Böyle farklıysa bu sefer oğlan galiba.Bende en baştan beri sıfır bulantı kusma hatta 3-4kilo aldım bilekızımda bu zamanlar hala kusardım midem bulanırdı 4aydan sonra geçmişti şimdi karnım şişmese gebeyim demiycem aşırı normal ve iştahlıyım 12.haftaya geçer diye düşünüyorum seninde
Allah şifa versin. Aç karna bir tatlı kaşığı zeytinyağı içmek, kuru kayısı hoşafı, yer fıstığı yemek benim aklıma gelenler. Arkadaşlar belki başka fikir de verir.Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Valla herşeyim farklı bende öle hissediyorum cuma sabahı öğrenecem inşaallahBöyle farklıysa bu sefer oğlan galiba.
Allah şifa versin. Aç karna bir tatlı kaşığı zeytinyağı içmek, kuru kayısı hoşafı, yer fıstığı yemek benim aklıma gelenler. Arkadaşlar belki başka fikir de verir.
Oğluslarin tahminime göre biri 16.biri 17.gün ama bu adete 3 gun kala yani 27.gün oluyo ki bazen 28-30 gun arası adet döngüsü . Birileri kiz desin diye zorluyor gibiyim sanki değil miValla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü genelde
Ayyy hepimiz öyleyiz İnanOğluslarin tahminime göre biri 16.biri 17.gün ama bu adete 3 gun kala yani 27.gün oluyo ki bazen 28-30 gun arası adet döngüsü . Birileri kiz desin diye zorluyor gibiyim sanki değil mi
Amin rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu hayırlı evlatlar nasip etsin inşAyyy hepimiz öyleyiz İnanbende erkek densin diye çabalardayım Rabbim hayırlıysa gönlümüze göre versin inş
Ben kızımda 10 kilo vermiştim bunda 2 kilo almışım şaşırdım açıkçası bide göbeğim baya çıkmış eşim sabahtan beri herkese ben pipi gördüm doktor söylemedi ama ben gördüm diye ortalıkta geziyor doktor kız dese daha çok büyük bi hayal kırıklığına uğrayacak
Rüyamda birinin 3.cocugu eerkekti bende diyordum benimki kiz olcak doğar doğmaz değişelim mi oda 5 dkka kanepede sizmisimAyyy hepimiz öyleyiz İnanbende erkek densin diye çabalardayım Rabbim hayırlıysa gönlümüze göre versin inş
Ben kızımda 10 kilo vermiştim bunda 2 kilo almışım şaşırdım açıkçası bide göbeğim baya çıkmış eşim sabahtan beri herkese ben pipi gördüm doktor söylemedi ama ben gördüm diye ortalıkta geziyor doktor kız dese daha çok büyük bi hayal kırıklığına uğrayacakdoktor bacak arasına vurduğunda ulturasonu bsy çıkıyordu orda bnde gordum aslında bu tutturmuş ismini bile koydu bebeğin ayy kızlar ben ne yapacağım bu adamla be
Hahah
Walla ya nedir bu kafayı yicem sabahtan beri erkek erkek diyor hayal kırıklığına uğradım istemiyorum artık napican bilmiyorum inşallah yarın 2li taramada doktor söyler ya
Kaynanamda erkek diyor herkes erkek diyor bakalım ne çıkacak şansımızaya öle yaptılar Mı bizde daha çok merak ediyoruz bende sırf kapılmamak için doktor doktor gezecem sanırım
Bende geçen rüyamda gördüm hep çok düşünmekten kızlarHahahbende rüyamda instagramda foto paylaşmışım oğlumuz oluyor yazmışım sonra aaa diyorum daha net değil ki ya kızsa ne derim millete duyurdum erkenden kafayı yedik doktorların umru değil cinsiyeti şakadanak gören bi dr bulup sıradan gözükelim
Ayyy benmkilerde Buda farklı olur inş diyorlar daha çok merak ediyoruz öle olunca inş hayırlısıysa bakalımKaynanamda erkek diyor herkes erkek diyor bakalım ne çıkacak şansımıza
Bebek erkek degilse 10 da biraz zor soylerBende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedimözele gidicem öylesine arastirmayacagim
Ay o doktor kimmiş neredeymiş toplanıp gidelimBebek erkek degilse 10 da biraz zor soylerhatta erkek bebekse bile 11de anca yani organlar o zaman belirginlesiyor.11.haftada doktor ogluma eger erkek degilse meslegi birakirm nr istiyorsaniz alin demisti ben hem 16 hem 22 de yinede usg de detayli baktirmistim
Yumurtlamadan önce olursa kiz cunku x kromozomu daha agir ama daha uzun sure yasiyor.yumurtlayinca y ler ölmus oldugu icin x ler kaliyor.Yumurtlama sonrasi tam tersi.yani tibbi aciklamasi bu teorinin ama y direnmis de olabilirOğluslarin tahminime göre biri 16.biri 17.gün ama bu adete 3 gun kala yani 27.gün oluyo ki bazen 28-30 gun arası adet döngüsü . Birileri kiz desin diye zorluyor gibiyim sanki değil mi
Valla biraz deli bir doktor sonra biraktim gitmeyi ama cinsiyet konusunda erkek die belkide sok olmustum yok artik dedik yani minicikAy o doktor kimmiş neredeymiş toplanıp gidelim
Ikili de iyice sorcam devlet söylemez ama yinede bakalimWalla ya nedir bu kafayı yicem sabahtan beri erkek erkek diyor hayal kırıklığına uğradım istemiyorum artık napican bilmiyorum inşallah yarın 2li taramada doktor söyler ya
Adam kralmisBebek erkek degilse 10 da biraz zor soylerhatta erkek bebekse bile 11de anca yani organlar o zaman belirginlesiyor.11.haftada doktor ogluma eger erkek degilse meslegi birakirm nr istiyorsaniz alin demisti ben hem 16 hem 22 de yinede usg de detayli baktirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?