Hangi şehirdesin cnmEvet canım MedicalPark a gidiyorum cihazları da çok iyi gerçekten
Doğru canım haklısın ama değişik evlat olmayınca bilmiyorsun farklı cinsiyetteki hamileliği. Kimisi bu farklı falan diyorlar ya oradan çıkarım yaptımYine de ben cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum biraz hormonal bir durum kimisi etkilenmiyor kimisi etkileniyor belki de 5 6 gebeliğin olsa hepsi öyle olacak bünyeyle alakalı gibi geliyor bana
Bence alakası yoktur canım ya, iki aynı cinsiyetten çocukları olanlar var her iki hamilelikte alakasız farklı geçen, mesela benim ikinci erkekse benimde öyle farklı bunda çünkü ama diyorum cinsiyet le alakalı değil dye, bünyeyle dw alakalı demekki sende hamilelik öyle geçiyor inşallah Rabbim gönlüne göre versin de hepsiyle aynı olsun belirtilerDoğru canım haklısın ama değişik evlat olmayınca bilmiyorsun farklı cinsiyetteki hamileliği. Kimisi bu farklı falan diyorlar ya oradan çıkarım yaptım
Merhaba kabizlim icin ben dr.birsey istedim surup yazmis oyle tatli oyle tatki ki icerken midem bulaniyor 1hafta ictim birakmak zorunda kaldim bundan memnunmusunuz ?Doktor bana magnezyum yazdı kabızlık için bana mucize gibi geldi cnm bir aratır istersen MAGNESIE CALCINEE SABA Toz Prospektüsü
Bas agrisin icin neyapiyorsunuz bir tutdumu benimde 2gun gecmiyor15. haftadan herkese günaydin2 gün bas agrisindan kafami kaldiramadim cok sükür gecti. Cig köfte partisi vermissiniz kizlarr afiyet olsun
Aynen canimkız reflor ishal için veriliyo
Birlikte yavas yavas yan yana uyumayi deneyin ilk denemeler belki zorlar uyumasi uzun olur ama ben oyle yapmistimBen bu sıpayı ayakta sallıyorum katiyyen başka türlüsünü kabul etmiyor uyumuyor napıcam yaa
Eki Görüntüle 2699776
Hiçbir şey yapamıyorum baş ağrısınaBas agrisin icin neyapiyorsunuz bir tutdumu benimde 2gun gecmiyor
Benim oğlumun raporu dün elime geçti, onun bebeklikten ayırdıklarımı karıştırırken. Hcg 78 çıkmış mesela. Oğlumda tutmadıİkili test sonucuna göre cinsiyet tahmininde bulunuluyormuş.Beta hcg 50 nin altında olursa erkek, 50 üzeri olursa kızmış. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizin değerlerde tutuyor mu bu
Çok az kaldı bundan sonraki muayene de öğreneceksin inşallahDoğru canım haklısın ama değişik evlat olmayınca bilmiyorsun farklı cinsiyetteki hamileliği. Kimisi bu farklı falan diyorlar ya oradan çıkarım yaptım
Anladim canim bnde migren de var dun biraz enseye buz koydum sonra bir tane yazmayla basi baglayip yatiyorum ama gecmedigi zaman cogunlulta suan bile ensemde agri var sol taraftan baya can yakiyorHiçbir şey yapamıyorum baş ağrısınasadece su içiyorum. Yatınca da daha çok ağrıyor yattıkça yatasım geliyor bu sefer ağrıyla
Bende de geçmeyen bir baş ağrısı var migren mi başka birşey mi bilmiyorum geçmiş olsun gece gündüz devam ediyor hiç durmuyor napsak geçer acaba yaAnladim canim bnde migren de var dun biraz enseye buz koydum sonra bir tane yazmayla basi baglayip yatiyorum ama gecmedigi zaman cogunlulta suan bile ensemde agri var sol taraftan baya can yakiyor
Ayy darısı bana bnde 2 hafta sonra gideceğimKızlar bence tahmin etmek çok zor olmamalıdoktor cihazı koyar koymaz direk bu çıktı şok olduk
Hangi doktora gidiyorsun cnm? Memnun musun doktorundan ve muayene ucreti ne kadar? Ben de Eyupteyim, doktorum Sefakoyde. Acil birsey olursa yakinda bi yerde de doktor olsun rahatlikla gidebilecegim..İstanbuldayım canım. İstanbul Gaziosmanpaşa daki medicalparka gidiyorum
Ayy maşallah ❤ bizim ki bir ihtimal kiz aMa dr alışveriş yapmayın tam belli değil dediHerkese selam uzun zamandır girmiyorum. Yazılanşarın çok etkisinde kalıyorum. Kötü bir şey göreceğim diye korkudan girip bakmadım hiç. Bugün cinsiyet öğrenince yazayım dedim. Bizimkiler erken gösterdi. 2 erkek geliyorrr
Ay maşallah Allah bağışlasın canım hep iyi olsunlar sağlıklı olsun yavrularımızBenim oglumda 250 de 1 cikmisti cnm. Bayaa riskliydi yani..masallah cok saglikli bir oglum oldu. Senin sonuc bence cok iyi..
Bana buz torbası iyi geliyor sanki canım ama geçen migren tuttu ilk defa patik alıp uyumaya çalıştım gecem iyi geçmişti çok şükürHiçbir şey yapamıyorum baş ağrısınasadece su içiyorum. Yatınca da daha çok ağrıyor yattıkça yatasım geliyor bu sefer ağrıyla
evet cok sükür sakin ilerliyoruz ama ben ailede koc burcu olanlar var o yüzden simdi bol bol dinlenmeye bakiyorum fena bisiler olacak felegimizi sasirtacak bu minnaklar gibime geliyosakin ilerliyoruz
Aynen öyle. Ben baktim olmuyo odasini oyun odasina cevirdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?