Bende beklemedeyim suan aynı saate almısızGünaydın kızlar 11.30da randevum var gidim kahvaltı hazirlayimda daha erken acıkırım. Bu ara tansiyonum düşüyor deprem oluyor saniyorum
Yaa çok heyecanlı oluyor orda beklemekBen daha giremedim çok ünlü döktürmüş 11 deki hastası duruyor daha
Bnm doktorumda cumartesi çok yoğun oluyor Allah'tan eşim haftaiçi götürüyor sıra beklemiyoruzBen daha giremedim çok ünlü döktürmüş 11 deki hastası duruyor daha
Genox'ta yaptırdım. Kendileri gelip aldılar kanı. 2700 TL idi. Doktorumun önerisi ile olduğu için indirim yaptılar. Normalde 3000 TL imiş. 25 Eylül'de verdim kanı, 8 Ekim'de sonucu geldi.Selam canım niftyi nerde ne kadara yaptırdın? Benim de salı günü yapılacak inşallah iyi çıkar sonuçlar
Evet hem sinirli bende tebessüm ediyo gibiBi yandan kas catmis bi yandan guluyo bu demek oluyo ki hele bi doğayım yedim sizimaşallah masallahhh fındık kiza
Kız canım kesin iolarakErkektir muhtemelen canım. Benim oğlumda da öyleydi.
Oy yerim ya evet bencede öyle Anne babasına el de salladıSanki rahatı bozulduğu için kızmış ama annesini gördüğü için de gülüyor minnoş
Senin Cinsiyet neCinsiyetinde yanıldığım biri oldumu
Senin Cinsiyet ne daha girmedin mi
Dun sana mı yorum yapılmıştı canimYalnız ben düzeni bozdum oğluşum vardı şimdi kızım olacak inşallah
Usg görüntüsüneYalnız ben düzeni bozdum oğluşum vardı şimdi kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?