- 16 Nisan 2010
- 586
- 520
- 648
Ya bence aklının kaldığı şeyi alabilirsin, emin olmadan söylemezler diye düşünüyorum bende kız olsaydı bazı şeyleri sepete eklemiştim dayanamayıp alırdım şimdi bir çok şeyimiz var gene alıcam tabi ki ama şimdi bekleyebilirimBen de deli gibi alışveriş yapmak istiyorum ama doktor ya yanıldıysa 16 haftada erkek olduğunu öğrenirsem diye kendimi tutuyorum ama trendyolda bazen indirimler olunca içim gidiyor
Olsun onlar sağlıklı doğsun da alınır, benim her birşeyi tertemiz duruyor özellikle büyük şeyler yatak bebek arabası oto koltuk puset ana kucağı beşik o yüzden rahatım birtek kıyafet alıncak nasipseBir iki parça alırsın ya, emzik falan
Benim oğlumdan kalan 3 tulum var sadece, ama yatak, beşik falan varen masraflı parça bebek arabası, onu alacağız tekrardan
Cinsiyeti inşallah 26 Ekim’de kesin belli olacak o zaman 6 7 8 Kasım’da alışveriş çılgınlığı başlayabilirHer ayin 6 7 8 trendyol hepsi burada indirim gunleri merak etme indirimleri kacirmiyorz
Doktor kesin emin söylemedi sanki gerçi ben baya moda girdim bütün gün kızım kızım diye dolaşıyorum ama erkekse baya şoka girerimYa bence aklının kaldığı şeyi alabilirsin, emin olmadan söylemezler diye düşünüyorum bende kız olsaydı bazı şeyleri sepete eklemiştim dayanamayıp alırdım şimdi bir çok şeyimiz var gene alıcam tabi ki ama şimdi bekleyebilirim
10 gun sonra bende sonuc gostermeye gidicem belki ozmn bakalim derse doktorCinsiyeti inşallah 26 Ekim’de kesin belli olacak o zaman 6 7 8 Kasım’da alışveriş çılgınlığı başlayabilir
Doktor kesin emin söylemedi sanki gerçi ben baya moda girdim bütün gün kızım kızım diye dolaşıyorum ama erkekse baya şoka girerim
Deneyimli olunca daha iyi olur bence yine de lazım olmayacaklar şeyleri almazsın benim ilk bebeğim olunca şimdi kafam çok karışık her şey lazım olur gibi geliyor her şeyi almalıymışım gibi geliyor10 gun sonra bende sonuc gostermeye gidicem belki ozmn bakalim derse doktorbende sepete kiz erkek birsuru sey ekliyorum 2.bebek ama a dan z ye herseyi bastan alinacak hersey okadar pahalanmis ki rabbim yardimcimz olsn
Kesinlikle buldugun gordugun her sirin kiyafeti alma ahh cok solediler dinlemedim kizim da okadr gereksiz kiyafetler almisim kiDeneyimli olunca daha iyi olur bence yine de lazım olmayacaklar şeyleri almazsın benim ilk bebeğim olunca şimdi kafam çok karışık her şey lazım olur gibi geliyor her şeyi almalıymışım gibi geliyor
Ben herseyimi gorumceme verdimBenimde kızımdan kalan bir sürü şey var ilk bebek ilk torun olunca bir de uzun zaman beklenen bir bebek olunca herkes abarttıbir çoğunu verdim birazını sakladım kız olursa giyecek kıyafeti çok. Beşiği bebek arabası puseti de var. Benim lohusa takımlarımda krem renkti onları da tekrar kullanırım nasip olursa. Biz şimdi kızıma oda yapıcaz doğuma yakın odası oyun odası şeklinde duruyor yeni 3+1 bir eve geçtik yeni eve yeni bebek olacak inşallah
Canım bizim daha herşey yeni sayılır kızım 2 yaşında beşiği yatağı falan yep yeni kıyafetlerde öyle. Yaz bebeğiydi şimdi yenidoğan alışverişi yaparım doğacak olan bebeğimede. Bebek arabasını ilk başta travel sistem aldık ama çocuk büyüdükce artık kullanımı zor olmaya başladı araba bagajına koyarken tek başıma bir yere giderken falan tak çıkar katla kullanışlı olmadı. Konfor ve sürüşü çok iyiydi ama onu letgodan sattık yerine kraftın hem çok hafif hemde kullanışlı kabin boy bebek arabalarından aldık şuan çok memnunum yatar pozisyonda da kullanılıyor yeni doğan içinde uyumlu.Ben herseyimi gorumceme verdimo benim ustume 2.bebegi dogurup buyuttu o esyalarla 3 cocuk buyudu artik hal kalmadi mecbur hersey sifirdan aliniyor yani
İnşallah kendimi tutabilirim sürekli tütülü eteklere tokalara minnoş şeylere bakıyorumKesinlikle buldugun gordugun her sirin kiyafeti alma ahh cok solediler dinlemedim kizim da okadr gereksiz kiyafetler almisim kihic giydirmeden buyudu mesela emzirme yastigi alt acma oyun halisi asla kullanmadik kullanan vardir ama ben gereksiz olrk goruyrm artik almam zman gectikce burdan birbirimize sorar danisiriz zten esya faslina geldigimizde
Ya travel sistem kimse onermio bende pratik bi araba istiorm.Benim kizim 8 yasina girecek marttaCanım bizim daha herşey yeni sayılır kızım 2 yaşında beşiği yatağı falan yep yeni kıyafetlerde öyle. Yaz bebeğiydi şimdi yenidoğan alışverişi yaparım doğacak olan bebeğimede. Bebek arabasını ilk başta travel sistem aldık ama çocuk büyüdükce artık kullanımı zor olmaya başladı araba bagajına koyarken tek başıma bir yere giderken falan tak çıkar katla kullanışlı olmadı. Konfor ve sürüşü çok iyiydi ama onu letgodan sattık yerine kraftın hem çok hafif hemde kullanışlı kabin boy bebek arabalarından aldık şuan çok memnunum yatar pozisyonda da kullanılıyor yeni doğan içinde uyumlu.
Ya ama cok haklısın kız bebeklerin kıyafetleri tam yemelik insan hepsini almak istiyor hele o bandanalar boneler falan patikler kutularca duruyor bizimdeİnşallah kendimi tutabilirim sürekli tütülü eteklere tokalara minnoş şeylere bakıyorumreflü yatağı falan sanki hepsini almalıymışım gibi
Reflu yatagi alicam ben o gerekli bence ilkinde tecrubesizdim gereksizleri alip gerekli seyleri almamismİnşallah kendimi tutabilirim sürekli tütülü eteklere tokalara minnoş şeylere bakıyorumreflü yatağı falan sanki hepsini almalıymışım gibi
Ya çok şık duruyor bende çok heves etmiştim ama gerçekten tek başına bir yere giderken zor oluyor çocukla birlikte. Şimdiki aklım olsa almazdım. Zaten ilk zamanlar bir yere pek çıkamadık biz pusetini evde kullandık hastaneye bir yere giderken falan kullandık. Şimdi bir de pandemi var devam ederse yine bir yere gezmeye gidemicezYa travel sistem kimse onermio bende pratik bi araba istiorm.Benim kizim 8 yasina girecek martta
Puseti abimlerden alicam oto koltugu da ablamdan alicm kisa sureli kullanilacak seylere cok para harcamiym diormYa çok şık duruyor bende çok heves etmiştim ama gerçekten tek başına bir yere giderken zor oluyor çocukla birlikte. Şimdiki aklım olsa almazdım. Zaten ilk zamanlar bir yere pek çıkamadık biz pusetini evde kullandık hastaneye bir yere giderken falan kullandık. Şimdi bir de pandemi var devam ederse yine bir yere gezmeye gidemicez
Aynen öyle canım puset kullanıyor dönmeye başlayana kadar hareketlenince onda da sıkılıyorlarPuseti abimlerden alicam oto koltugu da ablamdan alicm kisa sureli kullanilacak seylere cok para harcamiym diormbirde pandemi devam ederse gercekten hic kafamizi cikaramiycaz
Ne kaldi surda 26 haftam varAynen öyle canım puset kullanıyor dönmeye başlayana kadar hareketlenince onda da sıkılıyorlarhayırlısıyla bir doğursaydık ya
Al benden de o kadar beki 24-25 bile olabilir benimNe kaldi surda 26 haftam var
Olsun sizinde herşey gıcır gıcır olurValla benim oglum 6.5 yasinda pek niyetlide degildik,herseyi toplayip toplayip verdim.Bir arabasi duruyor bodrumda,birde yatagini bir arkadasa kullansin diye verdim o duruo..Ne kiyafet ne bisi.Ben verdikce esim 2.bebegi dusunmuyoruz galiba artik diye diye laf carpiyordusuan herseyim eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?