2021 Nisan Anneleri

Ben ilk hamileliğimde çok ekşi yedim oğlum oldu ama canım ilk tavuk çekmişti, şimdi de ekşiye bayılıyorum hatta turşuyu görünce ağzım sulanıyor ama etten acayip tiksindim hatta annem bugün pişirmiş anne bu koyunn kokuyo bu ıyy dedim oda hadi be ordan ne koyunu biz koyun eti mi yiyoruz dyo babam özellikle dana eti alır ama ellerim bile kokuyo sanki

evetttt aynen bide bu vardiii ilk oglumda cok sevdigim etten tiskindim bunda ise tavuk görmeye bile tahammülüm yok eksi bende yiyorum limon offfff

Biran önce cinsiyeti ögrensende, sende kurtulsan bizdeeee

evetttt aynen bide bu vardiii ilk oglumda cok sevdigim etten tiskindim bunda ise tavuk görmeye bile tahammülüm yok eksi bende yiyorum limon offfff
Evet çokfç farklılık gösteriyor ilk le ikinci hamilelik, onda halsizlik yoktu bulantım yoktu diyorum yaş büyük etken sanırım yaş geçtikce hamilelik zorluyor

Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Ben 1 haftaya yakin gidememistim. Sabah aç karna su isittim ılık su içtim 1 bardak. Sonra 5-6 tane gün kurusu yedim. Ertesi gun etkisini gordum ama yine aynı durumdayim su an tekrar yapicam

Evet çokfç farklılık gösteriyor ilk le ikinci hamilelik, onda halsizlik yoktu bulantım yoktu diyorum yaş büyük etken sanırım yaş geçtikce hamilelik zorluyor
Olabilir bak kendimi bitmis hissediyorum oglumun kardesi sag selamet dogsun saglikla bitti zaten baskada olmaz

Ay ne gıcık bi doctor benimki dedi 20 gün sonra gel söyliyim ama bilemedim bakalım bence erkek olsa görürdü kız bu edepli belli göstermiyo

Ben kacirdim ama kizsa mi girmicen erkeksemibacim yarin ayrintili yuzdelik bi tahmin iste doktor ense kalinligini olcmeye basladigi an da foruma gir yazhatta selfi at bize ordan
Canli baglanti yapabilse keske offff kesin cinsiyeti 100 de 100 bulurduk

Ya evet dış laboratuara gönderiyorlar ondan mı acaba böyle çıktı kafam karıştı bakalım doktorum ne diyecek
Kanlar beklediği için yanılma payı olabilir sen hastaneye git bi bucuk 2 saat içinde cıkar en azından doğru ni sonuç olur

Ya biz şakasına takılıyoruz acaba bizi yanlış mi anlıyorlar bilemiyorum neyse.

Günaydın annisler
Kim yalnis anliyor kiz kimse yalnis anlamaz. Günaydin Dün oglumla oyun oynarken fena karnima carpti nefesim kesildi kramp gibi bisi oldu dogrulamadim basimda cok agriyordu öyle uyuyakalmisim bi uyandim prensim annesinin boynuna sarilmis yavrum oda korktu.

Ya biz şakasına takılıyoruz acaba bizi yanlış mi anlıyorlar bilemiyorum neyse.

Günaydın annisler
Yok kız hissettiğim için öyle dedim sonuçta benim evladım kız erkek ayrımı olmaz inşallah kız olurda kızımın arkadaşı olur burda hepimiz kızız kız olmak kötü bsy değil ki yanlış anliyim bnde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…