Hayirli olsun canım.13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Bnmde 2. Çocuğum ama o kadar özlemişim ki tekmeleri kızım gece çok tekmelerdi özellikle babası sarıldığı zamanBende sonra saga döndüm gittiiki kere de sola yattığımda sertlik hissetmstm ama bunda baya itiyordu o kadar hoşuma gittiği çok şükür. Ama insallah rahattır nette hep erken hissetmek için yaziyor
Canım inşallah sağlıklıdır aklında hiç bir şüphe olmasın Rabb'im sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBen de hareketlerini hissetmek istiyorumbu haftalarda ancak doktordan çıktığım birkaç gün rahatım sonra hep aklımın bir köşesinde acaba iyi mi diye kurtlar geziniyor hissetsem daha rahatlasam
Saol canim sen nezaman gidiceksinHayirli olsun canım.
Saglikla kucagina al insallah
Ne guzel ya Rabbim hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip eylesin insaAllah13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
valla ya biz hamile kaliyoz onlar as erip depresyonlara giriyo, biz doguruyoz onlar lohusa oluyo bende anlamadim bisiler ters gidiyo ama neAyy sorma kim hamile karışıyor bazen ilk hamileliğim de ben kusuyordum adam da kusuyordu benimle bir kilo aldı bu sefer de canım şunu istiyor bunu istiyor ben bu kadar aşermedim
hadi bakalimmmm heycanla bekliyorummmBusefer paraya kıydım alcam
Canım o aklımda sıraya görende çocuğun dersleri pcden ve oturunca kadınlarımda ciddi ağrı oluyor hep çocuk kasıkta nasipse duzenlicemMuhittin Benim bir tavsiyem olacak canım diğer topiklerde gördüm.Tablomuzu tahmini doğum tarihine göre düzenlemek daha mantıklı geldi. ilk doğumu en üste yazıp sıra sıra doğumları bekleyebiliriz vaktin olursa bunu bir düşün diyorum
Tamam canım benim,kendini iyi hissettiğinde istediğin zaman yap daha 6 ayımız var nasılsaCanım o aklımda sıraya görende çocuğun dersleri pcden ve oturunca kadınlarımda ciddi ağrı oluyor hep çocuk kasıkta nasipse duzenlicem
Erkek gibi geldi sanki pipi var ordaBu benim minnoş kız heralde teyzeleriyine de süpriz olsun bakalım üç hafta sonra öğrenicez. İlk bebekte kızdı
Salı günü canım ama soyler mi bilmiyorum benim 11+5 olucak ama ayrintılı ultrasona giricegim icin soyler sanirim.Saol canim sen nezaman gidiceksin
Aynen insallah düzenli hissettiğimiz günlere gelirizBen de hareketlerini hissetmek istiyorumbu haftalarda ancak doktordan çıktığım birkaç gün rahatım sonra hep aklımın bir köşesinde acaba iyi mi diye kurtlar geziniyor hissetsem daha rahatlasam
Benimkini ikili teste devlet söylediSalı günü canım ama soyler mi bilmiyorum benim 11+5 olucak ama ayrintılı ultrasona giricegim icin soyler sanirim.
8+0 yani değil mi canım? Hayırlı olsun evladınTam 8 haftalıktı canım
InsaAllah canim hosgeldinKızlar, topiğinizi çok beğendim. Hepinizi ayrı ayrı sevdim. Takılırım arada bir buraya. Hepimiz sağlıklı sıhhatli tamamlarız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?