2021 Nisan Anneleri

Böyle farklıysa bu sefer oğlan galiba.
Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Allah şifa versin. Aç karna bir tatlı kaşığı zeytinyağı içmek, kuru kayısı hoşafı, yer fıstığı yemek benim aklıma gelenler. Arkadaşlar belki başka fikir de verir.

Valla herşeyim farklı bende öle hissediyorum cuma sabahı öğrenecem inşaallah zaman geçmiyorrr, ayrıca göğüslerim direk şişti kızımda Doğumda büyümüştü, göbeğim direk çıktı 2aylıktı herkes anlıyordu, kızımda 5e doğru çıkmıştı karnım falan filan

Valla yumurta çatlamış olursa ihtimal yüksekmiş artık çatladımıydı değilmiydi bilmiyorum gari, adetten 7-8gün sonra oluyor yani adetin 14. Günü genelde
Oğluslarin tahminime göre biri 16.biri 17.gün ama bu adete 3 gun kala yani 27.gün oluyo ki bazen 28-30 gun arası adet döngüsü . Birileri kiz desin diye zorluyor gibiyim sanki değil mi

Oğluslarin tahminime göre biri 16.biri 17.gün ama bu adete 3 gun kala yani 27.gün oluyo ki bazen 28-30 gun arası adet döngüsü . Birileri kiz desin diye zorluyor gibiyim sanki değil mi
Ayyy hepimiz öyleyiz İnan bende erkek densin diye çabalardayım Rabbim hayırlıysa gönlümüze göre versin inş

Aha kesinleşti kızım @rskks
@voda90 H Hilal15

Iyide benim adet 10 gün sürüyor bitiyor 15 gün sonra adet oluyorum benimki nasıl önce sonra oluyor
Ben kızımda 10 kilo vermiştim bunda 2 kilo almışım şaşırdım açıkçası bide göbeğim baya çıkmış eşim sabahtan beri herkese ben pipi gördüm doktor söylemedi ama ben gördüm diye ortalıkta geziyor doktor kız dese daha çok büyük bi hayal kırıklığına uğrayacak doktor bacak arasına vurduğunda ulturasonu bsy çıkıyordu orda bnde gordum aslında bu tutturmuş ismini bile koydu bebeğin ayy kızlar ben ne yapacağım bu adamla be

Ayyy hepimiz öyleyiz İnan bende erkek densin diye çabalardayım Rabbim hayırlıysa gönlümüze göre versin inş
Rüyamda birinin 3.cocugu eerkekti bende diyordum benimki kiz olcak doğar doğmaz değişelim mi oda 5 dkka kanepede sizmisim delircez

H Hilal15 Inşallah erkektirde kordonu yoksa kendi boynuna dolar adam

ya öle yaptılar Mı bizde daha çok merak ediyoruz bende sırf kapılmamak için doktor doktor gezecem sanırım

Rüyamda birinin 3.cocugu eerkekti bende diyordum benimki kiz olcak doğar doğmaz değişelim mi oda 5 dkka kanepede sizmisim delircez

Hahah bende rüyamda instagramda foto paylaşmışım oğlumuz oluyor yazmışım sonra aaa diyorum daha net değil ki ya kızsa ne derim millete duyurdum erkenden kafayı yedik doktorların umru değil cinsiyeti şakadanak gören bi dr bulup sıradan gözükelim

Walla ya nedir bu kafayı yicem sabahtan beri erkek erkek diyor hayal kırıklığına uğradım istemiyorum artık napican bilmiyorum inşallah yarın 2li taramada doktor söyler ya

Bende geçen rüyamda gördüm hep çok düşünmekten kızlar

Bende doktora denk gelmeli haftaya felan alakası yok doktor görebilen iyi biriyse 10 da da söylüyor bi ben denk gelmedim özele gidicem öylesine arastirmayacagim
Bebek erkek degilse 10 da biraz zor soyler hatta erkek bebekse bile 11de anca yani organlar o zaman belirginlesiyor.11.haftada doktor ogluma eger erkek degilse meslegi birakirm nr istiyorsaniz alin demisti ben hem 16 hem 22 de yinede usg de detayli baktirmistim

Ay o doktor kimmiş neredeymiş toplanıp gidelim

Yumurtlamadan önce olursa kiz cunku x kromozomu daha agir ama daha uzun sure yasiyor.yumurtlayinca y ler ölmus oldugu icin x ler kaliyor.Yumurtlama sonrasi tam tersi.yani tibbi aciklamasi bu teorinin ama y direnmis de olabilir 72 saat belli olmaz saglikli olmasiylada iliskili.En kaliteli olani yumurta secip iceri aliyor.Neslin kalitesi icin muazzam bir duzen.Aksi durumlardada vucut atmaya calisiyormus.
En guzelide anne bedeni bebegi tehlike diye gormesin diye erkekten yuzde 60 anneden yuzde 40 olarak aliyormus yapisal duzeniki kendini imha etmesin.Orda bile fedakariz ya

Ay o doktor kimmiş neredeymiş toplanıp gidelim
Valla biraz deli bir doktor sonra biraktim gitmeyi ama cinsiyet konusunda erkek die belkide sok olmustum yok artik dedik yani minicikama dogru cikti bariz gozukuyor dedi 16 gorduk sonra radyologa sorduk gormuomsnz kocaman duruo dedi ben ne bileyim sanki ona mi bakiorm parmak saydirma bobrek baktirma derdindeyim o sirada

Walla ya nedir bu kafayı yicem sabahtan beri erkek erkek diyor hayal kırıklığına uğradım istemiyorum artık napican bilmiyorum inşallah yarın 2li taramada doktor söyler ya
Ikili de iyice sorcam devlet söylemez ama yinede bakalim yoksa zaten haftaya doktora gidicem
Adam kralmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…