2021 Nisan Anneleri

Yine de ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum biraz hormonal bir durum kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor belki de 5 6 gebeliğin olsa hepsi öyle olacak bünyeyle alakalı gibi geliyor bana
Doğru canım haklısın ama değişik evlat olmayınca bilmiyorsun farklı cinsiyetteki hamileliği. Kimisi bu farklı falan diyorlar ya oradan çıkarım yaptım

Doğru canım haklısın ama değişik evlat olmayınca bilmiyorsun farklı cinsiyetteki hamileliği. Kimisi bu farklı falan diyorlar ya oradan çıkarım yaptım
Bence alakası yoktur canım ya, iki aynı cinsiyetten çocukları olanlar var her iki hamilelikte alakasız farklı geçen, mesela benim ikinci erkekse benimde öyle farklı bunda çünkü ama diyorum cinsiyet le alakalı değil dye, bünyeyle dw alakalı demekki sende hamilelik öyle geçiyor inşallah Rabbim gönlüne göre versin de hepsiyle aynı olsun belirtiler

İkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Benim oğlumun raporu dün elime geçti, onun bebeklikten ayırdıklarımı karıştırırken. Hcg 78 çıkmış mesela. Oğlumda tutmadı

Çok az kaldı bundan sonraki muayene de öğreneceksin inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı gönlündeki nasip etsin inşallahhh

Hiçbir şey yapamıyorum baş ağrısına sadece su içiyorum. Yatınca da daha çok ağrıyor yattıkça yatasım geliyor bu sefer ağrıyla
Anladim canim bnde migren de var dun biraz enseye buz koydum sonra bir tane yazmayla basi baglayip yatiyorum ama gecmedigi zaman cogunlulta suan bile ensemde agri var sol taraftan baya can yakiyor

Anladim canim bnde migren de var dun biraz enseye buz koydum sonra bir tane yazmayla basi baglayip yatiyorum ama gecmedigi zaman cogunlulta suan bile ensemde agri var sol taraftan baya can yakiyor
Bende de geçmeyen bir baş ağrısı var migren mi başka birşey mi bilmiyorum geçmiş olsun gece gündüz devam ediyor hiç durmuyor napsak geçer acaba ya

İstanbuldayım canım. İstanbul Gaziosmanpaşa daki medicalparka gidiyorum
Hangi doktora gidiyorsun cnm? Memnun musun doktorundan ve muayene ucreti ne kadar? Ben de Eyupteyim, doktorum Sefakoyde. Acil birsey olursa yakinda bi yerde de doktor olsun rahatlikla gidebilecegim..

Ayy maşallah ❤ bizim ki bir ihtimal kiz aMa dr alışveriş yapmayın tam belli değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…