Canım cinsiyetle alakasi yok yemenin içmenin böyle şeyleri kafana takmani tavsiye etmem insanın pskolojisi bozuluyorKaRaKiZ3834 yani kizin olacak ya ondan sormak istedim ama alintilayamadim
Ama catlicam vallaCanım cinsiyetle alakasi yok yemenin içmenin böyle şeyleri kafana takmani tavsiye etmem insanın pskolojisi bozuluyorsal kendini ztn belli olacak
Walla insan düşündükce zaman hiç geçmiyorAma catlicam valla
Zaten simdiden karnim cikti ilk hamileligimde 20. Haftada bile yokruAma catlicam valla
Bir de karnım cıktı simdiden.Walla insan düşündükce zaman hiç geçmiyor
Kac haftaliksiniz suan ben dumduzum yaZaten simdiden karnim cikti ilk hamileligimde 20. Haftada bile yokru
Bir de karnım cıktı simdiden.
Ilk hamileligimde 20. Haftada bile yoktu.
Hatta bir hoca gelmisti yanima kadın dogumcu prof.
Kac haftalik demisti 28 haftaliktim dur ben tahmin edeyim dedi 17 filan dedi yok dedim 28 o zaman cok zayif dogacak demez mi?
Oglum da yani 4 kilo dogmustu masallah bu defa hamur isine sardim ben kilo aliyorum sanirim.
Ayy dikkat et canım bnde elimden geldiğince hamur işi yememeye çalışıyorum ama şimdi canım çekti sen öyle deyinceZaten simdiden karnim cikti ilk hamileligimde 20. Haftada bile yokru
Bir de karnım cıktı simdiden.
Ilk hamileligimde 20. Haftada bile yoktu.
Hatta bir hoca gelmisti yanima kadın dogumcu prof.
Kac haftalik demisti 28 haftaliktim dur ben tahmin edeyim dedi 17 filan dedi yok dedim 28 o zaman cok zayif dogacak demez mi?
Oglum da yani 4 kilo dogmustu masallah bu defa hamur isine sardim ben kilo aliyorum sanirim.
Ben kilo da almamisim ki baktim simdi 53 um hala sadece karnim cikti 11 haftaligimKac haftaliksiniz suan ben dumduzum yasimdiye kadr 2 kilo aldim
Ay demeseydim keskeAyy dikkat et canım bnde elimden geldiğince hamur işi yememeye çalışıyorum ama şimdi canım çekti sen öyle deyince
Bacım valla canim ekşi yiyorum aslindanherseyi yiyorum ama aşırı derecede canim yeşil zeytin zaten kızımda da sokakta burnuma kokmuştu..KaRaKiZ3834 yani kizin olacak ya ondan sormak istedim ama alintilayamadim
Bende 47 ile hamile kaldim 49 olmusm aslinda cok da yemiyorm gun arasi salata tercih ediorm askam 6 dan sonra yemiyorum ama bunlar kilo almamak icin degil duzenim boyleydi hep ilk haftalarda asiri aciktim simdi acikmada olmuyor kahvalti aksam yemegi 2 ogun arada bazen meyve bazen salata kizimdayken cok yedim 16 kilo aldim cocuk 2900 dogdu hep bosa kilo almisimBen kilo da almamisim ki baktim simdi 53 um hala sadece karnim cikti 11 haftaligim
Ben oglumda 9 kilo almistim ve 4 kilo dogdu ama dikkatli beslendim.Bende 47 ile hamile kaldim 49 olmusm aslinda cok da yemiyorm gun arasi salata tercih ediorm askam 6 dan sonra yemiyorum ama bunlar kilo almamak icin degil duzenim boyleydi hep ilk haftalarda asiri aciktim simdi acikmada olmuyor kahvalti aksam yemegi 2 ogun arada bazen meyve bazen salata kizimdayken cok yedim 16 kilo aldim cocuk 2900 dogdu hep bosa kilo almisim
Aa bende yesil zeytin yiyorum ve dolaptan cikarip hususi oturup yiyorumBacım valla canim ekşi yiyorum aslindanherseyi yiyorum ama aşırı derecede canim yeşil zeytin zaten kızımda da sokakta burnuma kokmuştu..
Ama bunda etten tavuktan tiksindim cinsiyet ayni
Masallah aslinda dikkatli ve dengeli beslenmek cok onemli hamileyiz die herseye saldirmak bos kilo sagliksiz beslenmeye neden oluyo bende et ve sebze dengesine dikkat etmeye calisiyormBen oglumda 9 kilo almistim ve 4 kilo dogdu ama dikkatli beslendim.
171 boyum var boyuma gore kilom az bile aslinda ama karnim niye boyle oldu anlamadim.
Aynen ben oyleydim hep bebek icin beslendim aslinda ona ne daha saglikli diye dusunerek ve irademe gercekten sahip cikarak.Masallah aslinda dikkatli ve dengeli beslenmek cok onemli hamileyiz die herseye saldirmak bos kilo sagliksiz beslenmeye neden oluyo bende et ve sebze dengesine dikkat etmeye calisiyorm
Hahah hayırlı OLSUN Canimmm ben kiz mi demiştim sana
Sağol canım allah razı olsunCanım hayırlı evlat olsun güzel kızın inşaallah.
Bende hergun yumurta yemeliyim moduna giremedim bu siralar bi istahsizlik var zaten hafif az porsiyonlarla gecistiriyorm cok etcilde degilim sabah aksam sebze ye deseler hic bikmadan yerimAynen ben oyleydim hep bebek icin beslendim aslinda ona ne daha saglikli diye dusunerek ve irademe gercekten sahip cikarak.
Ama iste bu defa cok farkliyim mesela yumurta bile yiyemiyorum bilmiyorum umarim boyle devam etmem.
Biran once gecer bu bulantilarda bende saglikli beslenmeye baslarim.
Ay bende löp löp et yemek istiyorum böyle bonfile filan geçen akşam çıkardı yedirdi eşim gözlerimi kapaya kapaya yiyorum ertesi gün oldu diyorum bana et bul etBende hergun yumurta yemeliyim moduna giremedim bu siralar bi istahsizlik var zaten hafif az porsiyonlarla gecistiriyorm cok etcilde degilim sabah aksam sebze ye deseler hic bikmadan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?