Kadindi Almanyada fln yapmis ihtisasini orda bakmiolarmis bile usg ama tup bebek vs de gelistirmis orda kendini.Cok hastasi vardi biraz abartmisti ondan biraktim orayi.Ikili de iyice sorcam devlet söylemez ama yinede bakalimyoksa zaten haftaya doktora gidicem
Adam kralmis
Aynen kuzum doğru öyle de olabilir insanın vücudu o kadar değişiyor kiRahim suan idrar kesesine bastirdigi icin hafif idrar kacagi da olabilir kizimda olmusdu bende bide sicaklarla birlikte daha da islak oluyordu
Benim gideceğim doktor da hastası cok çok kalabalimKadindi Almanyada fln yapmis ihtisasini orda bakmiolarmis bile usg ama tup bebek vs de gelistirmis orda kendini.Cok hastasi vardi biraz abartmisti ondan biraktim orayi.
Yanlis olabilir o.Saglik ocaginin tsh tahlillerinde sorun oldugunu dusunuyorum ben hastanede tekrarlamakta fayda var. Asmler ayri bir lab gonderiyorlar bir sorun oluo galiba oralarda.Kızlar daha önce TSH ile ilgili yazışmalar olmuştu öyle hatırlıyorum. Sağlık ocağı rutin tahliller için çağırmıştı kan verdim. Gebelik başlangıcında TSH değerim normaldi şimdi düşük çıkmış yarın doktoruma sorucam TSH 0.03 çıkmış varmı bu şekilde düşüklük yaşayan ?
Ben almanyadayım ayda 1 bakılıyor burada.ve detaylı incelenmiyor bi tutup çekiyor görüntü bile vermiyorKadindi Almanyada fln yapmis ihtisasini orda bakmiolarmis bile usg ama tup bebek vs de gelistirmis orda kendini.Cok hastasi vardi biraz abartmisti ondan biraktim orayi.
Ayy inşallah öğrenirsin ya ikimizde öğrenelimIkili de iyice sorcam devlet söylemez ama yinede bakalimyoksa zaten haftaya doktora gidicem
Adam kralmis
Ya evet dış laboratuara gönderiyorlar ondan mı acaba böyle çıktı kafam karıştı bakalım doktorum ne diyecekYanlis olabilir o.Saglik ocaginin tsh tahlillerinde sorun oldugunu dusunuyorum ben hastanede tekrarlamakta fayda var. Asmler ayri bir lab gonderiyorlar bir sorun oluo galiba oralarda.
Benimki 0.6 çıktı.Hiç birşey söylemedi.Sanırım 2buçuğu geçince sorun oluyor.düşüklük ilk trimesterda oluyormuşYa evet dış laboratuara gönderiyorlar ondan mı acaba böyle çıktı kafam karıştı bakalım doktorum ne diyecek
Evet bende biraz okudum normal yazıyor. Sandiim yüksek olduğu takdirde ilac kullanımı oluyormuş dengelemek adına. TSH ile birlikte T4 değeri de önemliymiş o normal görünüyor bende.Benimki 0.6 çıktı.Hiç birşey söylemedi.Sanırım 2buçuğu geçince sorun oluyor.düşüklük ilk trimesterda oluyormuş
Sıkıntı olmaz hiç dert etme.Evet bende biraz okudum normal yazıyor. Sandiim yüksek olduğu takdirde ilac kullanımı oluyormuş dengelemek adına. TSH ile birlikte T4 değeri de önemliymiş o normal görünüyor bende.
Benimki de öyle uyuyordu uyandiramadik, hatta çikolata yemiştim gitmeden yine de bana mısın demedi :))Benim bebe kalbi atıyordu hiç hareket etmiyordu ayakları çapraz yapmis yan yatıyordu
Bu tsh çok düşük sayılmaz bence. Zaten düşük olması çok sorun değil. Benim tsh’ım yüksek diye sorunKızlar daha önce TSH ile ilgili yazışmalar olmuştu öyle hatırlıyorum. Sağlık ocağı rutin tahliller için çağırmıştı kan verdim. Gebelik başlangıcında TSH değerim normaldi şimdi düşük çıkmış yarın doktoruma sorucam TSH 0.03 çıkmış varmı bu şekilde düşüklük yaşayan ?
Sağol canımSıkıntı olmaz hiç dert etme.
Benim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmusYa aslında benim bu hamileliğin kızımdan çok farklı kızımda 4 haftalıkken başladı 12 hafta veya daha fazla araba tutardı midem öyle kusardım... bunda toplasan 10 kez kuşusundur sadece çok uykum var bakalim
Hadi yaaaa ben ama kızımda öleydimBenim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmus
Gozun aydin cnm bende kizimda tatlidan nefret ettm ve cok siddetli bulantim vardi bundada inanilmaz tatli yiyorum ama bunu da kiz hissediyorum artikBenim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmus
Benim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmus
Tek umudumu da cokerttinizBenim de aynı ilkinde nasıl ekşi yerdim kızım oldu şimdi tatlıya düşüyorum daha belli değil o zaman şöyle bir genelleme yapalım ilk çocuk ta ekşi 2.lerde tatlı yeniyor falan
Ahahaha bu da mı olmadı sen ne yiyorsun yedin tatlı ekşiTek umudumu da cokerttiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?