2021 Nisan Anneleri

Iste ben bu hissettiklerini sebzede hissediyorum

Kizlar dünden beri soylemesi ayip vajinama bicak gbi saplanan bi agri var sanki bisi zorluyo ittiriyo gbi ara ara girip canmi yakn bi agri bu nie olur acaba

Ama kasik ve karnimda degil aci sinir oldm ya dun aksam dan beri asiri halsizlik bas agrisi vardi simdi bas agrim gecti halsizlik ve vajina sancisi kaldi
Benim iğne bitiyor gibi oluyordu bir iki hafta önce daha çok benzerdir belki

E bebekte 3u 20 tldi yeşili aldim 3 rengi va3 alan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20201010-195154_Chrome.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 45
Yok kuzum ya gittim e bebekte bi tulum gordum muhteşemdi dedim doğar doğmaz elbet alınır Bosver dedim
Anaa nie almadinki ben kizimin cinsiyeti belli oldugu gun akisverise baslamstm bundada belli oldgu gun bi parca alcam sonra her ay ihtiyac listesinden bikac parca alcm hepsini ayni anda alamam sifirdan alisveris yapilacak cunku

Anaa nie almadinki ben kizimin cinsiyeti belli oldugu gun akisverise baslamstm bundada belli oldgu gun bi parca alcam sonra her ay ihtiyac listesinden bikac parca alcm hepsini ayni anda alamam sifirdan alisveris yapilacak cunku
Bende aslınd şöyle düşünüyorum da şimdi kış indirimi gelir yazlıklara öyle alırım diğer başlarım diye düşündüm bide cıvıl sanki bebek ürünleri daha kaliteli

Bende aslınd şöyle düşünüyorum da şimdi kış indirimi gelir yazlıklara öyle alırım diğer başlarım diye düşündüm bide cıvıl sanki bebek ürünleri daha kaliteli
Benimde tek dikkat edecegim sey her gordugum kiyafeti cok sirin die almamak kizimda bu hatayi yaptm ilk 2 ay giyebilcegi kadr kiyafet alip gerekli urunleri almak civilde gercekten cok guzel urunler var ve baya kaliteli e bebek e gorede uygun hem

Benimde tek dikkat edecegim sey her gordugum kiyafeti cok sirin die almamak kizimda bu hatayi yaptm ilk 2 ay giyebilcegi kadr kiyafet alip gerekli urunleri almak civilde gercekten cok guzel urunler var ve baya kaliteli e bebek e gorede uygun hem
Aynen mesela iç waikikide öyle çeşit çok alinir ya benim çocuğum okul masrafı vardı onu hallettim bi montu kaldi daha okuldan ne isterler bakalim
Sen naptin kızı yollayacak misin

Eklentiler

• Screenshot_20201010-200820_Chrome.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20201010-200803_Chrome.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 34
Bnmde kız olursa fazla masraf olmaz ztn bizde bebek çeyizi var ilk çocuklara kız annesi bezinden beşiğinde kadar alıyor kizimin herşeyi hep yeni yine alacağım tabiki ama fazla masraf olmaz erkek olursa da bissuru alacağım mecburen

Aynen mesela iç waikikide öyle çeşit çok alinir ya benim çocuğum okul masrafı vardı onu hallettim bi montu kaldi daha okuldan ne isterler bakalim
Sen naptin kızı yollayacak misin
Yok cnm biz gondermeme karari aldik ogretmeniyle dun uzun uzun konustuk 2 adet kaynak kitap almstm ben soru bankasi filan canli dersleride kacirmiyorz geri kalmaz herturlu evden halleder dedi sinif mevcudumuz cok iki grup olsada yine kalabalim buyuzden ogretmen evden takip etmemize saolsun daha sicak bakti her tenefusde bana mesaj atacak isledigi konuyu bende anlaticam evde zaten aksaminda canli dersi olacak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…