Sepette tut bence daha erken biz doğum yapana kadar daha çok indirim olurKizlar tredyolda indirimler guzel ama alisveris icin erken ki bilemedim kiyafet falan bakmadim ama islak mendil emzik pisik kremi sebamed sampuan ve banyo kopugu biberon emzik kutusu emzik tutucu otribebe tirnak makasi emzik bunalri sepete ekledim ama alayim mi kararsizim bir akil verin bana lutfenn
canım fotoğraf atar mısın nasıl bir şey merak ettim.Eczaneden 8 yil once 10 tl ye aldm desemminik pompa kismi mavi renkdi cok dandik gbi duran ama cok is goren bisiydi
Ben Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.Tavuk bende de aynı şekilde. Bi de yeşil fasulye çok şaşkınım. Normalde baya çok severdim çünkü. Peki bi şey sorcam bi anda çat diye bi sürü kilo alınıyor mu? Ödem de olabilir mi? Dün bi şiştim gibi geldim önceki günle 1 kiloya yakın oynuyordu.
bi de okuduğunuz kitap var mı hiç kızlar doğum sonrası, doğum öncesi için? Ben bi iki tane almayı düşünüyorum ama çok değişiyor fikrim.
Bir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatıTeyzelerini kızım olacakmis
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah oğluşunuzBugun bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğluş geliyor hayırlısıyla
Canim dedigim gibi 8 yil gecti ustunden fotosunu bulursam atarim tabikicanım fotoğraf atar mısın nasıl bir şey merak ettim.
Ben Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.
Bir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatıçok sevindim senin adına gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah Melisa
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah oğluşunuz
Mahallenin en mutlu bebeği kitabını ben de çok merak ediyorum. Şimdi bebek bakımına mucizevi çözümler diye bir kitap sipariş verdim sonra da o kitabı okumak istiyorumBen Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.
canım fotoğraf atar mısın nasıl bir şey merak ettim.
Ben Mahallenin en mutlu bbebeğini okuyorum. Bitirince Bebekler için beynin kurallarını alacağım. Aslında bunu daha önce okuyacaktım ama bulamadım kırtasiyelerde internetten alacağım artık.
Bir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatıçok sevindim senin adına gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah Melisa
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah oğluşunuz
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bende var canım. İlk gebeliğimde almıştım. Güzel bi kitap ama gerekli gereksiz çok bilgi varMahallenin en mutlu bebeğini çok duydum ben de bi de bebeğinizi beklerken sizi ne bekler onu çok duymuştum.
Hoobaaa hadi gözün aydın geliyor melisauslu hayatım bizim bebeler benimkide anca fosur fosur uyuyo son 2 keredir rahatsizda olmuyo
sağol canımm melisayı değiştircem iyi şeyler okumadımay hadi gözün aydinnn melisa melisa dedin doguracan melisayi cok sevindim
sağol kuzum amin cümlemizin inşallahSağlıkla gelsin canım
Baştan beri kız diyordun gerçekten içine doğmuşSağlıkla gelsin inşallah
seninkide kızGeçmiş olsun canım endişelenmiştim senin için çok şükür güzel haberler aldık senden.
Gözün aydın Melisa geliyorilk zamanlardan beridir söylüyordun kızım olacak diye
çok sağol canımmm amin cümlemiizin inşallahhhhhhhhHoşgeldin canım, çok sevindim sıkıntı olmadığına, kız olcakmışş ne güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bi tahminde sana yapayım mı kız seninki de kız gibiBir şeyi kırk kez dersen olurmuş bu da ispatıçok sevindim senin adına gözün aydın, sağlıkla gelsin inşallah Melisa
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin oğullarımızBugun bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğluş geliyor hayırlısıyla
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bende var canım. İlk gebeliğimde almıştım. Güzel bi kitap ama gerekli gereksiz çok bilgi var
Benim sürekli olmuyor ama arada belimr ağrı vuruyorKızlar iki gündür adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor sizde de var mı?Korktum biraz
Bu kitabı sipariş verdim ben de bekliyorum bakalımEki Görüntüle 2701550
Şunu da araştırıp alabilirsin canım
Hayırlı olsun canımTek kafamı kurcalayan resim vermedi cumartesi alcamda bence parlak uzun bisey vardı kordon muydu acaba eminmisin kizdan diyecektim
Bazı bebekler kitaplardaki gibi olmuyor ama onu da baştan söyleyeyimBu kitabı sipariş verdim ben de bekliyorum bakalım☺ Trendyolda indirimde bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?