2021 Nisan Anneleri

Ben midem bulanır diye yaptıktan bir iki saat sonra iciyorum üstüne mandalina yada limon suyu iciyorumki emilimi artsın ama arkadaslarıma doktor gece icip yat demis buda bi secenek. Cay icmedigim icin kahvaltıdan sonra iciyorum
Evet doğru dedin tam mandalina zamanı şimdi C vitaminiyle birlikte alınca daha faydalı. Et ürünleri yerken de yoğurt ayran yerine bol yeşillikli salata yemek gerekiyor yoksa o etten hiç demir alamıyoruz

Kızlar çok şükür herşey yolunda ikili test dedi ama doktor detaylı ultrason gibi inceledi kalp böbrek mide eller ayaklar kemikler çok memnun kaldım %80 erkek dedi cinsiyetinede büyük ihtimal degimez bir dahaki kontrole dahada netleşir dedi. Benim kızımda serklaj olduğum için tekrar 23 ekime serklaj tarihi verildi rahim ağzına dikiş atılacak onda da antrenmanlıym inşallah bu bebegimide vaktinde sağlıklı kucağıma alırım.

Gozun aydin canim saglikla gelsin insallah

16 haftadan önce söylenen cinsiyetlere ben kesin gözüyle bakmıyorum canım. Serklajı neden olacaksın rahim boyunu ölçtü mü?

Günaydın kızlar. Son bir kaç günde karnım çıkmaya başladı. Salı günü 15+4 olucam cinsiyet kesin belli olurmu yoksa 1 hafta daha erteleyin mi
Erteleme canım kesin belli olur artıkdarısı bana 2 haftam var

16 haftadan önce söylenen cinsiyetlere ben kesin gözüyle bakmıyorum canım. Serklajı neden olacaksın rahim boyunu ölçtü mü?
Ben kızımın cinsiyetini de yine ikili test yapan perinatologda öğrenmistim 12 haftalıktı değişmedi canım. Kısmet tabi bunda da çok net bacak arasını ve organı gösterdi. Rahim ağzım henüz kısalmadı 30mm ama ilk gebeligimde 20.haftada kısalma olunca serklaj yapılmistı, şimdi önlem amaçlı olarak tekrar yapılacak ilerleyen haftalarda serklaj da riskli oluyor çünkü.

Merhaba kızlar,
Muhittin hoşgeldin yokluğun belliydi daha gitme biryere..
Biz de bugün doktora gittik 16+2 kesin kız dedi zaten güveniyordum 12. Haftada söylediğine..Şükür herşey yolunda 148 Gr olmuş zillim ..Bir ay sonra ayrıntili çekilecek onun için perinatalog isimleri verdi..Hepsi özel istersen çapa Cerrahpaşa kanunide de yaptırabilirsin dedi ama onlarda ilk kadın doğuma muayene olup sevk açtırmak lazım uzun iş yani..Bir yeri aradım 600 TL dediler Şişli de yeri.. Bakalım hayırlısı. Resmimizi de gösterelim size

Eklentiler

• IMG_20201017_105413.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 46
Ya ben de sizi bekliyodum başak hanıma gittiniz değil mi nasıl memnun. Kaldınız mı? Bende 26lı hafta gideceğim inşallah. Önceki doğumunuzdan ötürü önlem amaçlı mı dikiş atılacak?

Evet doğru dedin tam mandalina zamanı şimdi C vitaminiyle birlikte alınca daha faydalı. Et ürünleri yerken de yoğurt ayran yerine bol yeşillikli salata yemek gerekiyor yoksa o etten hiç demir alamıyoruz
Ayben canım dikkat etmeye calısıyoruz bebisimizede bizede şifa olsun insallah

Cok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktu
Yok kuzum ayrıntılıdan bahsetmiyorum. Doktorların odalarında olan cihazlardan bahsediyorum

Merhaba , 12.haftama giriyorum ve bir oğlum var. Rabbim hepimize sağlıklı ve rahat bir doğum nasip etsin yavrularımızın bahtı ve şansı açık olsun inş. İkili testte cinsiyet oğlumda belli olmamıştı geç öğrenmişti kordonuyla kapatıyordu bakalım bu hafta ne olacak. 10 haftalık ultrason fotoğrafı var ama nasıl anlıyorlar ben pek inanmıyorum

senin doktor baya pimpirikliymiş, bitkisel boyayla boyatabilrsin bence
Döndüm canım bitti karantinası bulasmamis çok şükür gayet iyi
Gözünüz aydın
senin kırılacağını düşünmeyenleri sen daha çok düşünürsen üzülen kişi hep sen olursun. Alttan alttan şakayla hak edene lafını söyleceksin arkadaşım

Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Geçmiş olsun canım olumlu düşün. umarım çabucak atlatırsınız.
Birde bu değerime bakayım doktorun söyleyeceği yok
Canım aradan başım çok ağırıyor onun dışında birşey yok çok şükür
Şükür canım
Allahım tüm dualarını kabul etsin canım

Ilac kullandiniz mi peki?
Başta ateşim olduğu için doktor ateşin geçse bile bi kaç gün 8saat arayla parol iç dedi onun dışında başka ilaç kullanmadım şuan hiçbişeyim yok ama işin kötüsü dünden beri koku almam gitti :) hiç bi yemeğin tadı yok sadece tatlı tuzlu su gibi geliyo her yemek hayatın tadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…