2021 Nisan Anneleri

Aaa ozmn erkenden ogrenipde yinede hazirlik yapmamak lazim ben haftaya pazartesi14+1olcam ama usg de 1 hafta onde gidio.umarim benimki kesin bi sonuc soyler
Söyler inşallah
Ben kesin gözüyle bakıyorum ya, öyle şüpheci söylemedi yani emindi bence ama sadece “eminim” demedi
Kaderde iki oğlan anası olmak varmış, kendimden hiç beklemezdim

Bana da erkek dedi dr um ama 16 yi beklicez tam emin olmak icin dedi.. iki kizdan sonra bakalim saglikli olsun da
Maşallah senin 3 müş o yüzden farklı bence.bak ilk ikisi de aynı cinsiyetmiş grupta çoğunluk ikinci bebeğini bekliyor ve ilki neyse ikinci de o oluyor ben daha hiç siftah yapamadım inşallah bu kez yaparım da çatır çatır doğururum

Haha tüm yorumlarına katiliyorum içimizde birimiz ney olsa desem neyse de topumuzun cinsiyeti ayni 40 42 kişide 3 kişi 4. Yoktur farklı olan

Benimki gecen hafta bir kez oynadı kızlar bir daha da hiç oynamadı sizinkiler nasıl artık hissediyor musunuz merak ettim
Ben yarın 16.haftaya girecegim. Net bir sey hissetmiyorim. Sadece bir kac kere karnimda bir noktada.sertlesme toplanma gibi hissettim o kadar. Kucukler.daha ancak hissederiz.

Benim ilk baştan beri ne bulantı ne bir belirti. 3 kilo aldım ama çok zayıfım oda pek etkilemedi. Hiç göbeğimde yok dediğin gibi insan hamile hissetmek istiyor kendini Napalım artık sağlıklı olsunlarda elbet bizimde çıkıcak göbişimiz

Insallah cnm .rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun insallah.. dunyadaki en ozel ve guzel duygu annelik❤

Slm kızlar, tüm gün dışarıdaydım yeni dönebiliyorum, veeeee öğrendik bir prenses daha geliyormuş bizede, gebeliğim farklı geçtiği ve erkek gibi hissettiğim için kesin dimi hocam dedim doktoruma oda bana dediki benimde iki kızım var ve onlarla gurur duyuyorum çok memnunuz sakın üzülme dedi bende dedim ki sanırım bana küstü kızım yüzüstü ver kıpırdamıyor dedim öyle düşünme uyuyor dedi, Rabbim affetsin öyle düşündüğüm için evime bir nimet daha nasip etti hepimize hayırlı sağlıklı nesiller versin bir perim daha oluyor Eylül kızıma Nisan kızım arkadaş geliyor H Hilal15 Emyldrm

Yaa sağlıcakla gelsin küçük prenses ismlerde çok güzel kız erkek ne farkeder ki canım hayırlı evlat olsunlar inşallah. İki kız kardeş birbirlerine yoldaş sırdaş olurlar

Bambuella gözün aydın bence arka arkaya aynı cinsiyet olması daha güzel oğlum olsaydı oğlan isterdim kızım var kız istiyorum ama dediğin gibi belirtiler o kadar farklı ki ama demek ki hiç bir belirti hiç bir teori tutmuyormuş bakalım bizim nasibimiz de kız mı erkek mi

Rabbim saglikla kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…