- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Benim canim tuzlu hafif tatlı çekiyor ama genel anlamda çok bisey yemiyorum.Ahahaha bu da mı olmadı sen ne yiyorsun yedin tatlı ekşi
evetttt aynen bide bu vardiii ilk oglumda cok sevdigim etten tiskindim bunda ise tavuk görmeye bile tahammülüm yokBen ilk hamileliğimde çok ekşi yedim oğlum oldu ama canım ilk tavuk çekmişti, şimdi de ekşiye bayılıyorum hatta turşuyu görünce ağzım sulanıyor ama etten acayip tiksindim hatta annem bugün pişirmiş anne bu koyunn kokuyo bu ıyy dedim oda hadi be ordan ne koyunu biz koyun eti mi yiyoruz dyo babam özellikle dana eti alır ama ellerim bile kokuyo sanki
Biran önce cinsiyeti ögrensende, sende kurtulsan bizdeeeeBenim canim tuzlu hafif tatlı çekiyor ama genel anlamda çok bisey yemiyorum.
Geçen gece rüyamda çemen gördüm 2 3 gün üst üste gittim yedim böyle senin
Kızım da bol çiğ köfte adana yiyorum ama öyle böyle değil
Evet çokfç farklılık gösteriyor ilk le ikinci hamilelik, onda halsizlik yoktu bulantım yoktu diyorum yaş büyük etken sanırım yaş geçtikce hamilelik zorluyorevetttt aynen bide bu vardiii ilk oglumda cok sevdigim etten tiskindim bunda ise tavuk görmeye bile tahammülüm yokeksi bende yiyorum limon offfff
Ben 1 haftaya yakin gidememistim. Sabah aç karna su isittim ılık su içtim 1 bardak. Sonra 5-6 tane gün kurusu yedim. Ertesi gun etkisini gordum ama yine aynı durumdayim su an tekrar yapicamBenim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Egerki forma girmezsem.bilin cinsiyet ogrendimBiran önce cinsiyeti ögrensende, sende kurtulsan bizdeeee
Ben kacirdim ama kizsa mi girmicen erkeksemiEgerki forma girmezsem.bilin cinsiyet ogrendim
Olabilir bak kendimi bitmis hissediyorum oglumun kardesi sag selamet dogsun saglikla bitti zaten baskada olmazEvet çokfç farklılık gösteriyor ilk le ikinci hamilelik, onda halsizlik yoktu bulantım yoktu diyorum yaş büyük etken sanırım yaş geçtikce hamilelik zorluyor
Egerki forma girmezsem.bilin cinsiyet ogrendim
Ay ne gıcık bi doctorAy seninki gene kötü demiş göremiyom demek istemiş benim doktor çok yardımsever bi çocuk ne güzel poz veriyor hiç yormadı ölçümlerini alabildim dedi uleeee hiç mi görmedin orayıcinsiyet dememe kalmadı 16da o 16da diyo
Canli baglanti yapabilse keske offff kesin cinsiyeti 100 de 100 bulurdukBen kacirdim ama kizsa mi girmicen erkeksemibacim yarin ayrintili yuzdelik bi tahmin iste doktor ense kalinligini olcmeye basladigi an da foruma gir yaz hatta selfi at bize ordan
Kanlar beklediği için yanılma payı olabilir sen hastaneye git bi bucuk 2 saat içinde cıkar en azından doğru ni sonuç olurYa evet dış laboratuara gönderiyorlar ondan mı acaba böyle çıktı kafam karıştı bakalım doktorum ne diyecek
Kim yalnis anliyor kiz kimse yalnis anlamaz. GünaydinYa biz şakasına takılıyoruz acaba bizi yanlış mi anlıyorlar bilemiyorum neyse.
Günaydın annisler
Yok kız hissettiğim için öyle dedim sonuçta benim evladım kız erkek ayrımı olmaz inşallah kız olurda kızımın arkadaşı olur burda hepimiz kızız kız olmak kötü bsy değil ki yanlış anliyim bnde.Ya biz şakasına takılıyoruz acaba bizi yanlış mi anlıyorlar bilemiyorum neyse.
Günaydın annisler
Günaydin güzel haberlerle gel insallah bakalim kizmi erkekmiGünaydın kızlar
Bizde bugün cinsiyeti öğrenmeye gidicez tabi gösterirse akşamada parti yapıcazçokk merak ediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?