2021 Nisan Anneleri

İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Kızımın 2li tarama raporunu buldum, 49.7 çıkmış bende tutmadı bu yöntem. Cinsiyeti öğrensek şöyle ne renk bakacagimizi bilsek, gozum bir pembelere gidiyor bir erkek takımlarına

Bende de geçmeyen bir baş ağrısı var migren mi başka birşey mi bilmiyorum geçmiş olsun gece gündüz devam ediyor hiç durmuyor napsak geçer acaba ya
Henuz bisi bulamadim bnde karanlikta yatip basimi bagliyor birazcik sıkı okadar bu aralar cok sık oluyor valla insallah devan etmez

Merhabalar..iyi sohbetler. Son birkaç mesajı okuyabilidim sadece. Ben de aynı şeyi yazmaya gelmiştim gerçekten su geçmeyen baş ağrıları beni mahvediyor sadece bende mi var acaba derken birkaç kişinin daha yazmış olduğunu gördüm . Ne yapsam geçmiyor mütemadiyen ağrıyor yoruyor artık beni . Farklı yöntemler deneyen var mı acaba ilaç harici

Hangi doktora gidiyorsun cnm? Memnun musun doktorundan ve muayene ucreti ne kadar? Ben de Eyupteyim, doktorum Sefakoyde. Acil birsey olursa yakinda bi yerde de doktor olsun rahatlikla gidebilecegim..
Canım inanılmaz memnunum doktorumdan Emrah kızıldağa gidiyorum eşimin özel sigortası var ücret ödemiyoruz o yüzden ücretler hakkında bir bilgim yok malesef

Kızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalı doktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Hahahahah masaallah hemende göstermiş artık şüpheye yer kalmamış
Gözün aydın sağlıcakla kucaklariniza alın

Hiçbir şey yapamıyorum baş ağrısına sadece su içiyorum. Yatınca da daha çok ağrıyor yattıkça yatasım geliyor bu sefer ağrıyla
2 gundur ayni haldeyim.Artik nazar degdigini dusunmeye basladim.Felak nas okudum besmele cektim, su icin ilac aldim anca azicik duzeldim.Yani neden bilmiyorum ama bu haldeyim.Eger ilacla gecmesydi doktora gidecektim yatak cekiyor resmen beni.

Haklısın tatlım hayırlı evlat olsunlar inşallah

Benimde tek belirtimdi oda gidince iyice paranoyak oldum. İlk başlarda neden mide bulantım yok diye takmıştım şimdide buna takıldım Herkeste farklı bu hamilelik
Bence kesinlikle buna şükretmelisin zaten kötü bi durum olsa öyle yada böyle vücut bi sinyal verirmiş Allah ın izniyle bişey olmaz Allah a sığın pozitif ol. Emin ol bulantı kusma çok kötü bişey ve bişey yiyemeyince beslenemeyecekler diye daha cok takılıyorsun

Son düzenleme:
Kızlar kan hacmimiz 1,5 katına çıktığı için oluyomuş baş ağrıları bi süre sonra alışacak vücut inşallah bendede çok sık var şuan biraz azaldı gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…