Tabii çok haklısın ama çok çok sağlıklı bebisin ben inanıyorum sende üzme kendini hisseder annesiSağ ol canim çok teşekkür ederim düşündüğün için ama insan gerçekten üzülüyor rabbim kimseye vermesin
Kızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kızTeyzelerini kızım olacakmis
Melisa geliyorTeyzelerini kızım olacakmis
Hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindimTeyzelerini kızım olacakmis
Saglikla mutlulukla gelsin kizcenizTeyzelerini kızım olacakmis
Ekledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedimBence alabilirsin artik canim bu saydiklarini bebe yagi kremi kulak cöpü varsa onlarida ekle bide 1 iki parca unisex kiyafet tulum. Koronadan dolayi ne olacagini bilmiyoruz simdiden elinin altinda birseyler olsun en azindan.
Hayirdir canim neoldu merak iyisiniz dimiKızlar merhaba moralim bozuktu giremedim
Aslında cumartesi yanlışlıkla giriş yaptım ondan kimseye c3vap vermemezlik etmedim yanlış anlamayın.
Ilgilenen soranlara çok teşekkür ederim kan tahlilim ikili test sonucum çok şükür hiç bir sorun çıkmadı bugün hatta ultrasonda gidicem..
Allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın gerçekten zor zamanlardı. Bazen okudum burayı.
Ama girmedigim de fark ettim bura insanı gerçekten strese sokuyor biraz unutmak gerekiyor.
Cinsiyeti öğrenenlere hayirli olsun değişiklik olursa ekleyeceğim
Ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik kızbenimkini de cuma öğreniriz inşallah ya
Melisa geliyor
Hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindimMelisa diye diye oldu sonunda sağlıcakla gelsin inşallah
Melisa diye diye melisa oldu ama ben zaten hissediyordum benim 10 çocuğum olsa kiz olurHayirdir canim neoldu merak iyisiniz dimi
Seni cok iyi anliyorum kizimda burun kemigini dr.um gorememisti neye ugradigimizi şaşirdik insan nasil oluyor ne hissediyor anliyorum sonra bir perinatolojiye gittik sagolsun cok iyi bir dr.baya konustuk anlatti ve burun kemigini burnunu gosterdi bize nasil rahatlamistik ogun bir anda butun uzuntu gitmisti cok gecmis olsun canimKimseye canim burnunu gorememesine gerçekten üzülmüştüm hareket etmemesine.
Aslında karnim da hissediyorum birde gittiğim hastaneden kaynaklıymis çok şükür
Gözün aydın sağlıkla gelsin Melisa. Ben de 10 tane doğursam hepsi kız olsa niye erkek yok demem mesela... Şükür rabbime sağlıklı olsun kız erkek farketmez hepsi bizimMelisa diye diye melisa oldu ama ben zaten hissediyordum benim 10 çocuğum olsa kiz olur
Çok şükür yatıyordu eli burnunda doktor yine hareket ettiremedi vurdu felan bu çok uslu olcak yada uyusuk tembel dedi
Ablasına çok akıllıydı hala akıllı 40binkere maasallah
Aaa hayirlisi olsun saglikla gelsin insallah prensesTeyzelerini kızım olacakmis
Canım çok bir şey alma bari daha doğumumuza çok var indirim de çok olurEkledim sepette duruyor alip almamakta kararsiz kaldim 9 parca 410 tl tuttu simdilik indirimide guzel geldi ama arkasin biri daha 1 kac indirim gunu var dedi onumuzde bilemedim
Rabbim isteyene istediğini versin sağlıcakla ama bana fark eder kiz cocuk başka yaaGözün aydın sağlıkla gelsin Melisa. Ben de 10 tane doğursam hepsi kız olsa niye erkek yok demem mesela... Şükür rabbime sağlıklı olsun kız erkek farketmez hepsi bizim
ayy hayırlı olsun sağlıkla gelsin darısı başıma inşallah hosgeldin bu aradaTeyzelerini kızım olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?