cok tatli artik belli ediyorlar kendilerini hizla büyüme dönemine girdikBelli olmaya basladi yemekte yedim sisti oglusumbiz büyüyoruz teyzoslar
Ayyy çok mutlu oldummisteee o bebisssyildizlarda kayar durmaz yerindeee
Aynen ya binlerce kez şükürcok tatli artik belli ediyorlar kendilerini hizla büyüme dönemine girdik
2.cocuk. Zaten 33 de evlendim 34 de oglum oldu. Ikinciyi hic dusunmuyorduk. Sagolsun oglum cok ugrastirdi bizi. Ne uyku, ne bisey. Ama kardessiz olmaz dedik bi cesaret ikinciyi goze aldikmasallah kacinci cocuk?
Seninki benden önceymiş benimki 11kasımSelam kızlar, bende doktordan geliyorum.
Hala erkek benimki10 gün önce erkek dediğinde şimdilik kimseye söylemeyin demişti, bugün isim falan düşünebilirsiniz dedi yine de %100 demem 16.haftadan önce diye de ekledi
İkili test sonucumda iyi çıkmış, ultrasonda da her şey güzel dedi doktorum
3 hafta sonra 7 kasıma randevu verdi
Nasil ya hala neden emin olamiyorSelam kızlar, bende doktordan geliyorum.
Hala erkek benimki10 gün önce erkek dediğinde şimdilik kimseye söylemeyin demişti, bugün isim falan düşünebilirsiniz dedi yine de %100 demem 16.haftadan önce diye de ekledi
İkili test sonucumda iyi çıkmış, ultrasonda da her şey güzel dedi doktorum
3 hafta sonra 7 kasıma randevu verdi
Yok hayır sormadım ama ikili 500düEvet o doktor, papirus plazada yeriayrıntılı için fiyat sordunuz mu peki
Maşallah yavruyaÖzellikle sessiz ortamda hissediyorum canım elimi koyduğumda akşamları genelde. İlk başlarda baloncuk patlamasi gibiydi o zaman gaz mi diyordum ama sonra balık yüzerken dalgalanır ya öyle hissetmeye başladımbenim bebiş ultrason kontrollerinde de çok hareketli özellikle dönüp duruyor birde elleri kolları hiç rahat durmuyor sürekli yanağının altına başının altına alıyor en son muayenede uzun uzun inceledi doktorumuz her halini gördük
Hep öyle oluyor yaSeninki benden önceymiş benimki 11kasım
Oglen 12 de falan diyodu sanki kontrolu hala ses cikmadi merak ettm
Net deyip sonradan dönerse madar olmak istemiyor benceNasil ya hala neden emin olamiyorbu saatten sonra gordugu sey degiscekmi yani bende arada kalmakdan nefret ederim umarim artik net olarak gorunmezmi cinsiyet acaba
Aaa ozmn erkenden ogrenipde yinede hazirlik yapmamak lazim ben haftaya pazartesi14+1olcam ama usg de 1 hafta onde gidio.umarim benimki kesin bi sonuc soylerNet deyip sonradan dönerse madar olmak istemiyor bence16 haftadan önce pipi ve klitoris boylarında milimetrik farklar olurmuş. Biz nub duruşuna göre aslında tahmin yapıyoruz dedi. Bunun duruşu dik dedi. Değişeceğini sanmıyor ama yine de kesin konuşmamak lazım diyor 16ya kadar
Benimde bi anda hafifden ciki bide karnimin icinde bisiler hissediyorm son gunlerde ama bebekmi baska bisimi bilmiormBenim karnım da çıkmadı bebeğimi de hissetmiyorumbulantılarım falan da geçti bildiğin hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi arada kasık ağrılarım olmasa bi taraftan diyorum daha kilo almadım iyi oldu sadece göğüslerim büyüdü ama bi taraftan da insan hamile olduğunu hissetmek hamile görünmek istiyor
Yavaş yavaş hamileliğin bulantı gibi kötü şeyleri kayboluyor bebeği hissetme cinsiyet falan gibi güzel şeyler geliyor ya insan mutlu oluyorBenimde bi anda hafifden ciki bide karnimin icinde bisiler hissediyorm son gunlerde ama bebekmi baska bisimi bilmiormbulanti aksamlari devam carpinti var bide
Insallah kizimda 12.hafta bitince hersey normale dönmustu bunda henuz kendime gelemedim biter insallahYavaş yavaş hamileliğin bulantı gibi kötü şeyleri kayboluyor bebeği hissetme cinsiyet falan gibi güzel şeyler geliyor ya insan mutlu oluyorİnşallah senin bulantılar da bir an önce biter canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?