Gelenek kırılmışEvet hepsi öyle nerdeyse inşallah biz bu grup geleneğini kırarız
Gözün aydın tekrardan canımYalnız ben düzeni bozdum oğluşum vardı şimdi kızım olacak inşallah
Gözün aydın sanki ben erkekdi demiş olabilirimOğluş geliyor
Gözün aydın canım darısı bana inşallah13+2 günlük cikti veee kızım kesinlestiii
Başınız sağ olsunİyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinİyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
Başınız sağolsun .İyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
ah bu hormonlar ahhh hic rahat vermiyolar durduk yere bi aglatiyor bi sinir endiriyor benimde dengem sastiValla tekdegilmisim bu durumfa an okuyunca anladim cok fazla sinir ofke var bende de
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahhİyi geceler güzel anneler. Uzun süredir yazamadım bir sürü şey oldu bu arada kayınpederimi kaybettik yeni ve büyük kayıp şok oldu bizim için. Bu arada herkesin bebeği büyümüş cinsiyetler bile öğrenilmiş hayırlı olsun öğrenenlere darısı bana inşallah pazartesi dr kontrolüm var ikili test için umarım gösterir bir şeyler.
Yok sadece kiza benziyor dedi ama daha ufak bakariz yine kesin bisi demiim dedi.Ay evet ya niye boyle anlamiyorum.
Resmen hamile karnim oldu
Pilateste yapiyordum ben duzenli biraktim ondan mi boyle oldum diyorum.
Sizin cinsiyet belli oldu mu?
Ben 11.haftada yaptirdim 11+olunca 12 icinde oluyirsun zaten.11 ile 14 arasi uygun.Ben devlete gittim canim 11+4 yaptilar yani bisey demediler zaten 11 inci haftada basliyo gitsen yaparlar
Maşallah canım öyle güzel yazmışsın ki okurken hiç sıkılmadan okudumKızlar merhabalarr. Cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebriklerbiz de öğrendik erkek bebek geliyor. Bir kızım vardı şimdi erkek geliyor. Kız bebek çok güzel birşey ama erkeği de merak ediyorduk. Hem de kızımla daha az rekabet olur diye düşünüyordum. O yüzden sevindik. Sağlıkla gelsin hepimizinki
benim ilk hamileliğimden çok farklı geçti bu. Belki cinsiyetle ilgilidir diye bahsetmek istedim sizlere. Kızımda sürekli ekşitatlı yetken bunda turşu ve tuzlu gittim. Kahve kokusundan, etten tiksindim. Kızımda sürekli uyuyordum bunda ise uykum kaçıyor 4:30 gibi uyanıyorum gecekızım da çok halsizdim bunda inanılmaz bir enerji var. Bunda kullandığım vitaminlerin de etkisi olabilir tabii. Bu sefer en başında başlattı doktor. Kansızlığım falan da vardı.
arpası fazla gelen atlar gibiyim
Kızımda yanlış yaptığım birşey vardı o da hergün kendimi süt içmeye zorlamak. Güya kalsiyum alacağım diye her sabah ilk iş en az 300 ml süt içmek oluyordu. Çok cahilmişim. Meğersem kızımın süt alerjisi varmış. Doğduktan sonra 17. Gün kanlı kaka yapmadıyla tespit edildi. Bilmiyorum ilgili midir ama gelişimi de hep bir hafta geriden gelmiş minik bir bebek olarak doğmuştu. Ben hamileyken sedef geçirmiştim o da alerji ile ilgiliymiş. Sizlere de vurgulamak istedim alerjik olduğunuz besinlere dikkat edin. Bu sefer çok daha dikkat ediyorum tükettiğim besinlere bu bebek önde çıkmıştı son kontrolde.
Mide bulantılarım hala yokluyor ama buna şükür. 3. Aydan sonra çok azaldı. Yavaş yavaş et yiyorum. Ha bir de detaylı tarama için randevularınızı şimdiden alın. Kolay yer bulunmuyor.
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor.
Hepinize iyi pazarlar!!!
Usg görüntüsüne Atar mısınKızlar merhabalarr. Cinsiyetleri öğrenenler olmuş tebriklerbiz de öğrendik erkek bebek geliyor. Bir kızım vardı şimdi erkek geliyor. Kız bebek çok güzel birşey ama erkeği de merak ediyorduk. Hem de kızımla daha az rekabet olur diye düşünüyordum. O yüzden sevindik. Sağlıkla gelsin hepimizinki
benim ilk hamileliğimden çok farklı geçti bu. Belki cinsiyetle ilgilidir diye bahsetmek istedim sizlere. Kızımda sürekli ekşitatlı yetken bunda turşu ve tuzlu gittim. Kahve kokusundan, etten tiksindim. Kızımda sürekli uyuyordum bunda ise uykum kaçıyor 4:30 gibi uyanıyorum gecekızım da çok halsizdim bunda inanılmaz bir enerji var. Bunda kullandığım vitaminlerin de etkisi olabilir tabii. Bu sefer en başında başlattı doktor. Kansızlığım falan da vardı.
arpası fazla gelen atlar gibiyim
Kızımda yanlış yaptığım birşey vardı o da hergün kendimi süt içmeye zorlamak. Güya kalsiyum alacağım diye her sabah ilk iş en az 300 ml süt içmek oluyordu. Çok cahilmişim. Meğersem kızımın süt alerjisi varmış. Doğduktan sonra 17. Gün kanlı kaka yapmadıyla tespit edildi. Bilmiyorum ilgili midir ama gelişimi de hep bir hafta geriden gelmiş minik bir bebek olarak doğmuştu. Ben hamileyken sedef geçirmiştim o da alerji ile ilgiliymiş. Sizlere de vurgulamak istedim alerjik olduğunuz besinlere dikkat edin. Bu sefer çok daha dikkat ediyorum tükettiğim besinlere bu bebek önde çıkmıştı son kontrolde.
Mide bulantılarım hala yokluyor ama buna şükür. 3. Aydan sonra çok azaldı. Yavaş yavaş et yiyorum. Ha bir de detaylı tarama için randevularınızı şimdiden alın. Kolay yer bulunmuyor.
Bakalım bizi ne maceralar bekliyor.
Hepinize iyi pazarlar!!!
Kızlar merhaba cinsel ilişki dneylim dedik sonuçta 3 ay bitti diye yine kanamam geldi siz denediniz mi normal mi nezaman biter ?
Canım biz testte pozitifi gördükten sonra asla girmedik ilişkiye. Siz de girmeyin ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum bak kanama olmuş ALLAH korusun dikkat edin. Geçer inşallah kanamanKızlar merhaba cinsel ilişki dneylim dedik sonuçta 3 ay bitti diye yine kanamam geldi siz denediniz mi normal mi nezaman biter ?
Doktor bana bir şey demedi, cinsel ilişki yasak vs diye kalp atışını duyduğumuzdan beri normal devam ediyor cinsel hayatımız. Kendini kasmış olabilir misin biraz belki ondandır, doktor demiş miydi cinsel ilişki yasak diye. Ben de kanama gelmedi, pozisyon konusunda biraz hassasım sadece.
Canım biz testte pozitifi gördükten sonra asla girmedik ilişkiye. Siz de girmeyin ben tehlikeli olduğunu düşünüyorum bak kanama olmuş ALLAH korusun dikkat edin. Geçer inşallah kanaman
Doktor dedi sadece ilk 3 ay yasak geçende kendiliğinden leken olduğunda doktor kanama alanı yok dedi diğerlerinde de yoktu bunda bayağı geldi akıntıyla bakalim yapcak bisi yok. Ilk 3 aydan sonra 2 hafta sonra yuen denerim olursa tamamen keserim.Muhittin canim ilk hamileligimde kanama alani olusmustu bende ozmn yasakdi 9 ay doktor musade etmedi bunda da suan kum dokuyorum zaten enfeksiyon var die henuz doktora sormadim ama hic kanama olayi olmadigi icin yasak koymaz die dusunuyodm sende 3 ay die sinirlama dikkatli ol bacim
Bayadır girmedim cok birikmiş okuyamadım canım biraz kendimle kaldım diyelim iki haftadır baya iyi gibiydim enazından kusmuyordum ama dün cok fenaydım gene büyük bi serum falan takıldı. Yarın perinatolojiye salı günü de kendi doktoruma randevum var bakalım hayırlı haberler ve cinsiyet de öğreniriz inşaallah. Sen nasılsın kanama mesajın gözüme ilişti devam ediyor mu?
Bizde kalp atışını duyduktan sonra sıkıntı yok dedi doktor devam ilişkiye bir Kıbrıs olmuyor, ben o sayede normal doğum yaptım açılmam kolay oldu, sancı vs çok şiddetli yaşamadım, sırf normal doğum için ilişkiye devam ettim son güne kadar hatta eşim der kullandın beniDoktor dedi sadece ilk 3 ay yasak geçende kendiliğinden leken olduğunda doktor kanama alanı yok dedi diğerlerinde de yoktu bunda bayağı geldi akıntıyla bakalim yapcak bisi yok. Ilk 3 aydan sonra 2 hafta sonra yuen denerim olursa tamamen keserim.
İliskide normal doğuma okadar faydalı ki... Kiz cocugu aşağıda oluyor ama buda cok aşağıda demekki yukarı çıkana kadar bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?