Canım gittin mi dr.aWalla canım öğleden sonra gideceğim
Kızlar ben şöyle bir yöntem buldum kendimceÇıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)
Ben de ama diğer kızlarımda da öyleydimBende hiçbirisi yokdaha bugüne kadar aserdim canım özelikle birşey istedi diyemem
Doktora gittin mi kuzumIyi aksamlar kizlar ayyy yarin kontrolum var heycanlandim valla cinsiyette bilmiyorum daha bakalim ogrenicekmiyim
Sonucunu yaz bakalım canım şu beta muhabbeti sende tutacak mıGünaydın kizceler ikili test sonucu cıkmış gidip alcam öğlenden sonra niyeyse stres yapım smdi oysaki hiç aklımda bile yoktu
Ben de böyle yapıyorum :))Kızlar ben şöyle bir yöntem buldum kendimcetavsiye ederim idare ediyor şimdilik. Kapalı olunca sıkıntı olmuyor üstüne de geniş bir tunik tamam. Bu arada saygıyla sunarız efenim karşınızda "my göbüş " 9aylık gibiyim valla
Geçmiş olsun böyle bir dönemde Allah kimseye,ailesine dert hastalık vermesin inşallahBenim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
İnşAllah canım Rabbim şifa versinBenim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
En kısa zamanda şifasını bulur inşallah cnmBenim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
40 binkere maasallah doğunca akıllı olur insallahSonucu aldım kızlar iyi Çok şükürbebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi
Allah acil şifalar versin...Benim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
Yok kuzum niye korkutmak olsun40 binkere maasallah doğunca akıllı olur insallah
Canım bisey diyeceğim korkutmak istemem ama bak senin tarihine göre çocuk 2.5 hafta önden gitmeye başlamadı mı?
Şuan ben 15+1 im adete göre senin 14+5 felan olman lazim benden geriydi adetin şeker olmasin
Değerlerimiz aynı canım benimki de bu şekilde çıkmıştıSonucu aldım kızlar iyi Çok şükürbebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi
Değerlerimiz çok yakın canımSonucu aldım kızlar iyi Çok şükürbebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaDoktordan çıktım.Rahim ağzı normal kalp atışı ve suyu da normal..Sadece kendini yorma dedi.Ve idrar kültürü yaptı normal kanama değil de sürtünme ile geldiği için mantar olabilir dedi..3 gün sonra sonuç çıkacak.. Üstümden yük kalktı şükür..Gelişimi de iyiymiş..Dün aklımda ne senaryolar döndü rabbim hepimize sağlıkla dogurmayi nasip etsin..Ben ilk kizimda hiç böyle şeyler yaşamadım simdi bu korkuttu beni..
Aynen cnm baya yakın cıkmışDeğerlerimiz aynı canım benimki de bu şekilde çıkmıştı
Değerlerimiz çok yakın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?