Kusunca zorlanmıştır canım korkma. Bende bu aralar fazlaca hapşırıyorum, hapşırırken bacaklarımı karnıma çekip destekliyorum. Uzat ayaklarını dinlen geçer inşallah.Kızlar sağ kasığımda acayip bir zonklama var, istifra ettikten sonra dahada artiyor.Yani ne sekilde otursam faydasi ani bir sekilde girip dagiliyor,yasayan var mi acaba?Cok mu zorladim acaba ama elimde degil bulantim cok fazla.
Yaaa canım sen Temmuz tüp bebek annelerinin adminiydin değil miMerhaba Kızlar bu detaylı ultrason da rapor da veriliyormuş ama benim gittiğim klinikte doktor kendi yaptığı için radyoloji uzmanı ile çalışmıyor raporda çıkmıyor önemli mi bu rapor ? Birde radyoloji uzmanı Dr detaylı ultrason yaparsa 475tl Kendi doktorum raporsuz bakarsa 200 TL fark çok o yüzden???
İnşallah canım bebeğime zarar vermesin de ben atlatırım enfeksiyon çok fazla olduğu için sürekli ateş ve kusma yapıyor hayırlısıyla çıkarız inşallah buradanAllah şifa versin canım iyi olacaksın inşallah en kısa zamanda değerlerin normale dönecek sabret
Ben 3gun surdu anca gecirdim parolle gecirdim hic icmek istememe ragmen geecekten dayanamadim ictim ama bnde migrende var buyuk ihtimal atak gibi bisi gecirdim neyaptiysam olmadi cok gexmis olsubArkadaşlarım günaydın..uzun zamandır olmayan baş ağrım dün akşam tekrar geldi ve bu saate kadar hala devam ediyor . Parol aldım arada birkaç saat uyuyabildim ama nafile geçmemiş. Çok kötü durumdayım şimdi baş agrisindan. Hala yaşayan var mı bu ağrıyı ilk günlerden beri çekiyorum
Benim daha çok açlık şekerim problemli. Sabah ilk iş aç karna ölçüyorum, 95’in altında olması lazım. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinden bir saat sonra da tokluk şekerini ölçüyorum, 140’ın altında olması gerekiyor. Yani günde 4 defa ölçüyorum. Sabah ki açlık şekerini düşürmek için önerileri akşam 6-6.30 gibi akşam yemeğini yemek en geç 7’de akşam yemeğini bitirmiş oluyorum ve sabaha kadar hiç birşey yemiyorum. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapıyorum.Edibe12 canım dr benden tokluk kan şekeri istedi. Kahvaltiya başladıktan tam 1 saat sonra baktir dedi. Sen o sekilde mi bakiyosun? Bir de kahvaltıda normal yediklerini yiyosun dimi. 140 in altinda cikarsa normaldir dedi
Ben de bu akşam yemegi saatlerine dikkat edeyim. O yonden dusunmemistim. Bazen ara öğün de ekliyodum gec yatarsamBenim daha çok açlık şekerim problemli. Sabah ilk iş aç karna ölçüyorum, 95’in altında olması lazım. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinden bir saat sonra da tokluk şekerini ölçüyorum, 140’ın altında olması gerekiyor. Yani günde 4 defa ölçüyorum. Sabah ki açlık şekerini düşürmek için önerileri akşam 6-6.30 gibi akşam yemeğini yemek en geç 7’de akşam yemeğini bitirmiş oluyorum ve sabaha kadar hiç birşey yemiyorum. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapıyorum.
Eğer bir haftada açlık veya tokluk ölçümlerimde üçten fazla sınırların üstünde ölçüm olursa insülin kullanmaya başlayacağım.
Benim de 7-8. Haftalarda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu biriki saniye girip geçiyordu ama aşırı bir batmaydı sağ kasığımda doktorlar normal diyorlar rahim büyüdüğünde round ligament diye bir bağ dokusu varmış o da uzuyormuş onun ağrısıymışKızlar sağ kasığımda acayip bir zonklama var, istifra ettikten sonra dahada artiyor.Yani ne sekilde otursam faydasi ani bir sekilde girip dagiliyor,yasayan var mi acaba?Cok mu zorladim acaba ama elimde degil bulantim cok fazla.
Canım benim iyi olacaksın Allah'ın izniyleBende hissedenlere çok özeniyorum hemen hemen herkes hissetmiş iyi olsunlar da canım inşallah.
Ben hala hastanedeyim değerlerim çok yüksek bu hafta burdayım sanırım
Çok çok geçmiş olsun ben nerdeyse 24 saat çektim de geçti parol içtim iki tane mecbur kalıncaBen 3gun surdu anca gecirdim parolle gecirdim hic icmek istememe ragmen geecekten dayanamadim ictim ama bnde migrende var buyuk ihtimal atak gibi bisi gecirdim neyaptiysam olmadi cok gexmis olsub
Bende dün akşam şok yaşadım elimle karnımı severken kızçem basbayağı kaydı ve vurdu elimle dışardan resmen hissettim ben şokYaklaşık 1 saattir 3 defa daha net hissetmeye başladımiçeriden ittiriyor elimle hissedecek kadar güçlü değil henüz ama biliyorum o hissi Allah'ım çok şükür darısı başınıza arkadaşlar ben kızımda 18. Haftada net hareketlerini hissetmiştim kaydetmişim anı defterimize
Günaydın canımGünaydın kizlar
Enemmm erkek degilmiGünaydın canımbenim bebeğin cinsiyeti belli değil erkek yazmışsın tabloya Allah mı yazdırdı ne 10 gün sonra belli olacak
ozni seni merak ediyodum çünkü benimde gebeliğim kızımınkinden çok farklı geçiyo o yüzden bende acaba bu erkek mi diye düşünüyodum demekki alakası yok sağlık olsun vatana millete hayırlı olsun allaha ii kul olsun imanlı olsunlar inş amin.Slm kızlar, tüm gün dışarıdaydım yeni dönebiliyorum, veeeee öğrendik bir prenses daha geliyormuş bizede, gebeliğim farklı geçtiği ve erkek gibi hissettiğim için kesin dimi hocam dedim doktoruma oda bana dediki benimde iki kızım var ve onlarla gurur duyuyorum çok memnunuz sakın üzülme dedi bende dedim ki sanırım bana küstü kızım yüzüstü ver kıpırdamıyor dedim öyle düşünme uyuyor dedi, Rabbim affetsin öyle düşündüğüm için evime bir nimet daha nasip etti hepimize hayırlı sağlıklı nesiller versin bir perim daha oluyor Eylül kızıma Nisan kızım arkadaş geliyor☺ @Hilal15 Emyldrm
Benim bugün 16+4 kontrolüm var dettayli olur herhalde deilmi? hatirlamiyorum oglumda 16. haftalardaydi diye hatirliyorum.Şimdi sırada detaylı ultrason mu var kızlarİstanbul'da olanlar nereye kime gitmeyi düşünüyorsunuz? Benim aklımda kızımda gittiğim doktor vardı ama geçen ikili testi yapan doktoruda çok beğendim kararsızım
Benimde bugün kontrolüm 4 hafttadan sonra :) 4 hafta nasil biter diyordum bitti sükür ama son saatler dahada zorGünaydın
Sonunda doktor kontrolüme 1 hafta kaldıGünler geçmek bilmiyor gerçekten yavrumu çok özledim sağlıklı olduğunu duymaya çok ihtiyacım var Allah’ın izniyle hepimizin yavruları iyidir inşallah
Aynen cnm yediğimden içtiğimden fiziksel herşey farklıydı hareketlenmesi bile 13haftayken hissedilirdi usg fotolarına bakan erkek diyorduozni seni merak ediyodum çünkü benimde gebeliğim kızımınkinden çok farklı geçiyo o yüzden bende acaba bu erkek mi diye düşünüyodum demekki alakası yok sağlık olsun vatana millete hayırlı olsun allaha ii kul olsun imanlı olsunlar inş amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?