canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kısçen sorun olmamasına sevindim sağlıklı hayırlı bir Kısçen olsunTeyzelerini kızım olacakmis
Bana erkeğe benziyor dedi ama ben kız hissediyorumCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım acaba :)
Bana da erkege benzettim dedi ama kesin sonuc icin haftaya gidecegim. Hayirlisi bakalimCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım acaba :)
Hoobaaa hadi gözün aydın geliyor melisaTeyzelerini kızım olacakmis
Valla ben oglumda 52 kiloyla hamile kaldim 62 kiloyla doguma girdim ama bu sefer cok farkli hizla kilo aliyorum hareketsiz kaldim korona ve kis geldi cikamiyorum biyere ondan galiba 3 kilo almisim bileTavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.
bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.
ay hadi gözün aydinnn melisa melisa dedin doguracan melisayi cok sevindimTeyzelerini kızım olacakmis
Hmm bekle ozaman canim indirim varsa. Daha fazla sey olur belkiEkledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim
Yanlız değilsin canım bende öğrenemedim daha haftaya kontrolümüz var umutluyumCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım acaba :)
Sağlıkla gelsin canımTeyzelerini kızım olacakmis
Baştan beri kız diyordun gerçekten içine doğmuşTeyzelerini kızım olacakmis
Doktor Hakan çokerin 100 Soruda Doğal Doğum ve INA MAY in Doğuma Hazırlık Rehberi. İkiside akıcı ve bir solukta okunabilecek güzel kitaplarTavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.
bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.
Kızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Geçmiş olsun canım endişelenmiştim senin için çok şükür güzel haberler aldık senden.Teyzelerini kızım olacakmis
Hoşgeldin canım, çok sevindim sıkıntı olmadığına, kız olcakmışş ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Bir tek onlari ekledim valla kiyafet falan eklemek istemedim offf cok kararsiz bir insanim yaaCanım çok bir şey alma bari daha doğumumuza çok var indirim de çok olur
Ben de ogrenemedim. Yazılanları okuyorum hep kizlar yazamasam da. Cumartesi kontrolum var benim de insallah ogreniriz cinsiyetleriCinsiyet öğrenmeyen bi ben mi kaldım acaba :)
Hayırlı olsun canım bende yavaş yavaş alma taraftarıyım bu ay fiyati atıyorum 10 tl olan bir ürün bir sonraki ay 15 tl oluyor her ay fiyatı artıyor ne yazık ki bu sebeple alınması taraftarıyım. Indirim olunca başka bir ürün alırsınBir tek onlari ekledim valla kiyafet falan eklemek istemedim offf cok kararsiz bir insanim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?