Ben hic duymadim cnm doktorun bisiden suphelenmediyse gerek yok kafa karistirmaya bence konus illa istiorm derse yaptirirsnKızlar doktorum AFP mom testi istedi aranızda yaptıran var mı ilk defa duyuyuorum bu testidamak, dudak yarıklığına falan bakılıyormuş. Acaba rutin bir şey mi yoksa bir şeylerden mi şüphelendi içime kurt düştü doktora sormak hiç aklıma gelmedi
3 lu teste bakiliyo diye biliyorum onu demek istemistir belki banada istedi ama ben yaptirmadim sonucta kesin tani degil yinede siz bilirsinizKızlar doktorum AFP mom testi istedi aranızda yaptıran var mı ilk defa duyuyuorum bu testidamak, dudak yarıklığına falan bakılıyormuş. Acaba rutin bir şey mi yoksa bir şeylerden mi şüphelendi içime kurt düştü doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Canimmm geçmiş olsun benimde negatifti ama tüm belirtiler vardı kendini karantinaya al lutfenArkadaşlar ben çok hastayım.covid testim negatif ama kanımda yüksek enfeksiyon var ve kolumu başımı kaldıramıyorum.halim bitik kısacası.doktorum adını yazamıyorum fakat 2 antibiyotik yazdı.biri 3 gün sabah akşam iğne,diğeri hap şeklinde...kadın doğum doktorlarına sordum.ikisi de kullanılsın dedi.ben çok endişeliyim.ilk 3 ay geride kaldı ama ya ağır gelirse....biri yetmez miydi demeden edemiyorum...yaşayan deneyimleyen var mı? İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım ben.
Ben de ilk defa senden duydum . Nette yazan şey rutin bakılan bir şeymiş ama her doktor istemiyor demekki. Kandan bakılıyormuş. Üçlü testin içinde de bakılabilirmiş.. Olabilecek riskler için sanırım bu da ikili test gibi.
Ben hic duymadim cnm doktorun bisiden suphelenmediyse gerek yok kafa karistirmaya bence konus illa istiorm derse yaptirirsn
Doktorumla tahlil sonuçlarını konuşurken soracağım mutlaka rutin olarak mı istiyor diye. 3lü 4lü tarama istemiyorum bu testi yaptırıyorum dedi. Kan tahlili verdim bakalım3 lu teste bakiliyo diye biliyorum onu demek istemistir belki banada istedi ama ben yaptirmadim sonucta kesin tani degil yinede siz bilirsiniz
Evet raporluyum canım.doktor 5 gün verdi ama bugün sağlık ocağından aradılar.test verdiğiniz gün 0. Gün sayılarak 15 gün bir yere çıkmayın diye.güvenilirliği %70 dendi.nefes darlığı falan yok öyle ama bu iş tüm belirtileri de göstermesine bakmıyormuş.herkeste değişiyor.bir de test vermeye gittiğimde cidden covid olacağım diye çok korktum.o nasıl bir kabin.çıktım.dezenfekte etmedi benden sonra.akşam yemekten sonra iğne olmaya gideceğim.keşke biri olsa da evde yapsa ...o kadar bitkinim kiCanimmm geçmiş olsun benimde negatifti ama tüm belirtiler vardı kendini karantinaya al lutfen
Çok geçmiş olsunArkadaşlar ben çok hastayım.covid testim negatif ama kanımda yüksek enfeksiyon var ve kolumu başımı kaldıramıyorum.halim bitik kısacası.doktorum adını yazamıyorum fakat 2 antibiyotik yazdı.biri 3 gün sabah akşam iğne,diğeri hap şeklinde...kadın doğum doktorlarına sordum.ikisi de kullanılsın dedi.ben çok endişeliyim.ilk 3 ay geride kaldı ama ya ağır gelirse....biri yetmez miydi demeden edemiyorum...yaşayan deneyimleyen var mı? İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım ben.
Canım doktoruna güven bence vücuttaki herhangi bir enfeksiyon bebeğe daha çok zarar veriyormuşArkadaşlar ben çok hastayım.covid testim negatif ama kanımda yüksek enfeksiyon var ve kolumu başımı kaldıramıyorum.halim bitik kısacası.doktorum adını yazamıyorum fakat 2 antibiyotik yazdı.biri 3 gün sabah akşam iğne,diğeri hap şeklinde...kadın doğum doktorlarına sordum.ikisi de kullanılsın dedi.ben çok endişeliyim.ilk 3 ay geride kaldı ama ya ağır gelirse....biri yetmez miydi demeden edemiyorum...yaşayan deneyimleyen var mı? İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım ben.
Benim kızım Eylülİçim rahatladı ya şimdi isim konusu geldi aklıma ... Kız anaları isimler paylaşın da fikir olsun.. Kızım Betül diyor başka da bir şey demiyor . Ben de daha çok var elbet buluruz diye ikna etmeye çalışıyorum ama yok kabul etmiyor.
Evet ben de öyle düşünüyorum canım.korkum o ...Allahım kimseye çaresiz dert vermesin.hemen ayaklanabilmekten başka isteğim yok şu an.Canım doktoruna güven bence vücuttaki herhangi bir enfeksiyon bebeğe daha çok zarar veriyormuş
Çok geçmiş olsun onay da almışsınız kullanın mutlaka enfeksiyon tehlikeli bir şey bi an önce geçer umarımArkadaşlar ben çok hastayım.covid testim negatif ama kanımda yüksek enfeksiyon var ve kolumu başımı kaldıramıyorum.halim bitik kısacası.doktorum adını yazamıyorum fakat 2 antibiyotik yazdı.biri 3 gün sabah akşam iğne,diğeri hap şeklinde...kadın doğum doktorlarına sordum.ikisi de kullanılsın dedi.ben çok endişeliyim.ilk 3 ay geride kaldı ama ya ağır gelirse....biri yetmez miydi demeden edemiyorum...yaşayan deneyimleyen var mı? İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım ben.
Diyorumya canim doktor cok önemli benim mesela özel oldugu icin bas hekim yapti ameliyatimi stajyer falan yasak girmeleri özel oldugum icin. Kiz kardesim özel sigorta yaptiCevremde çok kişi sezeryan oldu üstüne bide bakımları hep bana kaldı o kadar korktu ki gözüm onların çektiği acıylabir kişide de düzgün olaydı göreydim belki bu kadar korkmazdım ama hepside çok ağır geçirdi yaa
Benimkinin simdilik kiskancligi hic yok bakalim kardesi doguncada öyle devam edecekmi.Bnmkide ya kardeşi olunca daha çok degisicekler çok kıskanç benimki
Gözün aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunuKizcelerrrrrrrrr ben geldm Allah in izniyle bi oğlum olucak❤❤❤❤ Doktora sordum kesinmi dedim kesin kesin cok net gosterdi dedi az once esime kizima suprizi yaptim cok degik duygular icindeyim Rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Sadece re genesis mi kullaniyorsunuz?Ben kullanıyorum canım, aynı sekilde arada unutuyorum dun kontrolde doktoruma söyledim, sorun olmaz ama düzenli kullanmaya çalış dedi
hey masallahhhh kiz ikiz falan degil dimi4aylık karna bak
Gittim canim sagligimiz hesey guzeldi masallah cinsiyette ogrendim ogluşum oluyorDoktora gittin mi kuzum
Saglikla gelsin insallah prenses. Gözünüz aydin.Ben kontrolden çıktım kızlarÇok şükür her şey yolunda Bizim fasülye doktoru baya zorladı totoyu yukarı dayamış katiyen cinsiyetini göstermedi doktor dürte dürte kızı netleştirdi Bugün kontrolü olan diğer arkadaşlarım da iyi haberlerle gelirler inşallah
Allah yardimcin olsun canimBu karnımdaki de öyle olacak bide 2 yaşında kızım var daha zor olacak üzülecek halime gülüyorum zorlu bı süreçten geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?