Canım sen kilo alma işte ne güzel bebek alır zaten senin depolarını sömürüyorHep ama yani hep ağzıma kadar tok hissediyorum zorla bisiler yiyorum böyle olan var mı yaben nasıl kilo alicam
Evet o doktor, papirus plazada yeriCanım fehmi yazıcıoğlu mu bende doktorumun tavsiyesiyle ikili testim için ona gittim çok memnun kaldımYavrumun mesanesindeki idrara kadar baktı detaylıda da yine ona giderim
Çok geçmiş olsun zamanında farketmissiniz, hastaneden çıktığında bebisinde eski düzenine kavuşur, psikolojini iyi tutmaya çalışİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
Bende hala hamile olduğumu öğrendiğim kiloya gelemedim zayıfladığım için ama elimde değil hiç bir sey yiyemiyorum yersem daha kötü oluyo. Bebişlere birsey olmaz merak etme cnmHep ama yani hep ağzıma kadar tok hissediyorum zorla bisiler yiyorum böyle olan var mı yaben nasıl kilo alicam
İnşallah sömürüyodurCanım sen kilo alma işte ne güzel bebek alır zaten senin depolarını sömürüyorvitamin kullaniyrsundur mutlaka. Az yiyebiliyorsanda protein ağırlıklı şeyler yemeye çalış daha iyi olur.
Amin inşallah ya insallah iyidirler . Hep karnın az çıkmış çok zayifsn vb milletBende hala hamile olduğumu öğrendiğim kiloya gelemedim zayıfladığım için ama elimde değil hiç bir sey yiyemiyorum yersem daha kötü oluyo. Bebişlere birsey olmaz merak etme cnm
Hiç korkma canım bende 3 kilo vermiştim ilk aylar kusmaktan sadece çorba tost elma ayva çubuk krakerle geçti günlerimİnşallah sömürüyodurben almadıkça o da acmidir diye düşüne düşüne
İnşallahHiç korkma canım bende 3 kilo vermiştim ilk aylar kusmaktan sadece çorba tost elma ayva çubuk krakerle geçti günlerimama bebeğim çok iyiydi bir süre sonra düzeliyor merak etme sende yemeye başlarsın
İİnş canımKiz demek istedim cnm...ama tabiki tamamen his❤ saglikla gelsin
Bakalım bi kızım var 5yaşında bende geleneği bozmayıp iki kız mı olur erkek mi olur 3te belli olacak inşPopo kişi tam belli değil kiz gibi duruyor
Sağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil canım 2 kez boş gebelikten kürtaj olduğum için insan korkusundan içinden dahi geçiremiyo şu olsun diyeBana erkek gibi geldi
Çok teşekkür ederim bir süre daha yatacağım inşallah sağlıkla çıkarız buradanah canimm cokk gecmis olsun. Bebisini saglikla alacaksin insallah kucagina. En kisa sürede enfeksion gider insallah dualarim senin ve bebegiinle
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımSağlıklı olsunda gerisi çok önemli değil canım 2 kez boş gebelikten kürtaj olduğum için insan korkusundan içinden dahi geçiremiyo şu olsun diye
Çok teşekkür ederim canım inşallahEvet o doktor, papirus plazada yeriayrıntılı için fiyat sordunuz mu peki
Çok geçmiş olsun zamanında farketmissiniz, hastaneden çıktığında bebisinde eski düzenine kavuşur, psikolojini iyi tutmaya çalış
Ben yarin kontrole gidecem 16+5 oluyorum simdi kocaman olmustur sipamYarn randevysu olanlara da bol sans insallah cinsiyeti gorursunuz.. ve hep guzel haberlerle gelin insallah.
isteee o bebisssGece yatarken kayiyo gbi hissediyorum hatta uykumdan uyandım ☺
masallah kacinci cocuk?Ah canim ben oleyim o zaman..kismetse bebegimi kucagima aldigimda 40 dan gun almis olucam
Canım gittin mi doktoraKızlar yarin 12.30da meşhur ketum doktorumda kesin sonuç üzerine cinsiyet kontrolümüz var sabrettim ayın 19unu getirdim ama son saatler geçmiyor gibi Rabbim hayırlısıysa gönlümdekini ömrüme nasip etsin inşaallah
Al bendende okadar catlama yok ama sistiler iyice sütümde kesildi oglum 4 gündür bos memeyi emip duruyor anne süt bitmis yok diyo ama üzgün üzgün genede emiyo emzik niyetineBu arada benim goguslerim oladr buyuduki bi anda sisince catladilar baya ben artik bu catlagin onune gecemem demidamar damar tuhaf cizgi cizgi olmslar bu catlamismi demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?