2021 Nisan Anneleri

Cnm doktorun ilk defa bugun mu cinsiyetle alakali yorum yapdi.. yoksa daha once yapdi mi.?

Hayırlı olsun canım sana dha önce tahmin yapmış mıydı doktor

Edibe12 canım dr benden tokluk kan şekeri istedi. Kahvaltiya başladıktan tam 1 saat sonra baktir dedi. Sen o sekilde mi bakiyosun? Bir de kahvaltıda normal yediklerini yiyosun dimi. 140 in altinda cikarsa normaldir dedi

Kesinlikle cnm herşeyi erkek çıkıyordu, kızım çok dua etmişti kız kardeşim olsun diye

Cnm doktorun ilk defa bugun mu cinsiyetle alakali yorum yapdi.. yoksa daha once yapdi mi.?
Canım kendi doktorum alanında çok başarılı ama disiplinli 16 cinsiyet için konuşuyorum dedi bilgi vermedi bende başka doktora gittim oda 14de baktı kız gibi ama kesin değil dedi yüzüstüydü ozamanda, 16haftada kendi doktoruma gittim sadece cinsiyete baktı ve dediki kızımız geliyor ama yine yüzüstüydü bende kesin mi dedim kesin dedi

Hayırlı olsun canım sana dha önce tahmin yapmış mıydı doktor
Kendi doktorum değilde başka doktor yapmıştı canım, kendi doktorum cinsiyet en son şey önden tahmin yapmıyorum demişti, bende bugün dedim hocam 12haftada anlamışmıydınız oda dediki anlaşılır ama yanılma payı yüksektir aileleri beklentiye sokmayı doğru bulmuyorum 16da kesin bilgi vermek daha doğru dedi

Öyle gerçekten sağlıklı olsunlar da artık yavaş yavaş bizim de çıkar herhalde günden güne

Benim de belirtiler çok farkli ama yine kızmış
Aynen cnm benimde öleydi usgleri bile çok farklıydı ama çok üzüldüm başka beklentilere girip kendimi ve bebeğimi üzdüğüm için bugün kıpırdamayınca çok korktum Rabbim affetsin sağlık herşeyden önemli verdiğinde bir hayır vermediğine bin hayır hepimiz için, ama şimdiden çevremde saçmalayanlar var yok oda mı kızmış yapacak bişi yok olsun diyenler bizi bu kafaya sokan cahil cühela grubu yani

Yaa sağlıcakla gelsin küçük prenses ismlerde çok güzel kız erkek ne farkeder ki canım hayırlı evlat olsunlar inşallah. İki kız kardeş birbirlerine yoldaş sırdaş olurlar
Ay isimler içinde tüm ayları topladınız diyen salak bir grup daha var, halbuki kızım Eylül’de bu kızımda Nisa’nda doğacak ve biz eşimle Eylül ayında tanıştık Nisan ayında ilk kez elele tutuşup sevgili olduk

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel 2 tane prensesimiz olacak ben sabırsızlıkla prensesimi almayı bekliyorum

Grubumuzun yeni minikleri kızları erkekleri hayırlı olsun, sağlıkla gelsinler.
Ben de öğreneyim inşallah çarşamba günü bebeğin varlığı 8 haftalıkken öğrenince ilk şoku yaşadım zaten, cinsiyeti öğrenip kızlara cinsiyet partisi yapıcaz onlar acayip meraklı seneler sonra tekrar bebek geleceği için çok heyecanlilar, hele 8 yaşındaki küçük kızım bebek delisi...

2.cocuk. Zaten 33 de evlendim 34 de oglum oldu. Ikinciyi hic dusunmuyorduk. Sagolsun oglum cok ugrastirdi bizi. Ne uyku, ne bisey. Ama kardessiz olmaz dedik bi cesaret ikinciyi goze aldik
Bilmiyorum tek cocuk isteyenlere saygi duyuyorum ama ben tek cocuga karsiyim oluyorsa bence her yavrucuk bir kardes hak ediyordur. Kardes cok güzel birsey ya candir kardes Benim esim tek cocuk ve hala onun acisini herzaman ceker annesine kizar birini dogurabiliyorsan ikinciyide dogurabilirsin

Sabah 4 saat okulda dersim vardı akşam da dört saat canlı dersim vardı 20 dk oldu yeni bitti başıma ağrılar girdi bilgisayara bakmaktan Allah çocuklara da bize de velilere de sabır versin

Şimdi sırada detaylı ultrason mu var kızlar İstanbul'da olanlar nereye kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Benim aklımda kızımda gittiğim doktor vardı ama geçen ikili testi yapan doktoruda çok beğendim kararsızım

Bu arada kızlar ikili test yaptırmıştım sonuçlarım da gayet iyi çıkmıştı kendi doktorum üç hafta sonraya randevu verdi üçlü test de yaparız dedi. İkilide sorun olmayınca üçlüye gerek yok diye bir şey kalmış aklımda ama yanlış mıyım

Bazı doktorlar herşeyi illa yaptırmak istiyor bende ikilide sorun yoksa gerek duymuyorlar diye biliyorum. Kızımda ikiliyi yaptırdım iyi çıktı sonuç 3 lüden hiç bahsetmedi bile detaylı ultrason yaptırdık. Şeker yuklemesini de o içeceği içtim ama afedersin bitirir bitirmez kustum iptal oldu açlık tokluk baktırdım sadece. Simdi onu da yaptırmam yine açlık yokluk şekerine baktırırım

Canim valla muhtemelen covidsin benim cuma gunu inanilmaz burun akinti.
Baskada hicbir sikayetim olmamasina ragmen test yaptirdim devlet memuru da oldugum icin hemen yaptilar bugun cikti negatof ama bugin hafif oksuruyorum sanki nefesim daraliyor isten izin aldim gitmiyorum gerekiyorsa tekrar test yaptiricam birkac gun sonra.

Merhaba Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…