2021 Nisan Anneleri

Ya arkadasi etiketleyemedim özniydi nick galiba doktora gidecekti yazmadimi topige benmi kacirdm

Selam kızlar, bende doktordan geliyorum.
Hala erkek benimki 10 gün önce erkek dediğinde şimdilik kimseye söylemeyin demişti, bugün isim falan düşünebilirsiniz dedi yine de %100 demem 16.haftadan önce diye de ekledi
İkili test sonucumda iyi çıkmış, ultrasonda da her şey güzel dedi doktorum
3 hafta sonra 7 kasıma randevu verdi

Seninki benden önceymiş benimki 11kasım

Nasil ya hala neden emin olamiyor bu saatten sonra gordugu sey degiscekmi yani bende arada kalmakdan nefret ederim umarim artik net olarak gorunmezmi cinsiyet acaba

Maşallah yavruya

Nasil ya hala neden emin olamiyor bu saatten sonra gordugu sey degiscekmi yani bende arada kalmakdan nefret ederim umarim artik net olarak gorunmezmi cinsiyet acaba
Net deyip sonradan dönerse madar olmak istemiyor bence 16 haftadan önce pipi ve klitoris boylarında milimetrik farklar olurmuş. Biz nub duruşuna göre aslında tahmin yapıyoruz dedi. Bunun duruşu dik dedi. Değişeceğini sanmıyor ama yine de kesin konuşmamak lazım diyor 16ya kadar

Benim karnım da çıkmadı bebeğimi de hissetmiyorum bulantılarım falan da geçti bildiğin hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi arada kasık ağrılarım olmasa bi taraftan diyorum daha kilo almadım iyi oldu sadece göğüslerim büyüdü ama bi taraftan da insan hamile olduğunu hissetmek hamile görünmek istiyor

Aaa ozmn erkenden ogrenipde yinede hazirlik yapmamak lazim ben haftaya pazartesi14+1olcam ama usg de 1 hafta onde gidio.umarim benimki kesin bi sonuc soyler

Benimde bi anda hafifden ciki bide karnimin icinde bisiler hissediyorm son gunlerde ama bebekmi baska bisimi bilmiormbulanti aksamlari devam carpinti var bide

Benimde bi anda hafifden ciki bide karnimin icinde bisiler hissediyorm son gunlerde ama bebekmi baska bisimi bilmiormbulanti aksamlari devam carpinti var bide
Yavaş yavaş hamileliğin bulantı gibi kötü şeyleri kayboluyor bebeği hissetme cinsiyet falan gibi güzel şeyler geliyor ya insan mutlu oluyor İnşallah senin bulantılar da bir an önce biter canım

Yavaş yavaş hamileliğin bulantı gibi kötü şeyleri kayboluyor bebeği hissetme cinsiyet falan gibi güzel şeyler geliyor ya insan mutlu oluyor İnşallah senin bulantılar da bir an önce biter canım
Insallah kizimda 12.hafta bitince hersey normale dönmustu bunda henuz kendime gelemedim biter insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…