- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Söyler inşallahAaa ozmn erkenden ogrenipde yinede hazirlik yapmamak lazim ben haftaya pazartesi14+1olcam ama usg de 1 hafta onde gidio.umarim benimki kesin bi sonuc soyler
Insallah kizin gibi sevecegin gelinlerin olur senindeSöyler inşallah
Ben kesin gözüyle bakıyorum ya, öyle şüpheci söylemedi yani emindi bence ama sadece “eminim” demedi
Kaderde iki oğlan anası olmak varmış, kendimden hiç beklemezdim
Hayırlısı olsunInsallah kizin gibi sevecegin gelinlerin olur seninde
Bana da erkek dedi dr um ama 16 yi beklicez tam emin olmak icin dedi.. iki kizdan sonra bakalim saglikli olsun daSanırım grupta 1 kişi var farklı cinsiyette ikinci çocugu olacak olan.İlki neyse ikinci de o oldu bu grupta
Maşallah senin 3 müş o yüzden farklı bence.bak ilk ikisi de aynı cinsiyetmişBana da erkek dedi dr um ama 16 yi beklicez tam emin olmak icin dedi.. iki kizdan sonra bakalim saglikli olsun da
Benimde farklı canım oğlum vardı inşallah değişmediyse kızım olacakSanırım grupta 1 kişi var farklı cinsiyette ikinci çocugu olacak olan.İlki neyse ikinci de o oldu bu grupta
Haha tüm yorumlarına katiliyorum içimizde birimiz ney olsa desem neyse de topumuzun cinsiyeti ayniMaşallah senin 3 müş o yüzden farklı bence.bak ilk ikisi de aynı cinsiyetmişgrupta çoğunluk ikinci bebeğini bekliyor ve ilki neyse ikinci de o oluyor ben daha hiç siftah yapamadım inşallah bu kez yaparım da çatır çatır doğururum
Ben yarın 16.haftaya girecegim. Net bir sey hissetmiyorim. Sadece bir kac kere karnimda bir noktada.sertlesme toplanma gibi hissettim o kadar. Kucukler.daha ancak hissederiz.Benimki gecen hafta bir kez oynadı kızlar bir daha da hiç oynamadı sizinkiler nasıl artık hissediyor musunuz merak ettim
Evet canım o şanslı kişi sensin zatenBenimde farklı canım oğlum vardı inşallah değişmediyse kızım olacak
Benim karnım da çıkmadı bebeğimi de hissetmiyorumbulantılarım falan da geçti bildiğin hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi arada kasık ağrılarım olmasa bi taraftan diyorum daha kilo almadım iyi oldu sadece göğüslerim büyüdü ama bi taraftan da insan hamile olduğunu hissetmek hamile görünmek istiyor
Canım benimde bir kızım var inşallah değişmezse bir de oğlum olacakEvet canım o şanslı kişi sensin zatenbaşka da okumadım ben sanırım farklı olan
Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin maşallah size deCanım benimde bir kızım var inşallah değişmezse bir de oğlum olacak
Insallah cnm .rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun insallah.. dunyadaki en ozel ve guzel duygu annelik❤Maşallah senin 3 müş o yüzden farklı bence.bak ilk ikisi de aynı cinsiyetmişgrupta çoğunluk ikinci bebeğini bekliyor ve ilki neyse ikinci de o oluyor ben daha hiç siftah yapamadım inşallah bu kez yaparım da çatır çatır doğururum
Yaa sağlıcakla gelsin küçük prenses ismlerde çok güzelSlm kızlar, tüm gün dışarıdaydım yeni dönebiliyorum, veeeee öğrendik bir prenses daha geliyormuş bizede, gebeliğim farklı geçtiği ve erkek gibi hissettiğim için kesin dimi hocam dedim doktoruma oda bana dediki benimde iki kızım var ve onlarla gurur duyuyorum çok memnunuz sakın üzülme dedi bende dedim ki sanırım bana küstü kızım yüzüstü ver kıpırdamıyor dedim öyle düşünme uyuyor dedi, Rabbim affetsin öyle düşündüğüm için evime bir nimet daha nasip etti hepimize hayırlı sağlıklı nesiller versin bir perim daha oluyor Eylül kızıma Nisan kızım arkadaş geliyor☺ H Hilal15 Emyldrm
Rabbim saglikla kavustursun insallahSlm kızlar, tüm gün dışarıdaydım yeni dönebiliyorum, veeeee öğrendik bir prenses daha geliyormuş bizede, gebeliğim farklı geçtiği ve erkek gibi hissettiğim için kesin dimi hocam dedim doktoruma oda bana dediki benimde iki kızım var ve onlarla gurur duyuyorum çok memnunuz sakın üzülme dedi bende dedim ki sanırım bana küstü kızım yüzüstü ver kıpırdamıyor dedim öyle düşünme uyuyor dedi, Rabbim affetsin öyle düşündüğüm için evime bir nimet daha nasip etti hepimize hayırlı sağlıklı nesiller versin bir perim daha oluyor Eylül kızıma Nisan kızım arkadaş geliyor☺ H Hilal15 Emyldrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?