Allah'ım çok güzel yaAynen mesela iç waikikide öyle çeşit çok alinir ya benim çocuğum okul masrafı vardı onu hallettim bi montu kaldi daha okuldan ne isterler bakalim
Sen naptin kızı yollayacak misin
Ben bir iki kişiye yorum yapmıştım acaba ben miyim bilemiyorum kiCanım valla senmiydin bilmiyorum da bir arkadaş erkek demişti ama his olarak..
Oooo süper olmuş ebada var ama eba çok temel gidiyor alabilirsen morpa kampus alYok cnm biz gondermeme karari aldik ogretmeniyle dun uzun uzun konustuk 2 adet kaynak kitap almstm ben soru bankasi filan canli dersleride kacirmiyorz geri kalmaz herturlu evden halleder dedi sinif mevcudumuz cok iki grup olsada yine kalabalim buyuzden ogretmen evden takip etmemize saolsun daha sicak bakti her tenefusde bana mesaj atacak isledigi konuyu bende anlaticam evde zaten aksaminda canli dersi olacak yine
Simdilik ogretmenin tavsiye ettigi 2 kaynagi aldik okuldan verilen kitaplarda var bakalim 2.doneme kadr bunlar yeter 2.donem bakarsin hersey duzelir okuluna kavusur cocuklar tam anlamiylaOooo süper olmuş ebada var ama eba çok temel gidiyor alabilirsen morpa kampus al
Mrb canım belli olur tabiki ama devlet pek söylemiyor o tarihte özel söyler inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsinAnneler merhaba bende Allah izin verirse Nisan annesi olacağım♥ 17 ekim de doktor randevum var sat a göre 13+1 olacağım o gün sizce cinsiyeti belli olabilir mi çikolata yemek işe yarıyor diyorlar doğru mudur sizce
Ayni durumdayiz ilk gebeligimde ben 13 kilo verdim baslarda sonra 9 kilo aldim 4 kilo oglum ama 7 aylik hamileydim karnim yoktu doktor bir anormallik var deyip 2 kez usg istedi ama baya uzun yapili bir cocuk dogurdum.Ic akrnimda genis degilmis baya bi bunalmis ordaAynen ben oyleydim hep bebek icin beslendim aslinda ona ne daha saglikli diye dusunerek ve irademe gercekten sahip cikarak.
Ama iste bu defa cok farkliyim mesela yumurta bile yiyemiyorum bilmiyorum umarim boyle devam etmem.
Biran once gecer bu bulantilarda bende saglikli beslenmeye baslarim.
Eğer pozisyonu uygunsa gösterir canım pozisyon çok önemli ben 11+1 de öğrendim 13 haftalıkken Yine aynı söyledi net bir şekilde gösteriyordu zatenArkadaşlar merhaba,
Crinone jel kullanan annelerimiz var mı aramızda.?Benim Dr. Um izinde ulaşamadım. Kaçıncı haftaya kadar devam ediliyor Dr. U bilgi veren var mı acaba?
Ay evet ya niye boyle anlamiyorum.Ayni durumdayiz ilk gebeligimde ben 13 kilo verdim baslarda sonra 9 kilo aldim 4 kilo oglum ama 7 aylik hamileydim karnim yoktu doktor bir anormallik var deyip 2 kez usg istedi ama baya uzun yapili bir cocuk dogurdum.Ic akrnimda genis degilmis baya bi bunalmis ordaama simdi kilom var biraz yinede bu kdr erken sertlesme beklemiyordum karnim sertlesti resmen gebeyim yani bu sefer nedense boyle.ilkinde acayip dikkatliydim suan yumurta sabah ogluma yaptim 2 kez istifra ettim.Yok yani asla yiyemem.Birsekilde dengeleyecektir herhalde,cok ilginc oldu bu sefer
Benim 11+4 de yapildi ultrasona gore 11+4 du normalde 11+1 di.kan sonucumu baska doktora goturcem ve ense ve burun kemigi icin gidecegim doktordan tekrar bakmasini isticem sorun yok dedi ama doktor cok ilgisizdi oyuzden tekrar baktrcm ama 11.haftada bakiolar yani icin rahat olsnKızlar ben Mayıs 3 annesi olarak görünüyorum ama Nisan da olabilir emin değilim ikili testi sizce 11+4 te gitsem yaparlar mııı yaptıran var mı ya da 11+ larda
Oluyor cnm bn yaptm 11+1 de gittim 12 haftalık çıktı ulturason daKızlar ben Mayıs 3 annesi olarak görünüyorum ama Nisan da olabilir emin değilim ikili testi sizce 11+4 te gitsem yaparlar mııı yaptıran var mı ya da 11+ larda
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım
Valla tekdegilmisim bu durumfa an okuyunca anladim cok fazla sinir ofke var bende decazgirlastiriyoda sanki ben deli gibi bi agliyom bi sinirleniyom bi baska baska bisilernasil denge sasirtiyo bu hormonlar of off yerimde duramiyom
Ben devlete gittim canim 11+4 yaptilar yani bisey demediler zaten 11 inci haftada basliyo gitsen yaparlarKızlar ben Mayıs 3 annesi olarak görünüyorum ama Nisan da olabilir emin değilim ikili testi sizce 11+4 te gitsem yaparlar mııı yaptıran var mı ya da 11+ larda
Benim de bir iki haftadır bulantılarım bitti gibi sadece ilk kalkınca bi kötü oluyorum onun dışında gayet iyiyim. 12. Haftadan sonra yavaş yavaş bitiyor demek ki ama iştahım da açıldıKızlar bulantılar ne alemde sanki bi tık azaldı gibi benim
Teşekkür ederim canım sağolasınBen devlete gittim canim 11+4 yaptilar yani bisey demediler zaten 11 inci haftada basliyo gitsen yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?