Bende dün yasadım aynısını uyuyunca gecti2 aksamdir bas agrisi basliyor bende. Gunduz pek agrimiyir aksam cok hissettiren alin bolgemde agri oluyor. Yasayan var mi?
Bunu bende kullanıyorm güzel gercektenMutfak hallolunca heryer halloluyo4 camlarımın kenarları tahta ondan silmesi çok kolay bide kcuuk perdeler sorun neyse onuda hallederim zaten haftaya kaymakamlar geliyor
Bu arada ben sosyal.medya kullanmıyorum şu uygulamayı beğeniyorum orda istediğini sorabiliyorsun orda daha banlanmadim
Evet canım güvenmedim ben de. Şehir hastanesine gidiyorum doktor da zaten met demedi tahmin yaptı.ama ben değişeceğini sanmıyorum artıkCok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktu
Bence olur artık 16dasin sonuçtaGünaydın kızlar. Son bir kaç günde karnım çıkmaya başladı. Salı günü 15+4 olucam cinsiyet kesin belli olurmu yoksa 1 hafta daha erteleyin mi
Benim doktor hiç bisey demedi bende sormadım burun kemiğini net gösterdi başkada yokEvet canım güvenmedim ben de. Şehir hastanesine gidiyorum doktor da zaten met demedi tahmin yaptı.ama ben değişeceğini sanmıyorum artık
Kahvaltıdan 2 saat sonra içmek lazım ama ben unuttuğum için gece içiyorum vallaGünaydın kızlar.Demir ilacı kullananlara bir sorum var.Aç karnına mı yoksa tok karna mı ilaç içiyorsunuz?normalde demir aç karna içilir ama emin olamadım.
Ben bi devit3 kullanabiliyorum onada 3 gün oldu hala başka vitamin felan kullanamıyorumGünaydın kızlar.Demir ilacı kullananlara bir sorum var.Aç karnına mı yoksa tok karna mı ilaç içiyorsunuz?normalde demir aç karna içilir ama emin olamadım.
Benim demir hiç yok gibiymiş nerdeyse.hatta damardan demir takviyesi aldım geçenlerde.Şimdi de ilaca geçeceğim emin olamadım.kuyruk sokumu ağrım var magnezyum içiyorum bi de.d vitamini de yerlerde bi de d vit kullahıyorum.Ben bi devit3 kullanabiliyorum onada 3 gün oldu hala başka vitamin felan kullanamıyorum
Çok geçmiş olsun canim bende maden suyu iciyor7m günde 1 tane onu da iç devit3 bana doktor bisey demeid bende 9 damla iciyorumBenim demir hiç yok gibiymiş nerdeyse.hatta damardan demir takviyesi aldım geçenlerde.Şimdi de ilaca geçeceğim emin olamadım.kuyruk sokumu ağrım var magnezyum içiyorum bi de.d vitamini de yerlerde bi de d vit kullahıyorum.
Sağol canım.Evet maden suyu hep içiyorum.Ama magnezyum gerçekten harika.baştan beri ne ağrım oldu ne sancım.çok yürüyünce kuyruk sokumu takılıp kalıyor adım atamıyordum şimdi çok rahatım.Hamile gibi bile değilim 14.haftama gircem hattaÇok geçmiş olsun canim bende maden suyu iciyor7m günde 1 tane onu da iç devit3 bana doktor bisey demeid bende 9 damla iciyorum
Maaşallah berakellah diğer konunuda biliyorum rabbim sağ sağlım kucağına Almayı nasip etsin bir omur sağlıklı mutlu huzurlu Insallahhh cemil cümlemiz.Sağol canım.Evet maden suyu hep içiyorum.Ama magnezyum gerçekten harika.baştan beri ne ağrım oldu ne sancım.çok yürüyünce kuyruk sokumu takılıp kalıyor adım atamıyordum şimdi çok rahatım.Hamile gibi bile değilim 14.haftama gircem hatta
Allah razı olsun inşallah rabbim bizi bebişlerimizden ayırmaz.En çok ayrıntılıdan korkuyordum ama negatif düşünceler kötü şeyleri çeker o yüzden hep iyi düşünmeye çalışacağım.inşallah sorun olmadan bu kez kucağıma alacağım allahın izniyle.zaten bebeğimi hissediyorum diğerinden 20.haftada ayrılmıştım ama hiç hissetmemiştim.bunda erken başladı ve ilk defa bu duyguyu yaşadım.Allah harkese yaşatsın.dün sütlaç yedim üstüne hareketlendi.Kız gibi ama net değil dedi doktor.herşeye razıyım artıkMaaşallah berakellah diğer konunuda biliyorum rabbim sağ sağlım kucağına Almayı nasip etsin bir omur sağlıklı mutlu huzurlu Insallahhh cemil cümlemiz.
Valla dun hacı bayram velideydim bilenler bilir hepinizin evladına cemil cümlemize dUa ettim
Oyyy maasallah kuzuma yaa demekki sütlacı çok sevecek tatlıyı. Ne ara oynuyor anlamıyorum günde 1 belki ,belki 2 günde 1 ama dün gece varya pıt pıt pıt atti durmadı bi sırt üstü döndüm durduAllah razı olsun inşallah rabbim bizi bebişlerimizden ayırmaz.En çok ayrıntılıdan korkuyordum ama negatif düşünceler kötü şeyleri çeker o yüzden hep iyi düşünmeye çalışacağım.inşallah sorun olmadan bu kez kucağıma alacağım allahın izniyle.zaten bebeğimi hissediyorum diğerinden 20.haftada ayrılmıştım ama hiç hissetmemiştim.bunda erken başladı ve ilk defa bu duyguyu yaşadım.Allah harkese yaşatsın.dün sütlaç yedim üstüne hareketlendi.Kız gibi ama net değil dedi doktor.herşeye razıyım artık
Benim bebek 6 gün önde görünüyor.sanırım o da etkili oldu.bu hafta çok net hissediyorum.günde 1 defa da olsa oluyor.kahvaltı sonrası ya da bacaklarımı toplayıp oturduğumda gece uzandığımda hessetmeye başladım.doktora sordum evet çok normal hissedebilirsin dediOyyy maasallah kuzuma yaa demekki sütlacı çok sevecek tatlıyı. Ne ara oynuyor anlamıyorum günde 1 belki ,belki 2 günde 1 ama dün gece varya pıt pıt pıt atti durmadı bi sırt üstü döndüm durdu
hıçkırık icin erken ama hickirik gibiydi bazı doktorlar 14 de başlar yazmis
Benim yıllardır alın bölgemde ağrı var çok rüzgar yiyince saçım ıslak kalınca vs oluyor sinüzitten kaynaklı oluyor genelde alın ağrısı.Hem sinüzit hem alerjik rinit var bende hamileliğin başından beri burnum tıkalı geniz akıntım var ara ara alın ağrısı da oluyor2 aksamdir bas agrisi basliyor bende. Gunduz pek agrimiyir aksam cok hissettiren alin bolgemde agri oluyor. Yasayan var mi?
Günaydın canım bebişlerin cinsiyetleri 11.haftadan beri belli oluyor ama ultrasonda uygun pozisyon verirse dr görebiliyor. Tabi ne kadar büyükse yanılma payı azalıyor. 16.haftada kesin öğrenirsin diye birşey yok malesef bebiş gösterirse dr un tahmin edebilir. 5. 6. Ayında öğrenen arkadaşlarım olduGünaydın kızlar. Son bir kaç günde karnım çıkmaya başladı. Salı günü 15+4 olucam cinsiyet kesin belli olurmu yoksa 1 hafta daha erteleyin mi
Ben midem bulanır diye yaptıktan bir iki saat sonra iciyorum üstüne mandalina yada limon suyu iciyorumki emilimi artsın ama arkadaslarıma doktor gece icip yat demis buda bi secenek. Cay icmedigim icin kahvaltıdan sonra iciyorumGünaydın kızlar.Demir ilacı kullananlara bir sorum var.Aç karnına mı yoksa tok karna mı ilaç içiyorsunuz?normalde demir aç karna içilir ama emin olamadım.
Aç da olur tok da ama süt peynir yoğurt gibi gıdalarla arası 2 saat olmalı yoksa hiçbir faydası olmuyor. Ben genelde sabah ezanda uyanınca içip uyuyorum 9 dan sonra da kahvaltı yapıyorum.Günaydın kızlar.Demir ilacı kullananlara bir sorum var.Aç karnına mı yoksa tok karna mı ilaç içiyorsunuz?normalde demir aç karna içilir ama emin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?