2021 Nisan Anneleri

İçim rahatladı ya şimdi isim konusu geldi aklıma ... Kız anaları isimler paylaşın da fikir olsun.. Kızım Betül diyor başka da bir şey demiyor . Ben de daha çok var elbet buluruz diye ikna etmeye çalışıyorum ama yok kabul etmiyor.

Biz kavga ettik konuyu kapattık kızım burcu
Eşim.manyak Manyak isimler öneriyor
Ben asya yaren vs düşünüyorum yarene kesin karşı eşim neyse yok buluruz bisey

5yaşındaki kızımın adı Eylül bu da Nisan olacak

Ay kıyamam nasılda güzel isim bulmuş amaaa

Benim oğlum da kardeşine Tuna diyor. Bundan önce düşük yapmıştım taa o zamandan Tuna diye sayıklıyor. Ben uniseks isim istemiyorum aslında. Batu koyalım diyorum ama ikna olmadı şimdilik. Abimizi kırmak istemem bakalim zaman ne gösterecek

2 adim yola nefes nefese kaliyorum cocugu okula bırak ödev yemek şu bu derken bana hiç zaman yok 1de bırak 5de al of napcaksqm

Benim kızın adı da Amine gönlünde korku olmayan demek
Kız olsaydı Zeynep, elif düşünüyorduk
Erkek için bizim de hergün isim konusu... Ama eşim Enes diyor da eneslerde yaramaz mı oluyor sanki biraz
Ben de Ömer Asaf olsun diyorum babasının adı da Ömer seviyorum napim saçmalama diyor

Yeğenimin mi Tunahan biz çok beğeniyoruz

Kızlar doktorum AFP mom testi istedi aranızda yaptıran var mı ilk defa duyuyuorum bu testi damak, dudak yarıklığına falan bakılıyormuş. Acaba rutin bir şey mi yoksa bir şeylerden mi şüphelendi içime kurt düştü doktora sormak hiç aklıma gelmedi

Ben de ilk defa senden duydum . Nette yazan şey rutin bakılan bir şeymiş ama her doktor istemiyor demekki. Kandan bakılıyormuş. Üçlü testin içinde de bakılabilirmiş.. Olabilecek riskler için sanırım bu da ikili test gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…