- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Hayırlı haberler al inşallah canım o iyiydi çok şükürBenm salı yapıcaklar kan tahlilini ama gördüklerime kıyasla iyi geldi sonuç çok riskli deil gbi ense ölçümü flan yapılmismiydi o kaç cikmisti
Yine de ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum biraz hormonal bir durum kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor belki de 5 6 gebeliğin olsa hepsi öyle olacak bünyeyle alakalı gibi geliyor banaCanım şimdiye kadar kusma olmamıştı benim bu haftalardan sonra başlıyor kızlarımda da aynı böyle olmuştu o yüzden dedim
Yaaaa bilmez miyim biz biraz daha pimpirikli oluyoruz yıllar sonra zor kavuştuğumuz için ama moral çok önemli hep iyi düşün iyi olsun benden parça parça kan aktı 2 aylıkken ama şimdi hepsi bitti kayboldu rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacakSağol canım içimi rahatlattın varmış benim gibi demek kiBenimde tüp bebek ondan sanırım çok fazla panikliyorum herşeyde.
Yaaaa bilmez miyim biz biraz daha pimpirikli oluyoruz yıllar sonra zor kavuştuğumuz için ama moral çok önemli hep iyi düşün iyi olsun benden parça parça kan aktı 2 aylıkken ama şimdi hepsi bitti kayboldu rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacak ☺☺☺
Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinHerkese selam uzun zamandır girmiyorum. Yazılanşarın çok etkisinde kalıyorum. Kötü bir şey göreceğim diye korkudan girip bakmadım hiç. Bugün cinsiyet öğrenince yazayım dedim. Bizimkiler erken gösterdi. 2 erkek geliyorrr
Geçmiş olsun temizlik yaparken kapı pencere açıksa belki çarpmıştır canım yat dinlen sıcak biseyler iç iyi gelirBugun nedense cok hastayim.Sabah baya iyi uyandim temizlik yemek vs yaptim.Sonra birde yataga bir girdim sanki atesim var olctum yok ama hissiyat olarak.Basim agriyor,midem kotu.Resmen kotuyum yani.Pazartesiye kdr gecse bari is var.
Ben de merak ettim seni maşallah öğrenmişsiniz gözün aydınHerkese selam uzun zamandır girmiyorum. Yazılanşarın çok etkisinde kalıyorum. Kötü bir şey göreceğim diye korkudan girip bakmadım hiç. Bugün cinsiyet öğrenince yazayım dedim. Bizimkiler erken gösterdi. 2 erkek geliyorrr
Hiç hazır değildim 2 erkek duymaya ama bizim için hayırlısı buymuş. Evin kraliçesiyimBen de merak ettim seni maşallah öğrenmişsiniz gözün aydınbirden evdeki adamların sayısı artacak he
Senden de canım zaten genelde aynı oluyo reçetelerimiz hamişler olarakCok tsk ler cnm ... allah razi olsunbende celiskide kaldim ac tok nasil kullanacam diye bide haftasonu girdi araya dr a yazmak istemedim..
Aynen öyle canım öğrendik çok şükür birkaç parça birşey alıp nefsimizi köreltebilirizSize büyük sürprizi bebiş yapmışbekletmeyeyim annemi demiş. Ne güzel yaa erkenden öğrendin sağlıkla da gelsin inşallah
Doktor da öyle söyledi yok artık ya dedi direk ben belki bi yüzdelik verir umuduyla gitmiştimSizinki baya ayan beyan belli etmiş vallagözünüz aydın hiç acaba 16. Haftada değişir mi diye endişe etmenize gerek yok
Yok yok canım herkescikler iyi grupta başına kötü birşey gelen yok şükürler olsunHerkese selam uzun zamandır girmiyorum. Yazılanşarın çok etkisinde kalıyorum. Kötü bir şey göreceğim diye korkudan girip bakmadım hiç. Bugün cinsiyet öğrenince yazayım dedim. Bizimkiler erken gösterdi. 2 erkek geliyorrr
Valla bilmiyorum ins ondandir.migren hastasiyim normalde az birseye aglasam hmen tutar.bugun birseylere agladim belkide ondan boyle oldum.Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsineğer seni kötü etkiliyorsa en güzelini yapıyorsun girmemekle❤
Geçmiş olsun temizlik yaparken kapı pencere açıksa belki çarpmıştır canım yat dinlen sıcak biseyler iç iyi gelir
Oyy Allah yardımcın olsun annemde migren hastası çok zor oluyor. Değildir inşallah karanlıkta sessiz ortamda yat o zaman biraz uyumaya çalış canım bir de tansiyonunu ölç biraz yükselince bende baş ağrısı yapıyor tansiyondaValla bilmiyorum ins ondandir.migren hastasiyim normalde az birseye aglasam hmen tutar.bugun birseylere agladim belkide ondan boyle oldum.
Bugün erkrk günü demek kiYok yok canım herkescikler iyi grupta başına kötü birşey gelen yok şükürler olsunAynı gün öğrenmişiz bizimde bi oğluşumuz oluyor
Aynen öyle kuzum hep birlikte alacağız inşallah için rahat olsun hep bugünlere getiren rabbime sonsuz şükürlerBugün erkrk günü demek kikucağınıza almak nasip olsun inşallah. Aman çok sevindim herkesin iyi olmasına da.
Belki akıllı uslu oğluşlarin olur canım benim kızı olan arkadaşlar her sendromu yaşadılar çok mızmızdı kızları benim ise böyle erkek cocuk mu olur dedirtecek kadar sakindi. Dün arkadaşta oynadıktan sonra benim oğlan oyuncakları topluyor kız yatağa kurulmuş yatıyorHiç hazır değildim 2 erkek duymaya ama bizim için hayırlısı buymuş. Evin kraliçesiyim
Benim oglumda 250 de 1 cikmisti cnm. Bayaa riskliydi yani..masallah cok saglikli bir oglum oldu. Senin sonuc bence cok iyi..Kizlar 1 dk once dr um aradi helen size yazmak istedim ikili testim 1500 de 1 çıkmış kağıdı görmedim sadece bunu söyledi sizin nasıl çok merak ediyorum iyi mi oluyo
benim goguslerimde hic agri kalmadi, ama cok buyudulerKızlar hamileliğin başında göğüslerimde çok ağrı vardı yan falan yatarken sızlıyordu. Son 1 haftadır hiç ağrı sızı kalmadı hatta söndü hamilelik öncesi gibi. Bugünde buna takıldım zaten hamilelikle ilgili tek belirtimdi başka hiç bişeyim yok oda gidince korktum bebeğe bişey mi oldu acaba. Sizin devam ediyor mu göğüs ağrılarınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?