2021 Nisan Anneleri

Kızlar sağ kasığımda acayip bir zonklama var, istifra ettikten sonra dahada artiyor.Yani ne sekilde otursam faydasi ani bir sekilde girip dagiliyor,yasayan var mi acaba?Cok mu zorladim acaba ama elimde degil bulantim cok fazla.
Kusunca zorlanmıştır canım korkma. Bende bu aralar fazlaca hapşırıyorum, hapşırırken bacaklarımı karnıma çekip destekliyorum. Uzat ayaklarını dinlen geçer inşallah.

Yaaa canım sen Temmuz tüp bebek annelerinin adminiydin değil mi o gruptaydım baştan beri cinsiyeti öğrendin mi canım sevindim seni burada gördüğüme

Allah şifa versin canım iyi olacaksın inşallah en kısa zamanda değerlerin normale dönecek sabret
İnşallah canım bebeğime zarar vermesin de ben atlatırım enfeksiyon çok fazla olduğu için sürekli ateş ve kusma yapıyor hayırlısıyla çıkarız inşallah buradan

Ben 3gun surdu anca gecirdim parolle gecirdim hic icmek istememe ragmen geecekten dayanamadim ictim ama bnde migrende var buyuk ihtimal atak gibi bisi gecirdim neyaptiysam olmadi cok gexmis olsub

Edibe12 canım dr benden tokluk kan şekeri istedi. Kahvaltiya başladıktan tam 1 saat sonra baktir dedi. Sen o sekilde mi bakiyosun? Bir de kahvaltıda normal yediklerini yiyosun dimi. 140 in altinda cikarsa normaldir dedi
Benim daha çok açlık şekerim problemli. Sabah ilk iş aç karna ölçüyorum, 95’in altında olması lazım. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinden bir saat sonra da tokluk şekerini ölçüyorum, 140’ın altında olması gerekiyor. Yani günde 4 defa ölçüyorum. Sabah ki açlık şekerini düşürmek için önerileri akşam 6-6.30 gibi akşam yemeğini yemek en geç 7’de akşam yemeğini bitirmiş oluyorum ve sabaha kadar hiç birşey yemiyorum. Bir de akşam yemeğinden sonra yürüyüş yapıyorum.
Eğer bir haftada açlık veya tokluk ölçümlerimde üçten fazla sınırların üstünde ölçüm olursa insülin kullanmaya başlayacağım.

Ben de bu akşam yemegi saatlerine dikkat edeyim. O yonden dusunmemistim. Bazen ara öğün de ekliyodum gec yatarsam tokluk hic bakilmadi. Yuksek mi bilmiyorum. Bu hafta gidip baktirayim. sagol canim

Kızlar sağ kasığımda acayip bir zonklama var, istifra ettikten sonra dahada artiyor.Yani ne sekilde otursam faydasi ani bir sekilde girip dagiliyor,yasayan var mi acaba?Cok mu zorladim acaba ama elimde degil bulantim cok fazla.
Benim de 7-8. Haftalarda bıçak saplanır gibi bir ağrı oluyordu biriki saniye girip geçiyordu ama aşırı bir batmaydı sağ kasığımda doktorlar normal diyorlar rahim büyüdüğünde round ligament diye bir bağ dokusu varmış o da uzuyormuş onun ağrısıymış

Bende hissedenlere çok özeniyorum hemen hemen herkes hissetmiş iyi olsunlar da canım inşallah.
Ben hala hastanedeyim değerlerim çok yüksek bu hafta burdayım sanırım
Canım benim iyi olacaksın Allah'ın izniyle bizim bebislerimiz ne yollardan aştı da geldi bunları da asacaklar
Ben 3gun surdu anca gecirdim parolle gecirdim hic icmek istememe ragmen geecekten dayanamadim ictim ama bnde migrende var buyuk ihtimal atak gibi bisi gecirdim neyaptiysam olmadi cok gexmis olsub
Çok çok geçmiş olsun ben nerdeyse 24 saat çektim de geçti parol içtim iki tane mecbur kalınca

Bende dün akşam şok yaşadım elimle karnımı severken kızçem basbayağı kaydı ve vurdu elimle dışardan resmen hissettim ben şok bu kız büyük kızımdan kıpırdaj olacak Eylülüm cimnastik ve dansa bayılır kız kardeşim olsun beraber dans edelim diyordu artık beraber zıplar dururlar

ozni seni merak ediyodum çünkü benimde gebeliğim kızımınkinden çok farklı geçiyo o yüzden bende acaba bu erkek mi diye düşünüyodum demekki alakası yok sağlık olsun vatana millete hayırlı olsun allaha ii kul olsun imanlı olsunlar inş amin.

Günaydın kızlar son 1 gün kalbim pır pır, bebegimi yarin gorecegim icin heyecanla dakikalari sayıyorum. Muhittin canım bana erkek demissin daha hic bir tahmin yapmadı doktorum, Allah' mi yazdırdı acep
Kucuk Kızımda bebegi ogrenmeden ruyasinda görmüştü anne kardesim vardı rüyamda diye anlatmıştı, birkaç gün sonra test yaptım hamileymisim. Israrla erkek diyor hayal kırıklığı yaşamasın diye kız da olabilir diyorum, toka taç sayfalarını gosteriyorum bak bunlardan alırız vs diye ama yok ısrarla o erkek diyor. sende öyle yazınca kendim.bile inandım yarin yazarım sana belli ederse ufakligim

Benim bugün 16+4 kontrolüm var dettayli olur herhalde deilmi? hatirlamiyorum oglumda 16. haftalardaydi diye hatirliyorum.

Benimde bugün kontrolüm 4 hafttadan sonra :) 4 hafta nasil biter diyordum bitti sükür ama son saatler dahada zor hayirlisiyla gelsin senin kontrol gününde. ay simdi kocamann olmuslardir

Aynen cnm yediğimden içtiğimden fiziksel herşey farklıydı hareketlenmesi bile 13haftayken hissedilirdi usg fotolarına bakan erkek diyordu teorilerin hepsi çöpe doktoruma da dedim herşeyi çok farklıydı doktor diyor onlar usg öncesi inanışlardı 9ay görüp bilmeyince uyduruyordu halk dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…