2021 Nisan Anneleri

Canım valla senmiydin bilmiyorum da bir arkadaş erkek demişti ama his olarak..
Ben bir iki kişiye yorum yapmıştım acaba ben miyim bilemiyorum ki
Cinsiyeti belli olan herkesi tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlat olsunlar. 21 inde benim randevu sabırla bekliyorum, buraya pek bakamıyorum okuyorum ama yazacak vakit olmadi. Işler güçler, bir de kızım okula başlayacak pazartesi. Onun telaşı var. Gönderip.gondermeme arasında çok gidip geldim artık hakkımızda hayırlısı.

Oooo süper olmuş ebada var ama eba çok temel gidiyor alabilirsen morpa kampus al

Anneler merhaba bende Allah izin verirse Nisan annesi olacağım 17 ekim de doktor randevum var sat a göre 13+1 olacağım o gün sizce cinsiyeti belli olabilir mi çikolata yemek işe yarıyor diyorlar doğru mudur sizce
Mrb canım belli olur tabiki ama devlet pek söylemiyor o tarihte özel söyler inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin

Ayni durumdayiz ilk gebeligimde ben 13 kilo verdim baslarda sonra 9 kilo aldim 4 kilo oglum ama 7 aylik hamileydim karnim yoktu doktor bir anormallik var deyip 2 kez usg istedi ama baya uzun yapili bir cocuk dogurdum.Ic akrnimda genis degilmis baya bi bunalmis ordaama simdi kilom var biraz yinede bu kdr erken sertlesme beklemiyordum karnim sertlesti resmen gebeyimyani bu sefer nedense boyle.ilkinde acayip dikkatliydim suan yumurta sabah ogluma yaptim 2 kez istifra ettim.Yok yani asla yiyemem.Birsekilde dengeleyecektir herhalde,cok ilginc oldu bu sefer

Arkadaşlar merhaba,
Crinone jel kullanan annelerimiz var mı aramızda.?Benim Dr. Um izinde ulaşamadım. Kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor Dr. U bilgi veren var mı acaba?
Eğer pozisyonu uygunsa gösterir canım pozisyon çok önemli ben 11+1 de öğrendim 13 haftalıkken Yine aynı söyledi net bir şekilde gösteriyordu zaten

Ay evet ya niye boyle anlamiyorum.
Resmen hamile karnim oldu
Pilateste yapiyordum ben duzenli biraktim ondan mi boyle oldum diyorum.
Sizin cinsiyet belli oldu mu?

Kızlar ben Mayıs 3 annesi olarak görünüyorum ama Nisan da olabilir emin değilim ikili testi sizce 11+4 te gitsem yaparlar mııı yaptıran var mı ya da 11+ larda

Kızlar ben Mayıs 3 annesi olarak görünüyorum ama Nisan da olabilir emin değilim ikili testi sizce 11+4 te gitsem yaparlar mııı yaptıran var mı ya da 11+ larda
Benim 11+4 de yapildi ultrasona gore 11+4 du normalde 11+1 di.kan sonucumu baska doktora goturcem ve ense ve burun kemigi icin gidecegim doktordan tekrar bakmasini isticem sorun yok dedi ama doktor cok ilgisizdi oyuzden tekrar baktrcm ama 11.haftada bakiolar yani icin rahat olsn

Oluyor cnm bn yaptm 11+1 de gittim 12 haftalık çıktı ulturason da

Kızlar selam.Cinsiyet ogrenen arkadaslar hayırlı olsun. Bizim de bugün kontrolumuz vardı. Benim rahimde kanama.alanı vardı. Şükür gecmis cok az kalmış. Bebisler de.birine kesin erkek dedi. Digerini göremedi ama bu da erkege benziyor gibi yanilabilirim dedi. Sağlıklı.olsunlar da onemli olan o.

Ben devlete gittim canim 11+4 yaptilar yani bisey demediler zaten 11 inci haftada basliyo gitsen yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…