2021 Nisan Anneleri

Kızlar daha önce TSH ile ilgili yazışmalar olmuştu öyle hatırlıyorum. Sağlık ocağı rutin tahliller için çağırmıştı kan verdim. Gebelik başlangıcında TSH değerim normaldi şimdi düşük çıkmış yarın doktoruma sorucam TSH 0.03 çıkmış varmı bu şekilde düşüklük yaşayan ?

Yanlis olabilir o.Saglik ocaginin tsh tahlillerinde sorun oldugunu dusunuyorum ben hastanede tekrarlamakta fayda var. Asmler ayri bir lab gonderiyorlar bir sorun oluo galiba oralarda.

Kadindi Almanyada fln yapmis ihtisasini orda bakmiolarmis bile usg ama tup bebek vs de gelistirmis orda kendini.Cok hastasi vardi biraz abartmisti ondan biraktim orayi.
Ben almanyadayım ayda 1 bakılıyor burada.ve detaylı incelenmiyor bi tutup çekiyor görüntü bile vermiyor özel klinik olduğu halde böyle.devlette 2 ya da 3 ultrason hakkı varmış sanırım.

Yanlis olabilir o.Saglik ocaginin tsh tahlillerinde sorun oldugunu dusunuyorum ben hastanede tekrarlamakta fayda var. Asmler ayri bir lab gonderiyorlar bir sorun oluo galiba oralarda.
Ya evet dış laboratuara gönderiyorlar ondan mı acaba böyle çıktı kafam karıştı bakalım doktorum ne diyecek

Benimki 0.6 çıktı.Hiç birşey söylemedi.Sanırım 2buçuğu geçince sorun oluyor.düşüklük ilk trimesterda oluyormuş
Evet bende biraz okudum normal yazıyor. Sandiim yüksek olduğu takdirde ilac kullanımı oluyormuş dengelemek adına. TSH ile birlikte T4 değeri de önemliymiş o normal görünüyor bende.

Bu tsh çok düşük sayılmaz bence. Zaten düşük olması çok sorun değil. Benim tsh’ım yüksek diye sorun

Benim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmus

Benim ikiside erkek bugün net tescillendi valla 2 hamileligimde okadar alakasizki tek tutan sey ikisindede tatliyla zaten aram yokken iyice tiskinme gelmesi. Ye tatliyi dogur atliyi diye birsey yokmus
Hadi yaaaa ben ama kızımda öleydim şimdi baklavalar profitorller pastalar uçuşuyor gözlerimde kızımdada limon yedim kabuğuyla elma yer gibi yiyordum tuzlayıp tuzlayıp

Gozun aydin cnm bende kizimda tatlidan nefret ettm ve cok siddetli bulantim vardi bundada inanilmaz tatli yiyorum ama bunu da kiz hissediyorum artik

Benim de aynı ilkinde nasıl ekşi yerdim kızım oldu şimdi tatlıya düşüyorum daha belli değil o zaman şöyle bir genelleme yapalım ilk çocuk ta ekşi 2.lerde tatlı yeniyor falan

Benim de aynı ilkinde nasıl ekşi yerdim kızım oldu şimdi tatlıya düşüyorum daha belli değil o zaman şöyle bir genelleme yapalım ilk çocuk ta ekşi 2.lerde tatlı yeniyor falan
Tek umudumu da cokerttiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…