2021 Nisan Anneleri

Ben hic duymadim cnm doktorun bisiden suphelenmediyse gerek yok kafa karistirmaya bence konus illa istiorm derse yaptirirsn

3 lu teste bakiliyo diye biliyorum onu demek istemistir belki banada istedi ama ben yaptirmadim sonucta kesin tani degil yinede siz bilirsiniz

Arkadaşlar ben çok hastayım.covid testim negatif ama kanımda yüksek enfeksiyon var ve kolumu başımı kaldıramıyorum.halim bitik kısacası.doktorum adını yazamıyorum fakat 2 antibiyotik yazdı.biri 3 gün sabah akşam iğne,diğeri hap şeklinde...kadın doğum doktorlarına sordum.ikisi de kullanılsın dedi.ben çok endişeliyim.ilk 3 ay geride kaldı ama ya ağır gelirse....biri yetmez miydi demeden edemiyorum...yaşayan deneyimleyen var mı? İlk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım ben.

Canimmm geçmiş olsun benimde negatifti ama tüm belirtiler vardı kendini karantinaya al lutfen

Ben hic duymadim cnm doktorun bisiden suphelenmediyse gerek yok kafa karistirmaya bence konus illa istiorm derse yaptirirsn
3 lu teste bakiliyo diye biliyorum onu demek istemistir belki banada istedi ama ben yaptirmadim sonucta kesin tani degil yinede siz bilirsiniz
Doktorumla tahlil sonuçlarını konuşurken soracağım mutlaka rutin olarak mı istiyor diye. 3lü 4lü tarama istemiyorum bu testi yaptırıyorum dedi. Kan tahlili verdim bakalım

Canimmm geçmiş olsun benimde negatifti ama tüm belirtiler vardı kendini karantinaya al lutfen
Evet raporluyum canım.doktor 5 gün verdi ama bugün sağlık ocağından aradılar.test verdiğiniz gün 0. Gün sayılarak 15 gün bir yere çıkmayın diye.güvenilirliği %70 dendi.nefes darlığı falan yok öyle ama bu iş tüm belirtileri de göstermesine bakmıyormuş.herkeste değişiyor.bir de test vermeye gittiğimde cidden covid olacağım diye çok korktum.o nasıl bir kabin.çıktım.dezenfekte etmedi benden sonra.akşam yemekten sonra iğne olmaya gideceğim.keşke biri olsa da evde yapsa ...o kadar bitkinim ki bir de oralara yatasım yok hiç.ev desen daaaannnn diniiiiiiii...tam bir anne hasta evi :)

Çok geçmiş olsun çok şükür boyle bir sey yaşamadım ama tedaviyi doktorun istediği gibi al bence. Geçmezse daha ağır ilaçlara maruz kalabilirsin. Allah yardımcın olsun

Bende persembe 4 lu tarama testi için gidecektim vazgeçtim. Mumkun olduğu kadar az gideceğim. Evden çalıştığım için izole sayılırım. Hastalik çok yayıldı. Yakin çevremden hasta haberleri gelmeye başladı. Çember daralıyor.

Canım doktoruna güven bence vücuttaki herhangi bir enfeksiyon bebeğe daha çok zarar veriyormuş

Benim kızım Eylül Umay ferah ilay sevdiklerim.

Çok geçmiş olsun onay da almışsınız kullanın mutlaka enfeksiyon tehlikeli bir şey bi an önce geçer umarım

Diyorumya canim doktor cok önemli benim mesela özel oldugu icin bas hekim yapti ameliyatimi stajyer falan yasak girmeleri özel oldugum icin. Kiz kardesim özel sigorta yapti
Bnmkide ya kardeşi olunca daha çok degisicekler çok kıskanç benimki
Benimkinin simdilik kiskancligi hic yok bakalim kardesi doguncada öyle devam edecekmi.

Çok geçmiş olsun benimden başımdan geçmedi ama doktorların bildiklerine güvenmek lazım bu durumda. İnsaallah çabuk atlatırsın

Gözün aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunu

Saglikla gelsin insallah prenses. Gözünüz aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…