Eğer kendi doktorunun detaylı ultrason yapabilecek tecrübesi varsa tabiki yapsın raporu zaten kendi doktoruna götüreceksin bakacak rapor olmuş olmamış çok önemli değil. Ben perinatoloğa yaptırmıştim 3-4 sayfalık rapor verdi bebeğin organ gelişimi ile ilgili, aynı zamanda kan akımlarını görüntülerini falan gösteren CD verdi birde 3 boyutlu renkli fotoğraflarını. Hem o bir sorun var mı yok mu bakıp değerlendiriyor, hemde sonraki kontrolde kendi doktorumada götürüp göstermiştim.Merhaba Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???
Benim icimden kızmış gibi geciyodu pek sasirmadim. Oyle hissetmistim. Bosver insanları boş boş konusurlar 5 dakika sonra unuturlar. Ben daha kimseye soylemedim. İki kiz cok guzel bence ilerde hem kardes hem arkadas olcaklar.Aynen cnm benimde öleydi usgleri bile çok farklıydı ama çok üzüldüm başka beklentilere girip kendimi ve bebeğimi üzdüğüm için bugün kıpırdamayınca çok korktum Rabbim affetsin sağlık herşeyden önemli verdiğinde bir hayır vermediğine bin hayır hepimiz için, ama şimdiden çevremde saçmalayanlar var yok oda mı kızmış yapacak bişi yok olsun diyenler bizi bu kafaya sokan cahil cühela grubu yani
Karışık biraz durum. Memleketimdeyim buradaki doktor radyoloji uzmanı ile çalışıyor 475 TL. Çarşamba günü Ankara'daki evime gidicem ve bir ay oraya gitmem gerek tam detaylı ultrason zamanına geliyor Ankara'da ki kendi baktığı için rapor vermiyor o yüzdenEğer kendi doktorunun detaylı ultrason yapabilecek tecrübesi varsa tabiki yapsın raporu zaten kendi doktoruna götüreceksin bakacak rapor olmuş olmamış çok önemli değil. Ben perinatoloğa yaptırmıştim 3-4 sayfalık rapor verdi bebeğin organ gelişimi ile ilgili, aynı zamanda kan akımlarını görüntülerini falan gösteren CD verdi birde 3 boyutlu renkli fotoğraflarını. Hem o bir sorun var mı yok mu bakıp değerlendiriyor, hemde sonraki kontrolde kendi doktorumada götürüp göstermiştim.
Benim doktorum ikili iyi ciktigi icin 3 lu ve 4 lu testi istemiyor gerek yok dediBu arada kızlar ikili test yaptırmıştım sonuçlarım da gayet iyi çıkmıştı kendi doktorum üç hafta sonraya randevu verdi üçlü test de yaparız dedi. İkilide sorun olmayınca üçlüye gerek yok diye bir şey kalmış aklımda ama yanlış mıyım
Bende 3 kız kardeşim ve Harika birşey onlar benim dert mutluluk ortağım gözyaşı ortağımBenim icimden kızmış gibi geciyodu pek sasirmadim. Oyle hissetmistim. Bosver insanları boş boş konusurlar 5 dakika sonra unuturlar. Ben daha kimseye soylemedim. İki kiz cok guzel bence ilerde hem kardes hem arkadas olcaklar.
Hep istemişimdir bir ablam yada kız kardeşim olsun ama 2 erkek kardeşim var kızın yeri ayrıBende 3 kız kardeşim ve Harika birşey onlar benim dert mutluluk ortağım gözyaşı ortağım
Benim kızım var erkek dedi dr ama 16 ya kadar net değil tabiSanırım grupta 1 kişi var farklı cinsiyette ikinci çocugu olacak olan.İlki neyse ikinci de o oldu bu grupta
Dun aksam itibariyle sesim kisildi atesim dunden beri hic yok bilmiyorum halsizlik de yok sadece sesim kisik cikmiyorum evden suan. Bide benim kizin okulundaki butun cocuklar hastalanmis bence okuldan bulasti bize deCanim valla muhtemelen covidsin benim cuma gunu inanilmaz burun akinti.
Baskada hicbir sikayetim olmamasina ragmen test yaptirdim devlet memuru da oldugum icin hemen yaptilar bugun cikti negatof ama bugin hafif oksuruyorum sanki nefesim daraliyor isten izin aldim gitmiyorum gerekiyorsa tekrar test yaptiricam birkac gun sonra.
Dun aksam itibariyle sesim kisildi atesim dunden beri hic yok bilmiyorum halsizlik de yok sadece sesim kisik cikmiyorum evden suan. Bide benim kizin okulundaki butun cocuklar hastalanmis bence okuldan bulasti bize
Canim cok gecmis olsun umarim covitli degilsindir..zaten olsak bile biz anne olarak bunu da atlatiriz anneyiz biz icimizdeki mucize bize guc verirCanim valla muhtemelen covidsin benim cuma gunu inanilmaz burun akinti.
Baskada hicbir sikayetim olmamasina ragmen test yaptirdim devlet memuru da oldugum icin hemen yaptilar bugun cikti negatof ama bugin hafif oksuruyorum sanki nefesim daraliyor isten izin aldim gitmiyorum gerekiyorsa tekrar test yaptiricam birkac gun sonra.
Hayırlı olsunSlm kızlar, tüm gün dışarıdaydım yeni dönebiliyorum, veeeee öğrendik bir prenses daha geliyormuş bizede, gebeliğim farklı geçtiği ve erkek gibi hissettiğim için kesin dimi hocam dedim doktoruma oda bana dediki benimde iki kızım var ve onlarla gurur duyuyorum çok memnunuz sakın üzülme dedi bende dedim ki sanırım bana küstü kızım yüzüstü ver kıpırdamıyor dedim öyle düşünme uyuyor dedi, Rabbim affetsin öyle düşündüğüm için evime bir nimet daha nasip etti hepimize hayırlı sağlıklı nesiller versin bir perim daha oluyor Eylül kızıma Nisan kızım arkadaş geliyor☺ @Hilal15 Emyldrm
Evet kız kardeş bağı BaşkaHep istemişimdir bir ablam yada kız kardeşim olsun ama 2 erkek kardeşim var kızın yeri ayrıannemler 4 kız kardeş çok imrenirim onların
arasındaki bağa her zaman koşarlar birbirlerine
YaaaBen de hissetmiyorum şuan kızımı da 18 haftada başlamıştı
Ilk testim negatif gerekirse tekrarlaticam zaten test yaptirdigim kurumun memuruyum sag olsunlar ise gidip gelme konusunda da test konusunda da zorluk cikmiyor.Canim cok gecmis olsun umarim covitli degilsindir..zaten olsak bile biz anne olarak bunu da atlatiriz anneyiz biz icimizdeki mucize bize guc verir
Ilk testim negatif gerekirse tekrarlaticam zaten test yaptirdigim kurumun memuruyum sag olsunlar ise gidip gelme konusunda da test konusunda da zorluk cikmiyor.Canim cok gecmis olsun umarim covitli degilsindir..zaten olsak bile biz anne olarak bunu da atlatiriz anneyiz biz icimizdeki mucize bize guc verir
Allah şifa versin canım iyi olacaksın inşallah en kısa zamanda değerlerin normale dönecek sabretBende hissedenlere çok özeniyorum hemen hemen herkes hissetmiş iyi olsunlar da canım inşallah.
Ben hala hastanedeyim değerlerim çok yüksek bu hafta burdayım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?