- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
Kanin artmasi vs diye okudum bende. Insallah olmaz bir daha. Insani cok rahatsiz ediyorBen pazartesinden beri ara ara yaşıyorum normalmiş
Haha onu en iyi ben anlarım ilk kızıma hamileyken bende yaramazlık yapardım beni de engelliyolardı süreli en son tamamen engelledilerNiye surekli ceza aliyor anlamadim
Yaa ne alemsin başka üyeliği nasıl anladılarDaha mesajlara bakmadım ceza yedim bide üstüne başka üyelik aldim onun cezasını yedim
Kız eşimi mobilinden aldim wifi bile degil neyse whatsapdan yazdı kazen amca karakız3834 üyeliğini napalim eşim diyor hah gordunmuYaa ne alemsin başka üyeliği nasıl anladılarhoşgeldin rahat dur kız sen iki canlısın
Hahahahha ama başka bir mail olursa anlamazlar galibaKız eşimi mobilinden aldim wifi bile degil neyse whatsapdan yazdı kazen amca karakız3834 üyeliğini napalim eşim diyor hah gordunmu
Esime dedim bidaha emniyetten al
Kız zaten emailine açılmıyor okada farklı şekilde girdiM ki düşün eşim ise gitti kazem amcam yakaladiHahahahha ama başka bir mail olursa anlamazlar galiba
Kız eşimi mobilinden aldim wifi bile degil neyse whatsapdan yazdı kazen amca karakız3834 üyeliğini napalim eşim diyor hah gordunmu
Esime dedim bidaha emniyetten al
Keşke zayıf olaydım ama malesef 10-12 kilo kadar fazlam var hiç hoş deilCokkk güzel bir duygu kuzum böyle karnina icten minnak vuruslar kiprasmalar oluyor az cok ne yaptigini hissedebiliyorsun. Ben bu down sendromu stresi falan üzüntüden hic böyle hissedemiyorum neden falan diyordum ama bugün farkli birsey oldu ve ilk defa karnimi oksayip konustum ve abisiyle tanistirdim, oglumda bugun ilk defa kardesinin ismini söyleyip ben abi falan dedi cok duygulandigim bir anda icerdeki sipe tak diye vurdu aa tekme dedim ilk hamileligimden bildigim icin uzandim hemen abisiyle 1 saat boyunca minnaki takip ettik tabiki karnimin üstünden net belli olmadigi icin ben cok hissettim kipir kipir dolu dolu güzel 1 saatti darisi basiniza insallah en kisa zamandainsan asil böyle seylerle hamile oldugunu anliyor. Sende zayifsan sanada az kalmistir
Gitme kız yaban ellere kal buralarda sen gidince ceza alıyonKız zaten emailine açılmıyor okada farklı şekilde girdiM ki düşün eşim ise gitti kazem amcam yakaladi
Hayırlı haberlerle gel inşallah hadi bakalmDua edin bana birazdan muayene için çıkıcaz bakalım benim sıpacık nasılmış
Dua edin bana birazdan muayene için çıkıcaz bakalım benim sıpacık nasılmış
Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmemeGitme kız yaban ellere kal buralarda sen gidince ceza alıyonhoşgeldin
Banlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazıHayırlı haberlerle gel kuzumm
Yav varya forumda okudum bunlar dedim çok alışmış gitmemehosbulful canimmm
Iyi oldu bi buzdolabın silincek mutfak dolapları perde cam mutfağı güzel hallettim
Mutfak hallolunca heryer halloluyo4 camlarımın kenarları tahta ondan silmesi çok kolay bide kcuuk perdeler sorun neyse onuda hallederim zaten haftaya kaymakamlar geliyorBanlanmana alıştık valla bi bakiyoz siyah yazıhaber vermeden yok olma gitmek istediğin zman ban ye öyle git iyi işler yapmışsın ben bi mutfak topluyo ne bel kaliyo ne kalça yamuluyom anında
Cok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktuKızlar 13+2 haftalık hamileyim. Devlet ultrasonu ile özel hastane ultrasonu arasında fark var mı. Geçen hafta başka doktor erkek gibi dedi bu hafta net olmamakla birlikte kız gibi dedi. Yanılma olabiliyor mu. Net göremedi doktor bir de hiçbir usg görüntüsü ney değildi dün de istemeyi unuttum. Başlasam mı hazırlıklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?