2021 Nisan Anneleri

Ben 1 haftaya yakin gidememistim. Sabah aç karna su isittim ılık su içtim 1 bardak. Sonra 5-6 tane gün kurusu yedim. Ertesi gun etkisini gordum ama yine aynı durumdayim su an tekrar yapicam
Bende yapcam simdi cnm dedigini oglende haslanmis karnebahar yicem .
insallah rahatlarim bidaha biyle olmusdum ve en sonunda asiri agrili olmusdu kac gun sonra... buda bi ayri dert gercekden ceken bilir.

Olabilir bak kendimi bitmis hissediyorum oglumun kardesi sag selamet dogsun saglikla bitti zaten baskada olmaz
Ben şuan çalışıyorum doğumdan sonra bırakıcam işi evde oldugum için artık üçüncüyü de yaparım tabi kararım ikinciden sonra değişmezse

Günaydın kızlar doktora gidecek olanlar güzel haberlerle gelin inşallah İki gündür kasıklarımda ağrı var iğnelenme şeklinde cız cız ediyor. Bebeğim büyüyor sanırım idrar testi normal çıkmıştı hafta başında tahlil verdim. Göğüs ağrısı gündüz normal olup gece tavan yapan var mı ya gece neden bu kadar sızlıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…