Maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinOğluş geliyor
Usg atar mısınOğluş geliyor
Tamam canımE nabıza düşmeden mesaj geliyor bana sonucunuz çıkmıştır diye. Bakalım çıkar çıkmaz haber veririm 3 güne çıkması bana da garip geldi.
Tam 8 haftalıktı canımCanım 7+ lı günler miydi 170 hız?
Maşallah13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Oğluş geliyor
13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Selam teyzoşlar
Rabbim gonullerimizdekinin en guzelini en hayirlisini nasip eylesin insaAllahAy kiyamam ya insallah hayirli saglikli cok tatliş bir kızin olur.
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş kızına13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Sağol bebeg8m amin cumlemiz insallahMaşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin ♥
Sağol canimm aminn Insallahhh bencede öğrenirsin cunki benimki yuzununu göstermeden cinsiyetini gosterdiGözünüz aydın kızlar sağlıkla gelsin bebişler inşallahdarısı başıma aramızda 1 gün var Muhittin bende inşallah haftaya öğrenirim
Bana tahminin neydi senin bakalım tutacak mıSağol bebeg8m amin cumlemiz insallah
Sağol canimm aminn Insallahhh bencede öğrenirsin cunki benimki yuzununu göstermeden cinsiyetini gosterdi
Küçük tombalaaakk13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Hay maşallah sağlıkla gelsin minik oğlanOğluş geliyor
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla kavuş kızına
Kız ama son ultrason hci hatirlamiyorum
Bana tahminin neydi senin bakalım tutacak mı
Küçük tombalaaakkyerim onu been gözün aydın olsn canm
Çok sağolun canlar rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallahhhhhhhhh hepimizin Insallahh
Bnde sol tarafa uyuduğum zmn bebek rahatsız oluyomus gibi hissediyorum sağa dönüyorumDün gece sırt üstü uyumuşum sabaha doğru karnımı birşey itmeye başladı uykudan uyandırdıelimizle de ittiğini hissettik . Zayıfım çok ondan mı hissediyorum. Yada erken hissetmenin olumsuz birşeyi varmıdır . Önceki hamileliklerinizden de tecrübesi olan vardır belki
Bende sonra saga döndüm gittiBnde sol tarafa uyuduğum zmn bebek rahatsız oluyomus gibi hissediyorum sağa dönüyorum
Yok ben değildimDun sana mı yorum yapılmıştı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?