2021 Nisan Anneleri

Eğer kendi doktorunun detaylı ultrason yapabilecek tecrübesi varsa tabiki yapsın raporu zaten kendi doktoruna götüreceksin bakacak rapor olmuş olmamış çok önemli değil. Ben perinatoloğa yaptırmıştim 3-4 sayfalık rapor verdi bebeğin organ gelişimi ile ilgili, aynı zamanda kan akımlarını görüntülerini falan gösteren CD verdi birde 3 boyutlu renkli fotoğraflarını. Hem o bir sorun var mı yok mu bakıp değerlendiriyor, hemde sonraki kontrolde kendi doktorumada götürüp göstermiştim.

Benim icimden kızmış gibi geciyodu pek sasirmadim. Oyle hissetmistim. Bosver insanları boş boş konusurlar 5 dakika sonra unuturlar. Ben daha kimseye soylemedim. İki kiz cok guzel bence ilerde hem kardes hem arkadas olcaklar.

Karışık biraz durum. Memleketimdeyim buradaki doktor radyoloji uzmanı ile çalışıyor 475 TL. Çarşamba günü Ankara'daki evime gidicem ve bir ay oraya gitmem gerek tam detaylı ultrason zamanına geliyor Ankara'da ki kendi baktığı için rapor vermiyor o yüzden teşekkür ederim

Benim doktorum ikili iyi ciktigi icin 3 lu ve 4 lu testi istemiyor gerek yok dedi

Benim icimden kızmış gibi geciyodu pek sasirmadim. Oyle hissetmistim. Bosver insanları boş boş konusurlar 5 dakika sonra unuturlar. Ben daha kimseye soylemedim. İki kiz cok guzel bence ilerde hem kardes hem arkadas olcaklar.
Bende 3 kız kardeşim ve Harika birşey onlar benim dert mutluluk ortağım gözyaşı ortağım

Bende 3 kız kardeşim ve Harika birşey onlar benim dert mutluluk ortağım gözyaşı ortağım
Hep istemişimdir bir ablam yada kız kardeşim olsun ama 2 erkek kardeşim var kızın yeri ayrı annemler 4 kız kardeş çok imrenirim onların
arasındaki bağa her zaman koşarlar birbirlerine

Dun aksam itibariyle sesim kisildi atesim dunden beri hic yok bilmiyorum halsizlik de yok sadece sesim kisik cikmiyorum evden suan. Bide benim kizin okulundaki butun cocuklar hastalanmis bence okuldan bulasti bize de

Canim cok gecmis olsun umarim covitli degilsindir..zaten olsak bile biz anne olarak bunu da atlatiriz anneyiz biz icimizdeki mucize bize guc verir

Hayırlı olsun benim kızım da Eylül

Hep istemişimdir bir ablam yada kız kardeşim olsun ama 2 erkek kardeşim var kızın yeri ayrı annemler 4 kız kardeş çok imrenirim onların
arasındaki bağa her zaman koşarlar birbirlerine
Evet kız kardeş bağı Başka Erkek erkekle bile kız kardeş gibi olamıyor evlendiklerinde çünkü evi sorumlulukları erkeklerin daha çok oluyor kızlar kdr duygusal olmuyor ilişki

Canim cok gecmis olsun umarim covitli degilsindir..zaten olsak bile biz anne olarak bunu da atlatiriz anneyiz biz icimizdeki mucize bize guc verir
Ilk testim negatif gerekirse tekrarlaticam zaten test yaptirdigim kurumun memuruyum sag olsunlar ise gidip gelme konusunda da test konusunda da zorluk cikmiyor.
Hapsiriyorum surkli ve burnum akiyor baska da bir seyim yok cok sukur genel olarak bugun hafif oksuruk basladi umarim degilimdir.

Ilk testim negatif gerekirse tekrarlaticam zaten test yaptirdigim kurumun memuruyum sag olsunlar ise gidip gelme konusunda da test konusunda da zorluk cikmiyor.
Hapsiriyorum surkli ve burnum akiyor baska da bir seyim yok cok sukur genel olarak bugun hafif oksuruk basladi umarim

Ben de hala hissedemedim bebisimi. Hissedenlere imreniyorum ne yalan söyleyim
T Tugba4444 nasıl oldun canim ??
Bende hissedenlere çok özeniyorum hemen hemen herkes hissetmiş iyi olsunlar da canım inşallah.
Ben hala hastanedeyim değerlerim çok yüksek bu hafta burdayım sanırım

Eklentiler

• 8D668AA1-10FE-4752-A2F5-75D407CFA3D4.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 48
Bende hissedenlere çok özeniyorum hemen hemen herkes hissetmiş iyi olsunlar da canım inşallah.
Ben hala hastanedeyim değerlerim çok yüksek bu hafta burdayım sanırım
Allah şifa versin canım iyi olacaksın inşallah en kısa zamanda değerlerin normale dönecek sabret

Kızlar sağ kasığımda acayip bir zonklama var, istifra ettikten sonra dahada artiyor.Yani ne sekilde otursam faydasi ani bir sekilde girip dagiliyor,yasayan var mi acaba?Cok mu zorladim acaba ama elimde degil bulantim cok fazla.

Yaklaşık 1 saattir 3 defa daha net hissetmeye başladım içeriden ittiriyor elimle hissedecek kadar güçlü değil henüz ama biliyorum o hissi Allah'ım çok şükür darısı başınıza arkadaşlar ben kızımda 18. Haftada net hareketlerini hissetmiştim kaydetmişim anı defterimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…