2021 Nisan Anneleri

Randevulara baktım ayın 5 ine aldim uzak tarih olsun diye ama galiba dayanamayacağım gideyim erkenden çocuğun okulu pazartesi salı elim kolum bağlandı sabah randevular. Kaşığın çok agriyor
Bnmde kasıklarım çok ağrıyordu doktora söyledim bebek yan olduğu için ağrı oluyor dedi

Ben ikidir mavi görüyorum pembeye uzaktan bakıyordum arkadaşım cocugu doğdu vefat etti. Bilmiyorum

Ben de yaptırdım. Bebeğin sinir sistemine bakılıyor, nöral tup defecti yani.. Doktorum 3lu test yerine bunu onerdi. Rutin yani canim endişelenme..
Grupta da etrafımda da kimseden duymayınca endişelendim ama demekki bazı doktorların istediği bir test. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım doktorum folik asit bebeklerinde pek sıkıntı görmüyoruz dedi

Ben 5ine gidicem yaa hiç yemiyorum okadar dikkat ediyorum ki yinede kilo almışım göğüslerim aşırı büyüdü bide çok kaşınıyor ağlıcam kasinti dan

Almanya da da yapiyorlar cnm bu testi

Bana da kramplara iyi gelir diye kalsiyum verdi işyeri hekimim..Çiğneme tableti ama değişik bir şey pek beğenmedim daha bir kere denedim..
Evet benimki de çiğnemeli çok zor yiyorum.Bana patates muz elma gibi şeylerle ye anlamazsın tadını dediler.ilaç bu

Eklentiler

• 20201028_100045.webp
    30 KB · Görüntüleme: 24
Bana niye hiç test yapılmıyor acaba?Ne ikili ne üçlü.hiç birşey yapan yok almanyanın göbeğindeyim
Her ay kan alinir orda bazi testler rutin orada.. ama ikili uclu filan da yapilio ucretli bildim kadariyla.. ben hamileligimiz turkiyede geciriyorum doguma almanyaya geliyorum.. cocuklar da benim gibi ora vatandasi olsun diye.. ama o damak acikligi icin bana sorduklarini hatirliyorum orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…