2021 Nisan Anneleri

Hep ama yani hep ağzıma kadar tok hissediyorum zorla bisiler yiyorum böyle olan var mı ya ben nasıl kilo alicam
Canım sen kilo alma işte ne güzel bebek alır zaten senin depolarını sömürüyor vitamin kullaniyrsundur mutlaka. Az yiyebiliyorsanda protein ağırlıklı şeyler yemeye çalış daha iyi olur.

Canım fehmi yazıcıoğlu mu bende doktorumun tavsiyesiyle ikili testim için ona gittim çok memnun kaldım Yavrumun mesanesindeki idrara kadar baktı detaylıda da yine ona giderim
Evet o doktor, papirus plazada yeri ayrıntılı için fiyat sordunuz mu peki
Çok geçmiş olsun zamanında farketmissiniz, hastaneden çıktığında bebisinde eski düzenine kavuşur, psikolojini iyi tutmaya çalış

Hep ama yani hep ağzıma kadar tok hissediyorum zorla bisiler yiyorum böyle olan var mı ya ben nasıl kilo alicam
Bende hala hamile olduğumu öğrendiğim kiloya gelemedim zayıfladığım için ama elimde değil hiç bir sey yiyemiyorum yersem daha kötü oluyo. Bebişlere birsey olmaz merak etme cnm

Canım sen kilo alma işte ne güzel bebek alır zaten senin depolarını sömürüyor vitamin kullaniyrsundur mutlaka. Az yiyebiliyorsanda protein ağırlıklı şeyler yemeye çalış daha iyi olur.
İnşallah sömürüyodur ben almadıkça o da acmidir diye düşüne düşüne

İnşallah sömürüyodur ben almadıkça o da acmidir diye düşüne düşüne
Hiç korkma canım bende 3 kilo vermiştim ilk aylar kusmaktan sadece çorba tost elma ayva çubuk krakerle geçti günlerim ama bebeğim çok iyiydi bir süre sonra düzeliyor merak etme sende yemeye başlarsın

Canım gittin mi doktora merak ediyorum senin bebisin cinsiyetini

Bu arada benim goguslerim oladr buyuduki bi anda sisince catladilar baya ben artik bu catlagin onune gecemem demi damar damar tuhaf cizgi cizgi olmslar bu catlamismi demek
Al bendende okadar catlama yok ama sistiler iyice sütümde kesildi oglum 4 gündür bos memeyi emip duruyor anne süt bitmis yok diyo ama üzgün üzgün genede emiyo emzik niyetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…