2021 Nisan Anneleri

Canım şimdiye kadar kusma olmamıştı benim bu haftalardan sonra başlıyor kızlarımda da aynı böyle olmuştu o yüzden dedim
Yine de ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum biraz hormonal bir durum kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor belki de 5 6 gebeliğin olsa hepsi öyle olacak bünyeyle alakalı gibi geliyor bana

Sağol canım içimi rahatlattın varmış benim gibi demek ki Benimde tüp bebek ondan sanırım çok fazla panikliyorum herşeyde.
Yaaaa bilmez miyim biz biraz daha pimpirikli oluyoruz yıllar sonra zor kavuştuğumuz için ama moral çok önemli hep iyi düşün iyi olsun benden parça parça kan aktı 2 aylıkken ama şimdi hepsi bitti kayboldu rabbim nasip edince ne yaparsan yap olacak

Haklısın Allah yaşayacak ömür verdiyse nede yapsak boş. Hamilelik bitene kadar tetikteyiz Allaha emanet yavrularımız

Bugun nedense cok hastayim.Sabah baya iyi uyandim temizlik yemek vs yaptim.Sonra birde yataga bir girdim sanki atesim var olctum yok ama hissiyat olarak.Basim agriyor,midem kotu.Resmen kotuyum yani.Pazartesiye kdr gecse bari is var.

Maşallah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin eğer seni kötü etkiliyorsa en güzelini yapıyorsun girmemekle
Bugun nedense cok hastayim.Sabah baya iyi uyandim temizlik yemek vs yaptim.Sonra birde yataga bir girdim sanki atesim var olctum yok ama hissiyat olarak.Basim agriyor,midem kotu.Resmen kotuyum yani.Pazartesiye kdr gecse bari is var.
Geçmiş olsun temizlik yaparken kapı pencere açıksa belki çarpmıştır canım yat dinlen sıcak biseyler iç iyi gelir

Ben de merak ettim seni maşallah öğrenmişsiniz gözün aydın birden evdeki adamların sayısı artacak he

Yok yok canım herkescikler iyi grupta başına kötü birşey gelen yok şükürler olsun Aynı gün öğrenmişiz bizimde bi oğluşumuz oluyor

Valla bilmiyorum ins ondandir.migren hastasiyim normalde az birseye aglasam hmen tutar.bugun birseylere agladim belkide ondan boyle oldum.

Valla bilmiyorum ins ondandir.migren hastasiyim normalde az birseye aglasam hmen tutar.bugun birseylere agladim belkide ondan boyle oldum.
Oyy Allah yardımcın olsun annemde migren hastası çok zor oluyor. Değildir inşallah karanlıkta sessiz ortamda yat o zaman biraz uyumaya çalış canım bir de tansiyonunu ölç biraz yükselince bende baş ağrısı yapıyor tansiyonda

Hiç hazır değildim 2 erkek duymaya ama bizim için hayırlısı buymuş. Evin kraliçesiyim
Belki akıllı uslu oğluşlarin olur canım benim kızı olan arkadaşlar her sendromu yaşadılar çok mızmızdı kızları benim ise böyle erkek cocuk mu olur dedirtecek kadar sakindi. Dün arkadaşta oynadıktan sonra benim oğlan oyuncakları topluyor kız yatağa kurulmuş yatıyor 5e girecek kek yaparsam yumurtasını o kırar keki o çırpar çamaşır makinesinden çamaşırları çıkarmak onun görevi oyuncaklarını toplamak onun görevi... 2 yaşından sonra ona görevler vermeye başladım o zaman sorumluluğunu bilen yaramazlık yapmayan çocuklar oluyorlar

Kizlar 1 dk once dr um aradi helen size yazmak istedim ikili testim 1500 de 1 çıkmış kağıdı görmedim sadece bunu söyledi sizin nasıl çok merak ediyorum iyi mi oluyo
Benim oglumda 250 de 1 cikmisti cnm. Bayaa riskliydi yani..masallah cok saglikli bir oglum oldu. Senin sonuc bence cok iyi..

benim goguslerimde hic agri kalmadi, ama cok buyuduler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…