2021 Nisan Anneleri

Kız eşimi mobilinden aldim wifi bile degil neyse whatsapdan yazdı kazen amca karakız3834 üyeliğini napalim eşim diyor hah gordunmu
Esime dedim bidaha emniyetten al
Ya sabah sabah güldürdün beni nasılda anlamışlar hemen bravo valla neyse geçmiş olsun

Keşke zayıf olaydım ama malesef 10-12 kilo kadar fazlam var hiç hoş deil bende istiyom yaaa bananeee

Dua edin bana birazdan muayene için çıkıcaz bakalım benim sıpacık nasılmış

Hayırlı haberlerle gel kuzumm
Gitme kız yaban ellere kal buralarda sen gidince ceza alıyon hoşgeldin
Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmemehosbulful canimmm

Iyi oldu bi buzdolabın silincek mutfak dolapları perde cam mutfağı güzel hallettim

Hayırlı haberlerle gel kuzumm

Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmemehosbulful canimmm

Iyi oldu bi buzdolabın silincek mutfak dolapları perde cam mutfağı güzel hallettim
Banlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazı haber vermeden yok olma gitmek istediğin zman ban ye öyle git iyi işler yapmışsın ben bi mutfak topluyo ne bel kaliyo ne kalça yamuluyom anında

Kızlar 13+2 haftalık hamileyim. Devlet ultrasonu ile özel hastane ultrasonu arasında fark var mı. Geçen hafta başka doktor erkek gibi dedi bu hafta net olmamakla birlikte kız gibi dedi. Yanılma olabiliyor mu. Net göremedi doktor bir de hiçbir usg görüntüsü ney değildi dün de istemeyi unuttum. Başlasam mı hazırlıklara

Banlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazı haber vermeden yok olma gitmek istediğin zman ban ye öyle git iyi işler yapmışsın ben bi mutfak topluyo ne bel kaliyo ne kalça yamuluyom anında
Mutfak hallolunca heryer halloluyo4 camlarımın kenarları tahta ondan silmesi çok kolay bide kcuuk perdeler sorun neyse onuda hallederim zaten haftaya kaymakamlar geliyor

Bu arada ben sosyal.medya kullanmıyorum şu uygulamayı beğeniyorum orda istediğini sorabiliyorsun orda daha banlanmadim

Eklentiler

• Screenshot_20201017-085001_Gn Gn Gebelik.webp
    37 KB · Görüntüleme: 35
Cok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…