- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Islak mendiller bi zaman sonra acilmasada kuruyor onun için baya erken benceKizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
Biraz daha beklicem sanirimIslak mendiller bi zaman sonra acilmasada kuruyor onun için baya erken bence
Bence alabilirsin artik canim bu saydiklarini bebe yagi kremi kulak cöpü varsa onlarida ekle bide 1 iki parca unisex kiyafet tulum. Koronadan dolayi ne olacagini bilmiyoruz simdiden elinin altinda birseyler olsun en azindan.Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
ah bu kaynanalar ahhh ogullarini everince panikliyolar bidaha ilgi göremeyecekler diye cirpinip duruyolar yazikkWalla eltimle çok iyiyizde kaynana hanım çekilmiyor oda biz severek evlendik eşim acele ediyordu mecbur abisine hemen birini bulup düğününü yaptılar
Benim tatliyla tüm baglarim koptu tavukta ayni sekil tiskiniyorum ama salata 24 saat yesem doymuyorum genede ekmekten dolayi kilo aliyorum azaltmam lazim ilerde seker testini gecebilmek icin :)ben de şu sıralar tatlı isteği çok fena, ekmek ve börek falan da düşkünüm. Meyveyi de iyi yiyorum ama yediklerim yiyeceklerimin teminatı sanırım
Günaydın tatlım cinsiyet değişmiş galiba seninGünaydın kizlaarr
Ayy bnde salata delisi oldumBenim tatliyla tüm baglarim koptu tavukta ayni sekil tiskiniyorum ama salata 24 saat yesem doymuyorum genede ekmekten dolayi kilo aliyorum azaltmam lazim ilerde seker testini gecebilmek icin :)
Son 2 haftadır kız canmGünaydın tatlım cinsiyet değişmiş galiba senin
Benim tatliyla tüm baglarim koptu tavukta ayni sekil tiskiniyorum ama salata 24 saat yesem doymuyorum genede ekmekten dolayi kilo aliyorum azaltmam lazim ilerde seker testini gecebilmek icin :)
Günaydın tatlımGünaydın kizlaarr
Bnmde öyle oluyor sürekli özellikle çok yoruldugumda otrup dinlendigimde öyle oluyorKızlar sabahın körunde iki kere pit pit yaptı karnım damar atması gbi ama 3 4 sn arayla değişikti birazçok hafifti elim ordaydı avucumda hissettim resmen
Hoşgeldin canım ne oldu kime sinirlendinKızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Ohhh çok sevindim kotu bisey olmamasına çok şükürKızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Kimseye canim burnunu gorememesine gerçekten üzülmüştüm hareket etmemesine.Hoşgeldin canım ne oldu kime sinirlendin
Sağ ol canim çok teşekkür ederim düşündüğün için ama insan gerçekten üzülüyor rabbim kimseye vermesinOhhh çok sevindim kotu bisey olmamasına çok şüküren az 10 kere girip bakıyordum yazdin mi diye siz iyi olun da girmesende olur nasıl rahat hissediyorsan öyle davran ama arada gir bi selam yaz çık valla çok merak ettik
Ohh çok şükür canım benim kafana takma hiç bsyi bebeğinde kndinide strese sokmaKimseye canim burnunu gorememesine gerçekten üzülmüştüm hareket etmemesine.
Aslında karnim da hissediyorum birde gittiğim hastaneden kaynaklıymis çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?