2021 Nisan Anneleri

Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil

Maasallah ozaman canimm ben tarihleri aldığımdan hepinizi takip ediyorum bende ağzım kuruyor bardağı bırakıyorum yerine ağzım kuruyor o derece
Kızlar geldim bacak arasına kordon sıkışmış dedi ama Cinsiyet kız dedi
Kordonu mu tutmuş spa ua

Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil
Ben geçtiğimiz hafta gittim 15+4 te. Baş, fl olcumu ve karin olcumune bakarak haftasını soyledi doktor. Baş popo ölçumu yapilmiyor artik bu haftalardan sonra.

Ben geçtiğimiz hafta gittim 15+4 te. Baş, fl olcumu ve karin olcumune bakarak haftasını soyledi doktor. Baş popo ölçumu yapilmiyor artik bu haftalardan sonra.
Aynen cnm öyle dedi doktor banada boydan düz durmuyo artık kıvrılıp duruyo küçük çıkar dedi karın ölçüsü almadı onuda alaydı hesapliycaktim kiloyu ama yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…