- 22 Ekim 2019
- 337
- 575
- 103
- 33
Muhittin merhaba güzel anneler,
Listenize beni de ekler misiniz?
Antalya ilk bebeğim, yaş 34.Cinsiyetimiz belli değil henüz.
Bu arada ananem cinsiyet konusunda evde kim baskın karakter, kimin sözü geçiyorsa o cinsiyette olur bebek der. Öyle mi acaba
Bizde de öyle ondan iki kizAnneanne teorisi bende tuttu galibaBen evde biraz daha cazgır biraz daha baskınım. Eşim genelde alttan alan taraf olur. Kızım da ben gibi olursa bizim baba yandı
Selam canım niftyi nerde ne kadara yaptırdın? Benim de salı günü yapılacak inşallah iyi çıkar sonuçlarDoktorum ikiliyi tavsiye etmedi. Yaştan dolayı zaten yüksek çıkacaktı. Nifty'yi önerdi.
Burclariniz neBabaya Allah sabır versin
At bakalm kiizz gözümüz gönlümüz acilsinKızım ilk vesikalığını da verdi bize
Bizdede tuttu ozmanAnneanne teorisi bende tuttu galibaBen evde biraz daha cazgır biraz daha baskınım. Eşim genelde alttan alan taraf olur. Kızım da ben gibi olursa bizim baba yandı
Bnde oglumda etten tavuktan nefrett ettm bundada oyleyim ben 9 aya kadar her sabah kustum ama en azindan 5. Aydan sonra sadece sabahlari arada gun icinde veya aksamlari kusardim bunda senin dedgn gbi devamli mide bulantim var birde oglumda ekşi severdim bundada eksi seviyorum ama ruyalarimda hep pembe elbiseler giyorum hep pembe seyler göruyorum belkide kız istedgimden oyle goruyorumdurEvet benimde tabii insan farkli istiyor.
Ama benim belirtilerim ayni oglumla birebir diyebilirim.
Etten tavuktan baliktan yumurtadan tiksiniyorum.
Tek farklilik oglumda sabah uyanir uyanmaz kusardim tam 20 hafta sabahlari kustum sonra gun icinde asla mide bulantim olmazdi.
Bu defa surekli midem bulaniyor gece gunduz cok perisan durumdayim..
Ay sinirli bakıyor bu bebiş, yerim senin sinirini minnoşSelam teyzoşlar
Allahiiimm maşallah kuzucugumaaBu benim minnoş kız heralde teyzeleriyine de süpriz olsun bakalım üç hafta sonra öğrenicez. İlk bebekte kızdı
Bi yandan kas catmis bi yandan guluyo bu demek oluyo ki hele bi doğayım yedim siziSelam teyzoşlar
Ay kiyamam ya insallah hayirli saglikli cok tatliş bir kızin olur.Bnde oglumda etten tavuktan nefrett ettm bundada oyleyim ben 9 aya kadar her sabah kustum ama en azindan 5. Aydan sonra sadece sabahlari arada gun icinde veya aksamlari kusardim bunda senin dedgn gbi devamli mide bulantim var birde oglumda ekşi severdim bundada eksi seviyorum ama ruyalarimda hep pembe elbiseler giyorum hep pembe seyler göruyorum belkide kız istedgimden oyle goruyorumdur
Benim burcum Aslan eşim ikizler kız da Koç olunca biz babayı baya yoracağız gibiBurclariniz ne
Anladım canım. Çok güzel ve hayırlı bir kızın olsun inşaallah.Benim ilk duyduğum kalp atışı 108di. Kızım olacak inşallahTeori bende tutmadı
Sanki rahatı bozulduğu için kızmış ama annesini gördüğü için de gülüyor minnoşSelam teyzoşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?