- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Cok gecmis olsun canim Allah acil sifa versinBenim bu ara babam ağır hasta. Dün geceyi çok kötü gecirdik. Elim ayağım zangir zangir titredi iki saat zar zor uyumaya çalıştım. Tek dert ettigim bebeklerim oldu. İyi olsunlar diye sakinlesmeye çalıştım. Eşimde hastaneye gitmişti. Tek başıma kendimi sakinlestirip biraz uyuyabildim. Şimdi durum stabilmis. İnşallah babam da evlatlarimda iyi olur.
Bu koc bebeleri fena yaSonucu aldım kızlar iyi Çok şükürbebem içerde savaş veriyodu resmen o nasıl oynamadir neye kızmış o kadar bilmem boyunu artık kafadan bide kemikten ölçcez dedi doktor kıvrılıp duruyo düzgün alınmaz dedi tam 16+0 çıktı tospikim bide tekme attı resmen doktora girerken dedim hocam böyle böyle benmi yanlış hissediom acaba yok yok doğru bebektir o baksana çıldırmış dedi
Sordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yaniBu koc bebeleri fena yaee cinsiyeti sordunmu gene bi baksaydi kesin erkekmii
gözün aydin canim saglikla gelsin oglusKizlar bugun kontrolum vardi guzel gecti sukurler olsun sagligimiz hersey iyidi masallah ee cinsiyette ogrendim ogluşm olucakmiş
evet canim bebis oKızlaaar göz seyirmesi gbi bisey oluyo sol tarafında karnımın acaba bebisim mi bubgun vuruşunu hissettim ama o baya pat diyeydi bu çok değişik geldi
Ben o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artikSordumda bu doktorun usg ütü masasından hallice az daha bulanık olsa çocuğu göremeyiz o derece yaniPerinatologa gittiğimde baktircaz artık
ilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.Kızlar siz deneyimlisiniz size sorayim şimdi fl'den boy ölçümü alınıyo ya baştan popoya deildir dimi o tüm boyudur bacaklar dahil
Diğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramazBen o konuda cok sansliyim doktorumun tv de usg de son model hersey cok net. ay bakalim ne olacak degismez herhalde artik
Benm fl den bide baş çevresinden ölçüm aldı bgun kuzum içeri sigmiyo dedi düz durmuyormuşilk zamanlar boydan oluyo canim yani hala boy ölcülüyo ama biraz daha büyüdüklerinde bastan popoya oluyo karinda yerleri daraldikca.
Saglikla gelsin prenses kizina can olacak arkadas olacak saglikla kucagina alirsin insallah kuzumKızlar geldim bacak arasına kordon sıkışmış dedi ama Cinsiyet kız dedi
masallah prenseseBu arada 12 santim 280 gram
aa aynen valla yaa:) Beniim ilk oglumda namaz kilar pozisyonu vardi cok tatli masallahDiğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramazaynı bana benziyo tekbir almış bebem haydi namaza
10 senenin intikami firtina gibi geliyor :))Benm fl den bide baş çevresinden ölçüm aldı bgun kuzum içeri sigmiyo dedi düz durmuyormuş
Hahah valla bende şüpheleniyorumhey masallahhhh kiz ikiz falan degil dimi
Sanki o gelmek istemişte ben yapmamışım gbi davraniyo bana10 senenin intikami firtina gibi geliyor :))
Canım sen de ağrı vs çok oluyor magnezyum ve kalsiyum alsana.hele magnezyum öyle mucize birşey ki.bu tarz ağrılara çok iyi geliyorVajinal yani üst kemik sanki ikiye ayrılıyor yok böyle bir ağrı oyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?