Ayy koptum desene kaynanan cifter cifter sevinc yasiyoBi eltimle aynı öyleyiz sözümüz 1 hafta arayla düğün 1 hafta arayla hamilelik 1 ay arayla doğum 1 ay arayla 2. Çocuk onun şuan 2 ayı kaldı doğuma bunu tutturamadik torun olarakta her iki tarafta da ilk ztn bizim eşler diyodu beraber yapalım 2. Cocugumda bnmki çok zor bı bebek olduğu için biz bı süre düşünmedik
Kontrol ediyorum bende simdiden biton oldumKızlar bu arada kilo alımı konusunda kontrollü mü gidiyorsunuz yoksa canınız ne isterse yiyor musunuzben kontrollü gitmek isterken iştahım bana engel olduğundan freni patlamış kamyon gibi gidiyorum.
ahh cok gecmis olsun canim yanik icin yogurt iyi diye duymustum hatirliyorum teyzem cocugun kolu yaninca direk yogurt sürmüstü ve bekletmisti. üstüne bisi sarma yapisirKızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur muönerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için
Çok geçmiş olsun derinse yanık bi pansumana falan git istersen canım. Hametan pomad (mavi olan) krem var ya bebeklerde pişik içinde kullanıliyor ,benim kızımın eline yağ sıçramıştı eczacı silverdinle hametanı karıştırıp sür demişti öyle yapmıştık iyi gelmişti ama ilk soğuk suya tuttuk uzun bir süre rahatlamıştı.Kızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur muönerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için
Benim doktorumda kesin sonuç için amniyosentez yapmamız gerek dedi, ama amniyosentez çok riskli ben yaptırmayı düşünmüyorum.Ben bugün devlete gittim. Benim normalde 14+5 ama dr 15+4 dedi ölçümde 1 hafta önden veya geriden gidebilir sıkıntı yok dedi. Yaştan dolayı amniyosentez önerdi. Kesinlikle yaptırmalısın dedi. Ayrıntılıya kadar süresi geçiyor dedi. Nifty testine boşuna para verme amerikanın oyuncağı olmuşuz dedi. Dedi de dedi. Doktoru çok sevdim ama amniyosentez yaptırmak istemiyorum :) Varmı aranızda yaptıracak olan 16-18 haftalarda yapılıyormuş.
Detaylı ultrason zamanı 18. Ve 22. Haftalar arası yapılıyor her organına parmak kemiklerine kadar böbrek genisligine kadar aklına gelmeyecek şeylere bakılıyor detaylı bir inceleme yapılıyor.Merhaba kızlar, bir sey soracağım. Bebişim.organlarina ne zaman bakılıyor ultrasonda?
Aloevera yanik icin birebir.Hemen aciyi dindiriyor ve iz birakmiyor evde bulundurmak cocuklar icinde cok iyi.Çok geçmiş olsun derinse yanık bi pansumana falan git istersen canım. Hametan pomad (mavi olan) krem var ya bebeklerde pişik içinde kullanıliyor ,benim kızımın eline yağ sıçramıştı eczacı silverdinle hametanı karıştırıp sür demişti öyle yapmıştık iyi gelmişti ama ilk soğuk suya tuttuk uzun bir süre rahatlamıştı.
Yoğurt deneyeyim mutlaka teşekkürler canımahh cok gecmis olsun canim yanik icin
yogurt iyi diye duymustum hatirliyorum teyzem cocugun kolu yaninca direk yogurt sürmüstü ve bekletmisti. üstüne bisi sarma yapisir
Tavsiyelerin için çok teşekkürler canımÇok geçmiş olsun derinse yanık bi pansumana falan git istersen canım. Hametan pomad (mavi olan) krem var ya bebeklerde pişik içinde kullanıliyor ,benim kızımın eline yağ sıçramıştı eczacı silverdinle hametanı karıştırıp sür demişti öyle yapmıştık iyi gelmişti ama ilk soğuk suya tuttuk uzun bir süre rahatlamıştı.
Aloe verayı yarın annemden alıp onu da süreceğim işe yaradığını duymuştumAloevera yanik icin birebir.Hemen aciyi dindiriyor ve iz birakmiyor evde bulundurmak cocuklar icinde cok iyi.
Şu an ben mesela 13. Haftadayim daha belli olmaz o zaman böbrek idrar filan değil miDetaylı ultrason zamanı 18. Ve 22. Haftalar arası yapılıyor her organına parmak kemiklerine kadar böbrek genisligine kadar aklına gelmeyecek şeylere bakılıyor detaylı bir inceleme yapılıyor.
Walla eltimle çok iyiyizde kaynana hanım çekilmiyor oda biz severek evlendik eşim acele ediyordu mecbur abisine hemen birini bulup düğününü yaptılarAyy koptum desene kaynanan cifter cifter sevinc yasiyokeske benim esimde tek cocuk olmasaydida benim agzimdan burnumdan gelmeseydi hersey..
Eczaneden 8 yil once 10 tl ye aldm desem
Kontrol ediyorum bende simdiden biton oldumekmegi azaltsam yeter bence
Hmm anladim canim erken belki ama arastiriyorum ondan sormustum tesekkurlerEczaneden 8 yil once 10 tl ye aldm desemminik pompa kismi mavi renkdi cok dandik gbi duran ama cok is goren bisiydi
Kizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
Oda dogru haklisin valla unuttum ben onlari tesekkurlerdaha black friday indirimi, yeni yıl indirimi, Kasım indirimi falan var. Bence acele etme. Ben kendime alışveriş yapıyorum. Beybilere zaten fazlasıyla alışveriş yapacağız ilerleyen dönemlerde. Bi de eşyalarını henüz koyacak bi yerim yok. Boşuna istiflemek istemiyorum.
evet onu da duymuştum ama evimde bitki yetiştirmiyorum komşumun balkonunda gördüm lazım olursa ondan rica ederimAloevera yanik icin birebir.Hemen aciyi dindiriyor ve iz birakmiyor evde bulundurmak cocuklar icinde cok iyi.
Canım acele etme e bebek Ocak Şubat gibi güzel indirimler yapıyor o zaman alırsın hem sonra başka bişey görürsün ay bu da varmış bunu alsaydim keşke dersin bekle benceKizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
Yani görünebilir belki ama çok küçük daha canım olgunlaşmamıştır zaten doktorun yönlendirir seni zamanı gelince. Hem o zamana iyice şekilleniyorlar yüzleri belli oluyor doktor renkli boyutlu fotoğraflarını veriyor çok güzel bir anıŞu an ben mesela 13. Haftadayim daha belli olmaz o zaman böbrek idrar filan değil mi
Sari kantaron yagi olabilirKızlar ben elimi yaktım da evde silverdin vardı onu sürdüm. Ama prospektüsüne bakınca hamilelikte çok zorunda kalmadıkça kullanılmamalıdır yazıyor. Bir sorun olur mu bebeğe bir zararı olur muönerebileceğiniz zararsız yöntemler var mı acıyı geçirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?