2021 Nisan Anneleri

Çıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)
Kızlar ben şöyle bir yöntem buldum kendimce tavsiye ederim idare ediyor şimdilik. Kapalı olunca sıkıntı olmuyor üstüne de geniş bir tunik tamam. Bu arada saygıyla sunarız efenim karşınızda "my göbüş " 9aylık gibiyim valla

Eklentiler

• IMG_20201027_135129.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20201027_135651.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 101
Kizlar bi whatsap durumu atayim dedim ne mesajlar ne telefonlar sustu sabahdan beritopigi aksam inceliycem soyle bi okudum ama gogus buyume olayina katiliyorm.kizimda sonradan buyudu bunda bi anda cok acidi ve inanilmaz buyudu ben simdi bi kac parca bisi almaya gidiorm bebisime heyecanli kismi yasiyalim artik doktora gidenler hayirli haberlerle gelin insallah aksam kalmadan donerim insallah topige❤

Doktordan çıktım.Rahim ağzı normal kalp atışı ve suyu da normal..Sadece kendini yorma dedi.Ve idrar kültürü yaptı normal kanama değil de sürtünme ile geldiği için mantar olabilir dedi..3 gün sonra sonuç çıkacak.. Üstümden yük kalktı şükür..Gelişimi de iyiymiş..Dün aklımda ne senaryolar döndü rabbim hepimize sağlıkla dogurmayi nasip etsin..Ben ilk kizimda hiç böyle şeyler yaşamadım simdi bu korkuttu beni..

Ben de böyle yapıyorum :))

Benim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.

Sonucu aldım kızlar iyi Çok şükür bebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi

Eklentiler

• 20201027_143726.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 90
Geçmiş olsun böyle bir dönemde Allah kimseye,ailesine dert hastalık vermesin inşallah

İnşAllah canım Rabbim şifa versin

En kısa zamanda şifasını bulur inşallah cnm

40 binkere maasallah doğunca akıllı olur insallah

Canım bisey diyeceğim korkutmak istemem ama bak senin tarihine göre çocuk 2.5 hafta önden gitmeye başlamadı mı?
Şuan ben 15+1 im adete göre senin 14+5 felan olman lazim benden geriydi adetin şeker olmasin

Allah acil şifalar versin...

Yok kuzum niye korkutmak olsun benm erken döllenmeyi zaten 4 gün ordan atiyordu normalde 15+2 de falandı ama ben progestan proluton flan çok kullanıyorum ya oda büyümesini etkiliyo hızlı buyutuyo biraz daha normal zamanından 4 gün önde ölçümü sadece şekerim flan normaldi ama bir iki haftaya flan yine baktircaz sanırım

Değerlerimiz aynı canım benimki de bu şekilde çıkmıştı Değerlerimiz çok yakın canım

Eklentiler

• Screenshot_20201027_150820_com.facebook.orca.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbim bebeklerimizi sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin yolu yarıladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…