2021 Nisan Anneleri

Bende tekrar tsh baktırmıştım 6 çıktı. Düşüş var ama hala istenen değer de değil o yüzden 75mg cıkıyoruz bi ay

Valla ben oglumda 52 kiloyla hamile kaldim 62 kiloyla doguma girdim ama bu sefer cok farkli hizla kilo aliyorum hareketsiz kaldim korona ve kis geldi cikamiyorum biyere ondan galiba 3 kilo almisim bile

Ekledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim
Hmm bekle ozaman canim indirim varsa. Daha fazla sey olur belki

Doktor Hakan çokerin 100 Soruda Doğal Doğum ve INA MAY in Doğuma Hazırlık Rehberi. İkiside akıcı ve bir solukta okunabilecek güzel kitaplar
Teyzelerini kızım olacakmis
Geçmiş olsun canım endişelenmiştim senin için çok şükür güzel haberler aldık senden.
Gözün aydın Melisa geliyor ilk zamanlardan beridir söylüyordun kızım olacak diye

Hoşgeldin canım, çok sevindim sıkıntı olmadığına, kız olcakmışş ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bir tek onlari ekledim valla kiyafet falan eklemek istemedim offf cok kararsiz bir insanim yaa
Hayırlı olsun canım bende yavaş yavaş alma taraftarıyım bu ay fiyati atıyorum 10 tl olan bir ürün bir sonraki ay 15 tl oluyor her ay fiyatı artıyor ne yazık ki bu sebeple alınması taraftarıyım. Indirim olunca başka bir ürün alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…