2021 Nisan Anneleri

2 hafta once yazcaktim. Dr progestan basla ertesi gun icin gel ultrasonla bakmam lazim demisti. Kanama alani gordu hap ve fitil olarak kullandim. Simdi duzelmis kanama alani kaybolmus.
Kızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
Bu arada dr dinlenmemi söyledi. Kendini yorma dr gorene kadar

Yok zaten olanı anlattım sorduğu için üzerine de belirttim tecrübeliler vardır diye.Yani parmakla yapılan bir işlem.Belki gebeliğin sonlarında çok rahat açılma oluyordur ki bir ıkınmada doğuran arkadaşım vardı kendi evde sancılarının saniyesini tutup hastüneye gitti ve 4 dk da doğurdu böyle de olabilir.Benim çatım dar bana normal doğum yasak mesela.anatomik bir durum.Zaten şu an normal doğum konuşmak bile yanlış.çocuk kendi belirliyor onu ileriki haftalarda.Ama ben vajinal muayenede bile zorlanan bi insanım kişiye göre değişiyor tecrübeler.

Doğum konusunda ben gebeler için kurslar var oraya gitmek istiyorum ama korona var içimden hep normal doğum geciyo acıkcası. Suan elazığdayım ama kırıkkalede doğurmayı düşünüyorum bakalım aralıkta idari izinliyim varsa kurslara katılmak istiyorum ki rahat doğurıyım

Aynen ben de öyle. Normal vajinal muayene bile benim için işkence. Onun için ilk hamileliğimde normal doğumu denemek bile istemedim, doktoruma sezeryan istiyorum dedim. Çok şükür çok rahat olmuştu. Normal doğurmak isteyen, son dakikaya kadar bunun için direnen anneleri gerçekten kutluyorum..

Bilmiyorum bnm canım çok yandı

Mesela bende elim kesilse bir hafta o eli suya sıkamam korkudan, ben yarı uyuşukken uzanıp orda hissetmeyecek olsamda kesi yapıp bebeği almalarını düşününce kötü oluyordum kusarım dayanamam hareketsiz beklemeye diyordum doktorum normalde de kesi oluyor dediğinde ama orda bir ıkınma bir uğraş halinde olacağım onu hissetmem ama diğerinde hareketsiz yatamam ben midem bulanır sonra o kesiyle suya giremem ben diyordum yani normal bana çok kolay geliyordu o manada ki ben baş ağrısı adet sancısı bilmem çok dua ettim çok Ayetel Kürsi okudum sancı anları o bana ilaç gibi geldi ama doktorun dediğine göre ağrı eşiğimde yüksekmiş Halbuki canım çok tatlıdır

Bana da benimki erkek gibi geliyor. Bi oğlum var 6 yaşında. Bu da erkek olursa üçüncüyü düşünürüm diyorum eşime o da erkek olursa diyorha 2 ha 3 erkek farketmez dedim
Benimki ikinciyi bile istemiyordu yetisemiyorum cok hareketli falan diyordu simdi ikincininde erkek olacagini duydu cöktü adam ama ücüncüyüde hak ediyor kendini oglanin elinde oyuncak edip hayiri bilmeyen simarik cocuk yapmak istiyo 2 ve 3 olursa bi herseye karismayi birakir bende rahat ederim

Bugün burcu esmersoy un programında bir yağ hazırladılar,. Hamilelik öncesi, sonrası, hamilelikte bunu kullanın dedi. Ama ne koydular orayı izleyemedim. Merak ettim aslında. İzleyen varmıdır ki
Kızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
İnşallah önemli bir şey değildir. Benim doktorum kanama olursa haber ver, lekelenme olabilir diyor. Dinlen bence.
İnşallah
Ne güzel bir doğum olmuş. İnşallah bu da öyle olur.
Evet doktorlar zaman alıcı olduğu için özellikle yoğun doktorlar sezeryana alıyor, beklemiyorlar. Doktoru iyi seçmek gerek. İstediğin şekilde normal doğum için cesaret vermeli şartlar uygunsa
.

Bugün burcu esmersoy un programında bir yağ hazırladılar,. Hamilelik öncesi, sonrası, hamilelikte bunu kullanın dedi. Ama ne koydular orayı izleyemedim. Merak ettim aslında. İzleyen varmıdır ki
Yemek tarifi veriyorlar evde sadec şu ve tencere oluyir ya oda öyledir evde kesin sadece kap vardır

ONTK Demin bir abla yazdı gelinleri dogumnyapmis 4.kiza bacım bidaha düşünün

Bn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺

Eklentiler

• 20200918_221816.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 37
Ay evet ya kurt adam oldum resmen insan gerçekten hayret ediyor. Bir ölüp bin diriliyorlar almakla da bitmiyor ki
Hep bu hamilelik hormonlariii sanki birini yolunca 5 10 birden pörtlüyo gibi sinir bozucu ilk hamileligimde bukadar olmamisti ne oldu anlamadim erkek doguracam diyemi erkeklik hormonumu yükseliyo bilemedimki

Yemek tarifi veriyorlar evde sadec şu ve tencere oluyir ya oda öyledir evde kesin sadece kap vardır

ONTK Demin bir abla yazdı gelinleri dogumnyapmis 4.kiza bacım bidaha düşünün
Benim koca kiz doguracam diye ücüncüyü düsünme oda erkek omur ben bukadar teke arasinda duramam kacarim diyo bak ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…