2021 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versin

Kızlaaar göz seyirmesi gbi bisey oluyo sol tarafında karnımın acaba bebisim mi bu bgun vuruşunu hissettim ama o baya pat diyeydi bu çok değişik geldi

Bu koc bebeleri fena ya ee cinsiyeti sordunmu gene bi baksaydi kesin erkekmii

Bu koc bebeleri fena ya ee cinsiyeti sordunmu gene bi baksaydi kesin erkekmii
Sordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yani Perinatologa gittiğimde baktircaz artık

Sordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yani Perinatologa gittiğimde baktircaz artık
Ben o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artik

Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil
ilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.

Ben o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artik
Diğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramaz aynı bana benziyo tekbir almış bebem haydi namaza

Eklentiler

• 20201027_162332.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 20201027_162323.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 77
ilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.
Benm fl den bide baş çevresinden ölçüm aldı bgun kuzum içeri sigmiyo dedi düz durmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…