Amin inşallah canımKızlar, topiğinizi çok beğendim. Hepinizi ayrı ayrı sevdim. Takılırım arada bir buraya. Hepimiz sağlıklı sıhhatli tamamlarız inşaallah
Ay ne guzel ya bende ogrenmek istiyorum aslinda inanilmaz merak ediyorum ama bastirmaya calisiyorum kendimi.Benimkini ikili teste devlet söyledi
inşallah öğrenirsin 5 gün kaldı bnm ogrenmemede günler yaklastikca daha günler daha zor geçiyorAy ne guzel ya bende ogrenmek istiyorum aslinda inanilmaz merak ediyorum ama bastirmaya calisiyorum kendimi.
Ay ne guzel ya bende ogrenmek istiyorum aslinda inanilmaz merak ediyorum ama bastirmaya calisiyorum kendimi.
Canım bulunca atayim sadece bir kere gittim cunku bana direkt bursadaki doktoruna git dedi.Öğrenirsin canim doktora de diğer doktorum erkek dedi ultraosn vars saat tahmin yapalim
HAYırlı olsun gözün aydın canım ay hepinizden öndeyim ama ne geç ben öğreneceğim 19unda randevum ve 16+4 olmuş olacağım Allahım zaman durdu sanki13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Seninki en garanti ogrenme olcak masallhHAYırlı olsun gözün aydın canım ay hepinizden öndeyim ama ne geç ben öğreneceğim 19unda randevum ve 16+4 olmuş olacağım Allahım zaman durdu sankiherşey yüzde ellide ikra %50 de kaldı zeliham erkek diyor
Ayy Rabb'im inşallah gönlündekini nasip eder bizde gittiğimizde eşim diyo doktor söylemese direk başka hastaneye gideceğiz öğrenene kadarHAYırlı olsun gözün aydın canım ay hepinizden öndeyim ama ne geç ben öğreneceğim 19unda randevum ve 16+4 olmuş olacağım Allahım zaman durdu sankiherşey yüzde ellide ikra %50 de kaldı zeliham erkek diyor
Ben ne dedimHAYırlı olsun gözün aydın canım ay hepinizden öndeyim ama ne geç ben öğreneceğim 19unda randevum ve 16+4 olmuş olacağım Allahım zaman durdu sankiherşey yüzde ellide ikra %50 de kaldı zeliham erkek diyor
Ben götürdüm de daha çok kafa karıştırdı gibili konuşunca, eşimde mis gibi doktorun var otur bekle diyor kızıyor bana biraz kız erkek farketmez diyor elbet farketmez sağlıklı olsun hayırlı olsun bizimki sadece iki meyveden de tatmak ama Rabbim bilir hepsi başüstüAyy Rabb'im inşallah gönlündekini nasip eder bizde gittiğimizde eşim diyo doktor söylemese direk başka hastaneye gideceğiz öğrenene kadar
Hayırlısı olsun canımBen götürdüm de daha çok kafa karıştırdı gibili konuşunca, eşimde mis gibi doktorun var otur bekle diyor kızıyor bana biraz kız erkek farketmez diyor elbet farketmez sağlıklı olsun hayırlı olsun bizimki sadece iki meyveden de tatmak ama Rabbim bilir hepsi başüstü
gönlünde ki olsun inşallahEvet ya yine ilk başlarda böyle değildi bu aralar daha çok merak ediyorum
Gözün aydın canımOğluş geliyor
KaRaKiZ3834 yani kizin olacak ya ondan sormak istedim ama alintilayamadimKaRAKiZ383 canın ne yemek istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?