2021 Nisan Anneleri

Bende sonra saga döndüm gitti iki kere de sola yattığımda sertlik hissetmstm ama bunda baya itiyordu o kadar hoşuma gittiği çok şükür. Ama insallah rahattır nette hep erken hissetmek için yaziyor
Bnmde 2. Çocuğum ama o kadar özlemişim ki tekmeleri kızım gece çok tekmelerdi özellikle babası sarıldığı zaman ayy ne güzel günlerdi halada öyle bırakmaz babası dokunsun bana çok kıskanç dövüyor babasını

Ben de hareketlerini hissetmek istiyorum bu haftalarda ancak doktordan çıktığım birkaç gün rahatım sonra hep aklımın bir köşesinde acaba iyi mi diye kurtlar geziniyor hissetsem daha rahatlasam
Canım inşallah sağlıklıdır aklında hiç bir şüphe olmasın Rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy sorma kim hamile karışıyor bazen ilk hamileliğim de ben kusuyordum adam da kusuyordu benimle bir kilo aldı bu sefer de canım şunu istiyor bunu istiyor ben bu kadar aşermedim
valla ya biz hamile kaliyoz onlar as erip depresyonlara giriyo, biz doguruyoz onlar lohusa oluyo bende anlamadim bisiler ters gidiyo ama ne

Muhittin Benim bir tavsiyem olacak canım diğer topiklerde gördüm.Tablomuzu tahmini doğum tarihine göre düzenlemek daha mantıklı geldi. ilk doğumu en üste yazıp sıra sıra doğumları bekleyebiliriz vaktin olursa bunu bir düşün diyorum

Canım o aklımda sıraya görende çocuğun dersleri pcden ve oturunca kadınlarımda ciddi ağrı oluyor hep çocuk kasıkta nasipse duzenlicem

Kızlar teşekkürler hepinize H Hilal15 doktor ayrı ayrı çekti tek bebek yok eli ayrı pipisi ayrı ama atıyım istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…