Hicbirsey yapmadim valla canim ilacta icmedim gecene kadar cektimBas agrisin icin neyapiyorsunuz bir tutdumu benimde 2gun gecmiyor
Size dr maşallah. Kader de 2 erkek annesi olmak varmış. Hiç düşünmediğim seçenek olduAyy maşallah ❤ bizim ki bir ihtimal kiz aMa dr alışveriş yapmayın tam belli değil dedi
Kızımın 2li tarama raporunu buldum, 49.7 çıkmış bende tutmadı bu yöntem. Cinsiyeti öğrensek şöyle ne renk bakacagimizi bilsek, gozum bir pembelere gidiyor bir erkek takımlarınaİkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Gecmis olsun canim aynen ilacta icmiyoz surekli cekmesek bari baş agrisiniHicbirsey yapmadim valla canim ilacta icmedim gecene kadar cektim
Henuz bisi bulamadim bnde karanlikta yatip basimi bagliyor birazcik sıkı okadar bu aralar cok sık oluyor valla insallah devan etmezBende de geçmeyen bir baş ağrısı var migren mi başka birşey mi bilmiyorum geçmiş olsun gece gündüz devam ediyor hiç durmuyor napsak geçer acaba ya
Bende de asagida solda hissediyorum. Daha cok kucuk asagida olmasi normal. Doktor bakarken de asagida gezdiriyor aleti..Arkadaşlar bebegi nerede hissediyorsunuz ben baya aşağıda hissediyorum sanki ilk oğlumda boyle degildi
Hadi inşallah direk gösterir cinsiyetini anneciğineAyy darısı bana bnde 2 hafta sonra gideceğim
Canım inanılmaz memnunum doktorumdan Emrah kızıldağa gidiyorum eşimin özel sigortası var ücret ödemiyoruz o yüzden ücretler hakkında bir bilgim yok malesefHangi doktora gidiyorsun cnm? Memnun musun doktorundan ve muayene ucreti ne kadar? Ben de Eyupteyim, doktorum Sefakoyde. Acil birsey olursa yakinda bi yerde de doktor olsun rahatlikla gidebilecegim..
insallah bidaha gelmez cok kötü rahatsiz ediciGecmis olsun canim aynen ilacta icmiyoz surekli cekmesek bari baş agrisini
Hahahahah masaallah hemende göstermiş artık şüpheye yer kalmamışKızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalıdoktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Gözün aydınHerkese selam uzun zamandır girmiyorum. Yazılanşarın çok etkisinde kalıyorum. Kötü bir şey göreceğim diye korkudan girip bakmadım hiç. Bugün cinsiyet öğrenince yazayım dedim. Bizimkiler erken gösterdi. 2 erkek geliyorrr
2 gundur ayni haldeyim.Artik nazar degdigini dusunmeye basladim.Felak nas okudum besmele cektim, su icin ilac aldim anca azicik duzeldim.Yani neden bilmiyorum ama bu haldeyim.Eger ilacla gecmesydi doktora gidecektim yatak cekiyor resmen beni.Hiçbir şey yapamıyorum baş ağrısınasadece su içiyorum. Yatınca da daha çok ağrıyor yattıkça yatasım geliyor bu sefer ağrıyla
Benimde ilk oglumda yukarida hissediyordum yogunlugu simdi ise baya bi asagida hissediyorum nerdeyse kasikta.Arkadaşlar bebegi nerede hissediyorsunuz ben baya aşağıda hissediyorum sanki ilk oğlumda boyle degildi
Karnıbahar ye canım gerçekten işe yarıyor.Benim ciddi lavoboya cikma sikintim var kizlar.. bildiniz bes aylik hamileyim sanki...
Kabizlik ust duzey sisdim iki gunde ..
Varmi bir cozumu olan kizlar
Nasıl hissediyorsunuz kızlar ben bişey hissetmyorum bende bir sıkıntı mı var acabaagBenimde ilk oglumda yukarida hissediyordum yogunlugu simdi ise baya bi asagida hissediyorum nerdeyse kasikta.
Haklısın tatlım hayırlı evlat olsunlar inşallahBence alakası yoktur canım ya, iki aynı cinsiyetten çocukları olanlar var her iki hamilelikte alakasız farklı geçen, mesela benim ikinci erkekse benimde öyle farklı bunda çünkü ama diyorum cinsiyet le alakalı değil dye, bünyeyle dw alakalı demekki sende hamilelik öyle geçiyor inşallah Rabbim gönlüne göre versin de hepsiyle aynı olsun belirtiler
Aynen canım bakalım artık hayırlısı olsunÇok az kaldı bundan sonraki muayene de öğreneceksin inşallahRabbim sağlıklı hayırlı gönlündeki nasip etsin inşallahhh
Bence kesinlikle buna şükretmelisin zaten kötü bi durum olsa öyle yada böyle vücut bi sinyal verirmiş Allah ın izniyle bişey olmaz Allah a sığın pozitif ol. Emin ol bulantı kusma çok kötü bişey ve bişey yiyemeyince beslenemeyecekler diye daha cok takılıyorsunBenimde tek belirtimdi oda gidince iyice paranoyak oldum. İlk başlarda neden mide bulantım yok diye takmıştım şimdide buna takıldımHerkeste farklı bu hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?