlar insallah o günleri görüp birbirimize destek oluruz
Bizi bi rahat bırakmıyokar bi yandan suriye bi yandan yunanistan biyandan kardeş ülkeye saldırı allahın cezalarıErmenistan sıkı yönetim ilan etti
Aynen ben de öyle. Normal vajinal muayene bile benim için işkence. Onun için ilk hamileliğimde normal doğumu denemek bile istemedim, doktoruma sezeryan istiyorum dedim. Çok şükür çok rahat olmuştu. Normal doğurmak isteyen, son dakikaya kadar bunun için direnen anneleri gerçekten kutluyorum..Yok zaten olanı anlattım sorduğu için üzerine de belirttim tecrübeliler vardır diye.Yani parmakla yapılan bir işlem.Belki gebeliğin sonlarında çok rahat açılma oluyordur ki bir ıkınmada doğuran arkadaşım vardı kendi evde sancılarının saniyesini tutup hastüneye gitti ve 4 dk da doğurduböyle de olabilir.Benim çatım dar bana normal doğum yasak mesela.anatomik bir durum.Zaten şu an normal doğum konuşmak bile yanlış.çocuk kendi belirliyor onu ileriki haftalarda.Ama ben vajinal muayenede bile zorlanan bi insanım kişiye göre değişiyor tecrübeler.
ah ahhh ben oglumdan firsat bulup su azan killara bi tekme tokat girisebiilsem yeter bana
Bnm için öyleydi çok kötüydüKişiden kişiye değişir bence öyle demeyin
Bilmiyorum bnm canım çok yandıValla bende 2 cm acilma vardir kqc saat defalarca cati kuaynesi yapildi asla hissetmedim bana sonda takilirken cok canin yanacak dediler onu da hissetmedim hadi tak diom hemsireye taktim ya dio nasil korkuttularsa seni inanmiosun dio sezeryandan sonra dikis yerlerin cok aciyacak omur boyu cekeceksin dediler Allaha sukur ameliyat agrisi bilmedm gaz sancisi dunyalara bedel mis o ayri ama
Mesela bende elim kesilse bir hafta o eli suya sıkamam korkudan, ben yarı uyuşukken uzanıp orda hissetmeyecek olsamda kesi yapıp bebeği almalarını düşününce kötü oluyordum kusarım dayanamam hareketsiz beklemeye diyordum doktorum normalde de kesi oluyor dediğinde ama orda bir ıkınma bir uğraş halinde olacağım onu hissetmem ama diğerinde hareketsiz yatamam ben midem bulanır sonra o kesiyle suya giremem ben diyordum yani normal bana çok kolay geliyordu o manada ki ben baş ağrısı adet sancısı bilmem çok dua ettim çok Ayetel Kürsi okudum sancı anları o bana ilaç gibi geldi ama doktorun dediğine göre ağrı eşiğimde yüksekmişAynen ben de öyle. Normal vajinal muayene bile benim için işkence. Onun için ilk hamileliğimde normal doğumu denemek bile istemedim, doktoruma sezeryan istiyorum dedim. Çok şükür çok rahat olmuştu. Normal doğurmak isteyen, son dakikaya kadar bunun için direnen anneleri gerçekten kutluyorum..
Benimki ikinciyi bile istemiyordu yetisemiyorum cok hareketli falan diyordu simdi ikincininde erkek olacagini duydu cöktü adam ama ücüncüyüde hak ediyorBana da benimki erkek gibi geliyor. Bi oğlum var 6 yaşında. Bu da erkek olursa üçüncüyü düşünürüm diyorum eşimeo da erkek olursa diyor ha 2 ha 3 erkek farketmez dedim
Bugün burcu esmersoy un programında bir yağ hazırladılar,. Hamilelik öncesi, sonrası, hamilelikte bunu kullanın dedi. Ama ne koydular orayı izleyemedim. Merak ettim aslında. İzleyen varmıdır kiGünaydın kızlar
Çatlak olmasın diye ne kullanıyorsunuz, göbeğim kendini belli ettikçe bu konuya taktım kafayı. Bi de benim gibi deliksiz uyuyamayan var mı ya? Çok üzülüyorum cidden bu duruma. En ufak ses gelse dışarıdan uyuyamıyorum. İkinci ay sürekli uyuyakalıyordum ne güzel. İnsan 5 dakika uyur mu ya. Son aylar uykusuzluk daha da artıyormuş bi de öyle diyorlar.
İnşallah önemli bir şey değildir. Benim doktorum kanama olursa haber ver, lekelenme olabilir diyor. Dinlen bence.Kızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
İnşallahKız olursa %99 Selin koyacağım bende,
Düşündüğün erkek isimleri güzel
Ben erkek olursa Tamim koymayı planlıyorum
Evet benim doktorumda sezeryan pahalı olduğu için değil, zaman açısından pratik geldiginden bazi meslektaslarim tercih ediyor demişti. Bir de dogumlarin genelinin gece başlaması pek işlerine gelmediği için sezeryan yapıp giderim diyorlar. Nisan gelmesinden sonra bir haftaya kadar bekleyenler var tabi her hangi bir problem yoksa. Sen iyi diretmissin, doğurana doğuma ve doğana saygı duyan bir doktor bulmak çok önemli. Benim nisanın 39+4 geldi ebe eve gelip kontrol etti ara ara, açılmam 39+6 gecesi başladı gece hastaneye gittim ve bol bol uyumuşum ertesi gün öğlen doğdu bebeğim. Tam 40 haftalık.
Açılma sürecim 3 gün sürdü haliyle ebe kontrol ediyordu ara ara, ama izin alıp bakabilir miyim kendini nasıl hissediyorsun gibi saygıyla yaklaştığı için midir bilemiyorum hic bir sey anlamiyordum. Normal alttan ultrason daha zor. Hepimiz güzel sağlıklı ve risksiz doğumlar yapalım inşallah
evet :)Her ülkenin farklı oluyo demek ki
Yemek tarifi veriyorlar evde sadec şu ve tencere oluyir ya oda öyledir evde kesin sadece kap vardırBugün burcu esmersoy un programında bir yağ hazırladılar,. Hamilelik öncesi, sonrası, hamilelikte bunu kullanın dedi. Ama ne koydular orayı izleyemedim. Merak ettim aslında. İzleyen varmıdır ki
Hep bu hamilelik hormonlariiiAy evet ya kurt adam oldum resmen insan gerçekten hayret ediyor. Bir ölüp bin diriliyorlar almakla da bitmiyor ki
Benim koca kiz doguracam diye ücüncüyü düsünme oda erkek omur ben bukadar teke arasinda duramam kacarim diyo bak ona göreYemek tarifi veriyorlar evde sadec şu ve tencere oluyir ya oda öyledir evde kesin sadece kap vardır
ONTK Demin bir abla yazdı gelinleri dogumnyapmis 4.kiza bacım bidaha düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?