2021 Nisan Anneleri

Daha önce de demiştim kendine vakit ayır, kendini şımart. Buraya gelince göz at şöyle bi her şeyi tek tek okuma. İçini hep ferah tut, negatif düşünceyi çekmemeye çalış. Ben dünyanın en negatif insanlarından biriydim valla beni etkileyen her şeyden uzak dura dura neşem, keyfim yerine geldi. Artık tıp o kadar gelişti ki, tek doktora bağlı kalma, bi de kesin bir şey öğrenene kadar asla kendini üzme. Çoooook mutlu olun önce sen sonra bebişin.

Günaydın kızlar,
Muhittin gözün aydın şükür sonuçların iyiymiş.
Arkadaşlar dün amniyosentezle ilgili yazdıklarınızı okudum sağolun yorumlarınız için.
Ben de risklerini bildiğim için biraz korktum açıkçası ama tek başıma verebileceğim bir karar olmadığından akşam eşimle konuştuk.O da Allah ne verdiyse kabulum riske girmeye gerek yok dedi rahatladım.. Ayrıntılıda sorun yoksa amniyo ya da nifty yaptırmama kararı aldık.. Çok şükür rahatladım bende..Dediğim gibi yaşımız 35 üstü diye sıkıntı olacak bir kesinlik yok sonuçta..

Güüu nayyy dinnnnn bacilarim size bugun seda sayan gbi gunaydin demwk istedim aslinda tunaydina geciyoruz ama idare edin dun gece iyi uyudum sonunda dinlendm sukur migde bualntilari 2 gundur tavan yapmisti. Muhittin hosgeldin cnm her sey cok guzel olucak bu doktorlar bizi bisiden anlamio sanip salliyolar bazen Takmayin bacilar❤

Ben de Şokta görünce dayanamadım bunları aldım kızlar. Bebe mağazalarına hiç gitmiyorum daha 3 aylığız eşya almak için çok erken biliyorum ama evde göresim var bunları

Eklentiler

• 07B6B37F-6196-4B99-A577-DA0DF503B9C3.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 49
Bence alabilirsin artik canim bu saydiklarini bebe yagi kremi kulak cöpü varsa onlarida ekle bide 1 iki parca unisex kiyafet tulum. Koronadan dolayi ne olacagini bilmiyoruz simdiden elinin altinda birseyler olsun en azindan.
Ekledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim

Hayirdir canim neoldu merak iyisiniz dimi

Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kız benimkini de cuma öğreniriz inşallah ya
Hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindim Melisa diye diye oldu sonunda sağlıcakla gelsin inşallah
Hayirdir canim neoldu merak iyisiniz dimi
Melisa diye diye melisa oldu ama ben zaten hissediyordum benim 10 çocuğum olsa kiz olur
Çok şükür yatıyordu eli burnunda doktor yine hareket ettiremedi vurdu felan bu çok uslu olcak yada uyusuk tembel dedi
Ablasına çok akıllıydı hala akıllı 40binkere maasallah

Kimseye canim burnunu gorememesine gerçekten üzülmüştüm hareket etmemesine.
Aslında karnim da hissediyorum birde gittiğim hastaneden kaynaklıymis çok şükür
Seni cok iyi anliyorum kizimda burun kemigini dr.um gorememisti neye ugradigimizi şaşirdik insan nasil oluyor ne hissediyor anliyorum sonra bir perinatolojiye gittik sagolsun cok iyi bir dr.baya konustuk anlatti ve burun kemigini burnunu gosterdi bize nasil rahatlamistik ogun bir anda butun uzuntu gitmisti cok gecmis olsun canim

Gözün aydın sağlıkla gelsin Melisa. Ben de 10 tane doğursam hepsi kız olsa niye erkek yok demem mesela... Şükür rabbime sağlıklı olsun kız erkek farketmez hepsi bizim

Ekledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim
Canım çok bir şey alma bari daha doğumumuza çok var indirim de çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…