Aynen bendeMasallah Allah bagislasin ben ikinciye kalkismak icin 7 yil bekledim valla hayranim cok cocuklulara
Prilam ben de işe yaradı. Gündüz alınca cok uyku yapıyor. Gece alınca sikinti yaşamadım. Yalniz mide ağrım oluyor. Aklima bundan olabileceği gelmemişti.Canım benim anladığım bu bulantı her bünyede farklı. Ben bugün bulantı bilekliği taktım bileklerime, bir de ekşi limonata baya içtim, rahat bir gün geçirdim, sabahtan bulantım vardı bunları yapınca geçti ama sadece yatıyorum evde, dışarı çıkabilmem pek mümkün değil. Prilam denemicem sanırım çünkü zofer bile bende işe yaramıyor ... Senin de çok mu bulantın?
Bende 12+2 yim artık gecmiycrk herhalde diyorum iyice ümitsizliğe kapildm12+1 hala tam gaz devam 12. Haftaya azalır diyorlardı bence bu iş 16 ya uzar Kuzu
Kamudayim ama idari izin mevzusu bencede haksızlık. Ozelde çalışanda daha az hamile degil hamile hamiledir. Ayrıca neden 24 hafta bu dönemde direkt hamileler evden çalışsın denilmeli. Doğmamış bebeğin vebali var üzerimizde.Ne guzel kamuda olanlar 24.haftadan sonra idari izin 32.haftaya kadar biz ozelde calisalara yok ne kadar buyuk haksizlim uzuluyorum kendi adima sizede seviniyorum tabi ki
Ilerde sirf yanliz kaldm kardessiz biraktiniz beni demesin die bi cesaret hadi dedik ama cok sukur rabbime mis mis kokucak evimiz yine canimizdan bi can dahaAynen bendeoğlum cok istemese hiç cesaret edemezdim.
Prilam ben de işe yaradı. Gündüz alınca cok uyku yapıyor. Gece alınca sikinti yaşamadım. Yalniz mide ağrım oluyor. Aklima bundan olabileceği gelmemişti.
Insan ayirt edilmeden kimsenin hakki yenilmeden bisiler yapilmasi gerekiyor ama nerdeee hakkim helal degil zaten rabbim saglik sihat versin insallahta dayanalim en az 32.haftaya kadarKamudayim ama idari izin mevzusu bencede haksızlık. Ozelde çalışanda daha az hamile degil hamile hamiledir. Ayrıca neden 24 hafta bu dönemde direkt hamileler evden çalışsın denilmeli. Doğmamış bebeğin vebali var üzerimizde.
Aynen bencede bisi yok çati muyanesinde cok basit bisi@Azze Canım ben 3 kızımı da normal doğumla 38+2 de doğurdum. Cati muayenesi hicbir zorlugu yok notmal smear testi yaptirdigin neyse o kadar yani. Psikolojik bence, kendinizi korkutmayin kizlar özellikle ilk anne olacak arkadaslarim... ben Hicbir zorluk çekmedim diyebilirim ne kadar rahat olursan o kadar rahat bir doğumun olur. Doğum yaklaştıkça belirli hareketler var açılmayı kolaylaştıracak, burada hepsini konuşuruz beraber. Doğum kişiden kişiye değişir, ben nst 'deki sancılar tavan yaptığı halde çok rahattım, ağrı eşiğim çok yuksek, ebem ve diğerleri epidural aldim sandılar o derece. Tek odak noktam 9 ay sabırla bekledigim o minigi kucaklamak, sarilamk koklamakti... hepimizin doğum hikayelerinin yazıldığı günlere isinlanmak istiyorum yaaa
Ben erkeğe benzettimBn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺
Artık gelsin o günler bence de@Azze Canım ben 3 kızımı da normal doğumla 38+2 de doğurdum. Cati muayenesi hicbir zorlugu yok notmal smear testi yaptirdigin neyse o kadar yani. Psikolojik bence, kendinizi korkutmayin kizlar özellikle ilk anne olacak arkadaslarim... ben Hicbir zorluk çekmedim diyebilirim ne kadar rahat olursan o kadar rahat bir doğumun olur. Doğum yaklaştıkça belirli hareketler var açılmayı kolaylaştıracak, burada hepsini konuşuruz beraber. Doğum kişiden kişiye değişir, ben nst 'deki sancılar tavan yaptığı halde çok rahattım, ağrı eşiğim çok yuksek, ebem ve diğerleri epidural aldim sandılar o derece. Tek odak noktam 9 ay sabırla bekledigim o minigi kucaklamak, sarilamk koklamakti... hepimizin doğum hikayelerinin yazıldığı günlere isinlanmak istiyorum yaaa
Benim de çok fazla ben geceleri midem boş olsa da kalkıp safra kusuyorum bulantıdan uyuyamıyorum bana da diyolar dışarı çıkaralım seni hava al biraz dolaş ama yok mümkün değil iki günde bir kalçadan progestan iğne oluyorum ona bile zor gidiyorum.bende de var bulantı bilekliği dün aldık bugün denedim tamamen geçirmesede yemek yerken ilk defa tabağımı bitirdimCanım benim anladığım bu bulantı her bünyede farklı. Ben bugün bulantı bilekliği taktım bileklerime, bir de ekşi limonata baya içtim, rahat bir gün geçirdim, sabahtan bulantım vardı bunları yapınca geçti ama sadece yatıyorum evde, dışarı çıkabilmem pek mümkün değil. Prilam denemicem sanırım çünkü zofer bile bende işe yaramıyor ... Senin de çok mu bulantın?
bende kamuda çalşıyorum 11 haftamdayım otobüsle işe gidiyorum geçen maskeyle bayıldım otobüste nefes alamadım heralde tweetrdan sağlık bakanının postlarına twit atıyorum hamilelere idari izin verin diye ama nafile.....Kamudayim ama idari izin mevzusu bencede haksızlık. Ozelde çalışanda daha az hamile degil hamile hamiledir. Ayrıca neden 24 hafta bu dönemde direkt hamileler evden çalışsın denilmeli. Doğmamış bebeğin vebali var üzerimizde.
Masallah Allah bagislasin ben ikinciye kalkismak icin 7 yil bekledim valla hayranim cok cocuklulara
Çok merak ediyorum kız erkek farketmiyor ama 2 hamileligimde 9 ay kusma ile geçti, bu çok farklı 2 hafta bulantim oldu bitti gitti anlayamıyorum niye böyle, cinsiyet mi farklı acaba? Çarşamba kontrolüm var bakalım cinsiyet için çok erken ama iyi olduğunu göreyim yeterGerçi benim tüm hamileliklerim korunurken oldu amaçok çocuklu ailelere özenirdim ben kalabalık aile çok severim,inşallah kısmetse biz de o kervana doğru ilerliyoruz
Benim de iki kizim var.. ve aramizda bir gun var . Bakalim rabbim bu defa ne yazmis alnimiza
Cnm bende de tam tersi iki kizimda hamileliklerim hep riskli hamilelikdi kanama larla yatak istirahati ile gecen hamileliklerdi...Çok merak ediyorum kız erkek farketmiyor ama 2 hamileligimde 9 ay kusma ile geçti, bu çok farklı 2 hafta bulantim oldu bitti gitti anlayamıyorum niye böyle, cinsiyet mi farklı acaba? Çarşamba kontrolüm var bakalım cinsiyet için çok erken ama iyi olduğunu göreyim yeterhakkımızda hayırlısı canim
Allah yardimcin olsun cnm.. bende de bulanti var ama cikaramiyorum birturlu benimki de bi ayri dert...Benim de çok fazla ben geceleri midem boş olsa da kalkıp safra kusuyorum bulantıdan uyuyamıyorum bana da diyolar dışarı çıkaralım seni hava al biraz dolaş ama yok mümkün değil iki günde bir kalçadan progestan iğne oluyorum ona bile zor gidiyorum.bende de var bulantı bilekliği dün aldık bugün denedim tamamen geçirmesede yemek yerken ilk defa tabağımı bitirdim
Ah çok üzüldüm geçmiş olsunbende kamuda çalşıyorum 11 haftamdayım otobüsle işe gidiyorum geçen maskeyle bayıldım otobüste nefes alamadım heralde tweetrdan sağlık bakanının postlarına twit atıyorum hamilelere idari izin verin diye ama nafile.....
Aaaa bu olay öğretmenler için de geçerli mi?? Ben hiç duymamışım malum bizim online ders ya yine de idari izin veriliyor mu?Kamudayim ama idari izin mevzusu bencede haksızlık. Ozelde çalışanda daha az hamile degil hamile hamiledir. Ayrıca neden 24 hafta bu dönemde direkt hamileler evden çalışsın denilmeli. Doğmamış bebeğin vebali var üzerimizde.
Hangi gelin kaynanasiyla anlasip ana kiz oluyo?Biz size kiz tarifini verelim siz erkek cildiracagim evin içinde kahkaha atarak dolasiyorum
Seninde dolu kızın olcak gelinler sirali
Ben anlasirimda hep araya girenler varHangi gelin kaynanasiyla anlasip ana kiz oluyo?Ben sahsen okadarrrrr iyi anlasiyorumki tek gelini olarakkk
Hangi gelin kaynanasiyla anlasip ana kiz oluyo?Ben sahsen okadarrrrr iyi anlasiyorumki tek gelini olarakkk
Benim kaynanamgille polis esleirnin genel sorunu para sıkıntısı dışında çok şükür hiç sorunumuz yok hiç icimd3 tutmam oda tutmaz annemin evinden rahatım orda iş yapar yemeklerie benBen anlasirimda hep araya girenler varyoksa kayin validem gerçekten iyi bir insan, düşünceli ve feminist birisidir. Ne yazik ki çabuk dolduruşa gelir.
Yarına görüşürüzKızlar ilk kez bugün hiç midem bulanmadı, ablam sordu nasılsın diye ordan aklıma geldi yoksa hiç farkında değilim. Umarım hayırlı bir şeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?