- 19 Aralık 2014
- 511
- 859
- 103
Evet doğru dedin tam mandalina zamanı şimdi C vitaminiyle birlikte alınca daha faydalı. Et ürünleri yerken de yoğurt ayran yerine bol yeşillikli salata yemek gerekiyor yoksa o etten hiç demir alamıyoruzBen midem bulanır diye yaptıktan bir iki saat sonra iciyorum üstüne mandalina yada limon suyu iciyorumki emilimi artsın ama arkadaslarıma doktor gece icip yat demis buda bi secenek. Cay icmedigim icin kahvaltıdan sonra iciyorum
Listeye nerden bakıcaz canım ben bilmiyorumHanımlar listeye bakında güncelledim 2 3 kişiyi varsa güncellenecek yazsin
Hayirli haberlerle gel bacimDua edin bana birazdan muayene için çıkıcaz bakalım benim sıpacık nasılmış
Gozun aydin canim saglikla gelsin insallahKızlar çok şükür herşey yolunda ikili test dedi ama doktor detaylı ultrason gibi inceledi kalp böbrek mide eller ayaklar kemikler çok memnun kaldım %80 erkek dedi cinsiyetinede büyük ihtimal degimez bir dahaki kontrole dahada netleşir dedi. Benim kızımda serklaj olduğum için tekrar 23 ekime serklaj tarihi verildi rahim ağzına dikiş atılacak onda da antrenmanlıym inşallah bu bebegimide vaktinde sağlıklı kucağıma alırım.
16 haftadan önce söylenen cinsiyetlere ben kesin gözüyle bakmıyorum canım. Serklajı neden olacaksın rahim boyunu ölçtü mü?Kızlar çok şükür herşey yolunda ikili test dedi ama doktor detaylı ultrason gibi inceledi kalp böbrek mide eller ayaklar kemikler çok memnun kaldım %80 erkek dedi cinsiyetinede büyük ihtimal degimez bir dahaki kontrole dahada netleşir dedi. Benim kızımda serklaj olduğum için tekrar 23 ekime serklaj tarihi verildi rahim ağzına dikiş atılacak onda da antrenmanlıym inşallah bu bebegimide vaktinde sağlıklı kucağıma alırım.
Erteleme canım kesin belli olur artıkGünaydın kızlar. Son bir kaç günde karnım çıkmaya başladı. Salı günü 15+4 olucam cinsiyet kesin belli olurmu yoksa 1 hafta daha erteleyin mi
Ben yokumHanımlar listeye bakında güncelledim 2 3 kişiyi varsa güncellenecek yazsin
Ben kızımın cinsiyetini de yine ikili test yapan perinatologda öğrenmistim 12 haftalıktı değişmedi canım. Kısmet tabi bunda da çok net bacak arasını ve organı gösterdi. Rahim ağzım henüz kısalmadı 30mm ama ilk gebeligimde 20.haftada kısalma olunca serklaj yapılmistı, şimdi önlem amaçlı olarak tekrar yapılacak ilerleyen haftalarda serklaj da riskli oluyor çünkü.16 haftadan önce söylenen cinsiyetlere ben kesin gözüyle bakmıyorum canım. Serklajı neden olacaksın rahim boyunu ölçtü mü?
Ya ben de sizi bekliyodumKızlar çok şükür herşey yolunda ikili test dedi ama doktor detaylı ultrason gibi inceledi kalp böbrek mide eller ayaklar kemikler çok memnun kaldım %80 erkek dedi cinsiyetinede büyük ihtimal degimez bir dahaki kontrole dahada netleşir dedi. Benim kızımda serklaj olduğum için tekrar 23 ekime serklaj tarihi verildi rahim ağzına dikiş atılacak onda da antrenmanlıym inşallah bu bebegimide vaktinde sağlıklı kucağıma alırım.
Ayben canım dikkat etmeye calısıyoruz bebisimizede bizede şifa olsun insallahEvet doğru dedin tam mandalina zamanı şimdi C vitaminiyle birlikte alınca daha faydalı. Et ürünleri yerken de yoğurt ayran yerine bol yeşillikli salata yemek gerekiyor yoksa o etten hiç demir alamıyoruz
Ben varim yas 30 sehir mugla 2.cocuk cinsiyet net degil kiza benziyo denildi 11 nisan dogumHanımlar listeye bakında güncelledim 2 3 kişiyi varsa güncellenecek yazsin
Yok kuzum ayrıntılıdan bahsetmiyorum. Doktorların odalarında olan cihazlardan bahsediyorumCok erken canim devlet yerine göre değişir 3.doktorla teyitle ben sehir hastanesine gittim ayrıntılı için gün aldim mesela cihazı ozellerde yoktu
Ankara 26 ilk çocuk cinsiyet hala yokHanımlar listeye bakında güncelledim 2 3 kişiyi varsa güncellenecek yazsin
Benim de şuan 4-5 renk var saçımda. Sadece beyazlarım olsa kafama takmayacağım ama böyle de berbat görünüyor
Doktorum risk alma bence ama illa boyatmam lazım diyorsan fashion natura diye bi marka var onunla boyat dedi.
Bende 16.haftadan sonra en azından tek renk ve sonrasında beyazlarım olacak şekilde olsun diye boyatacağım. Bide doğum öncesi boyatırım
Yani bir çok insan boyatıyor, hele ünlüler baya platin sarı devam ediyorlar aslında
Doktorumda zararlı olduğuyla ilgili bi bulgu yok ama niye risk alasın diyor. Zaten doktoruma ne sorsam risk alma diyor, eşimle ilişki de dahil
Gözünüz aydınDöndüm canım bitti karantinası bulasmamis çok şükür gayet iyi
senin kırılacağını düşünmeyenleri sen daha çok düşünürsen üzülen kişi hep sen olursun. Alttan alttan şakayla hak edene lafını söyleceksin arkadaşımGünaydın,
Zurnanın öttüğü yere çabuk geldin canım sen... Ooooo o laflar hiç bitmez. Sırf o günleri tekrar yaşayacağım korkusu ile çocuk düşünmüyordum inan... Amaaaa tecrübe herzaman insana ders veriyor.. Şimdi ikinciyi yaşayacağım Allah nasip ederse kimsecikler umrumda değil. Ne ağladım ne üzüldüm kendimi harab ettim ama değmezmiş. Geç anladım,kendime de çocuğuma da zararım oldu çok. Şükür akıllandım..
Çocuğum tersti mecburen sezeryan oldum vay benim kolayıma gelmiş hemen kabul etmişim sezeryanı.
Göğüs ucum yoktu ,çocuğum emmeyi red etti ağlaya ağlaya perişan olduk ikimizde, aman mama benim kolayıma gelmiş uğraşmamışım.. Her gelenle yatak odası ziyareti yapardık soyunurdum çocuk ağlamaktan morarırdı millet emzirtmeye çalışırdı kanter içinde kalırdım sonu kavga ile ve mama ile biterdi. Doktor kalça çıkığı var dedi çift bez bağlattı 2 ay her gelen açıp çocuğun bacağını ölçer ahhh vahhh evet var derdi ben gece gündüz ağlardım... Lohusa psikolojisi ile normal doğuramadım , emziremedim , sakat çocuk doğurdum diye aylarca kendimi yedim bitirdim.. Şimdi hepsini gözlerim dolu hatırlıyorum. Kızım hiç birşey yemez doğru dürüst çok seçicidir ama karakteri bu ben kabullendim. Ama etraf hala konuşuyor takmıyorum artık.
Şükür 9 yaşına geldi evet zayıf ama şükür sağlıklı, çok akıllı ve başarılı, saygılı,edepli, yaşına göre olgun ve anlayışlı bir kız oldu.
O nedenle hele şimdi görsünler beni bakalım laf edene taş üstünde taş bırakacakmıyım.. Bir damla da gözyaşı dökmeye niyetim yok..
Benden size tavsiye o ruh hali ile insan uygulamakta zorlanır ama kimseyi takmayın gerekirse kırın kırılmayın.. Çocuğunuz en çok sizin kıymetliniz.
Bayildimmmm
Geçmiş olsun canım olumlu düşün. umarım çabucak atlatırsınız.Kızlar moralim çok bozuk, eşimin covid testi pozitif cıktı ve dünden beri bende hastayım çok sanırım banada bulaştı yarın test ysptırıcam yaa napıcam benn
Birde bu değerime bakayım doktorun söyleyeceği yokCanım kromozomal hastalıklar düşük riskli çıkmış bu iyi bişey, fb-hcg nin düşük olması da iyi sanırım birde kız çocuklarsa fb-hcg daha yüksek çıkabiliyormuş kesin olmamakla birlikte cinsiyet belirlendimi bilmiyorum ama senin erkek olabilir.
Şükür canımCanım aradan başım çok ağırıyor onun dışında birşey yok çok şükür
Allahım tüm dualarını kabul etsin canımMaaşallah berakellah diğer konunuda biliyorum rabbim sağ sağlım kucağına Almayı nasip etsin bir omur sağlıklı mutlu huzurlu Insallahhh cemil cümlemiz.
Valla dun hacı bayram velideydim bilenler bilir hepinizin evladına cemil cümlemize dUa ettim
Başta ateşim olduğu için doktor ateşin geçse bile bi kaç gün 8saat arayla parol iç dedi onun dışında başka ilaç kullanmadım şuan hiçbişeyim yok ama işin kötüsü dünden beri koku almam gitti :) hiç bi yemeğin tadı yok sadece tatlı tuzlu su gibi geliyo her yemekIlac kullandiniz mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?