2021 Nisan Anneleri

Sepette tut bence daha erken biz doğum yapana kadar daha çok indirim olur

Eczaneden 8 yil once 10 tl ye aldm desemminik pompa kismi mavi renkdi cok dandik gbi duran ama cok is goren bisiydi
canım fotoğraf atar mısın nasıl bir şey merak ettim.
Ben Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.
Teyzelerini kızım olacakmis
Bir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatı çok sevindim senin adına gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah Melisa
Bugun bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğluş geliyor hayırlısıyla
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah oğluşunuz

Canim dedigim gibi 8 yil gecti ustunden fotosunu bulursam atarim tabiki

Ben Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.
Mahallenin en mutlu bebeği kitabını ben de çok merak ediyorum. Şimdi bebek bakımına mucizevi çözümler diye bir kitap sipariş verdim sonra da o kitabı okumak istiyorum

Mahallenin en mutlu bebeğini çok duydum ben de bi de bebeğinizi beklerken sizi ne bekler onu çok duymuştum.

Hoobaaa hadi gözün aydın geliyor melisa uslu hayatım bizim bebeler benimkide anca fosur fosur uyuyo son 2 keredir rahatsizda olmuyo

çikolata yemeden gitmişin okudum ondandır bende vişne suyu içtim yan dönebildi
ay hadi gözün aydinnn melisa melisa dedin doguracan melisayi cok sevindim
sağol canımm melisayı değiştircem iyi şeyler okumadım
Sağlıkla gelsin canım
sağol kuzum amin cümlemizin inşallah
Baştan beri kız diyordun gerçekten içine doğmuş Sağlıkla gelsin inşallah

melisayı değiştircem yalnız eşim diyor bidaha baksın yanlıştır o

Geçmiş olsun canım endişelenmiştim senin için çok şükür güzel haberler aldık senden.
Gözün aydın Melisa geliyor ilk zamanlardan beridir söylüyordun kızım olacak diye
seninkide kız

Hoşgeldin canım, çok sevindim sıkıntı olmadığına, kız olcakmışş ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok sağol canımmm amin cümlemiizin inşallahhhhhhhh
Bir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatı çok sevindim senin adına gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah Melisa
Bi tahminde sana yapayım mı kız seninki de kız gibi

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bende var canım. İlk gebeliğimde almıştım. Güzel bi kitap ama gerekli gereksiz çok bilgi var

ya evet bi de öyle bi yanı varmış yıllar önce annemin bizi büyütürken baş ucu kitabı anne-bebek ansiklopedisi falan vardı. Öyle bi kitap arıyorum aslında. Bi şey olduğunda, yararlanabileceğim bi kitap aynı zamanda.

Kızlar iki gündür adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor sizde de var mı?Korktum biraz

Şunu da araştırıp alabilirsin canım

Bu kitabı sipariş verdim ben de bekliyorum bakalım☺ Trendyolda indirimde bu arada
Bazı bebekler kitaplardaki gibi olmuyor ama onu da baştan söyleyeyim
İnsan sonra hem kendine hem bebeğine göre kendi yolunu, tarzını buluyor
Tek doğru yok, gönlünüze göre yetiştirin bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…