Bnmde kasıklarım çok ağrıyordu doktora söyledim bebek yan olduğu için ağrı oluyor dediRandevulara baktım ayın 5 ine aldim uzak tarih olsun diye ama galiba dayanamayacağım gideyim erkenden çocuğun okulu pazartesi salı elim kolum bağlandı sabah randevular. Kaşığın çok agriyor
Olabilir cnmCanım 180 olmasın o.. Çünkü bana da 16 +2 de 148 Gr Dr gayet iyi demişti.internette de sanki 15 civarı diye okumuştum..
Amin canim dr.hic tahmin yapmadi sanki karakiz tahmin yapmisti yanlis hatirlamiyorsamSağlıkla gelsin paşan çok sevindim. Öncesinde tahmin yapmışlar mıydı
Amin canim sanirim oylegözün aydin canim saglikla gelsin oglustopikte erkekler cogunluk oldu galiba
Amin canim dr.hic tahmin yapmadi sanki karakiz tahmin yapmisti yanlis hatirlamiyorsam
Hayirlisi canim ben ruyamda dr.erkek soyluyordu bana.Ben ikidir mavi görüyorum pembeye uzaktan bakıyordum arkadaşım cocugu doğdu vefat etti. Bilmiyorum
Sorma ya rabbim.yasatmasin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimHayirlisi canim ben ruyamda dr.erkek soyluyordu bana.
Arkadasina uzuldum rabbim sabir versin cok zir valla
Geçmiş olsun canım rahim yukarı çıkarken kasık ağrısı normalRandevulara baktım ayın 5 ine aldim uzak tarih olsun diye ama galiba dayanamayacağım gideyim erkenden çocuğun okulu pazartesi salı elim kolum bağlandı sabah randevular. Kaşığın çok agriyor
Grupta da etrafımda da kimseden duymayınca endişelendim ama demekki bazı doktorların istediği bir test. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım doktorum folik asit bebeklerinde pek sıkıntı görmüyoruz dediBen de yaptırdım. Bebeğin sinir sistemine bakılıyor, nöral tup defecti yani.. Doktorum 3lu test yerine bunu onerdi. Rutin yani canim endişelenme..
dr bastan ayaga uzunlugu dedi baktim oglumda bu haftalarda aralarinda 1 cm var.Maşallah boyu epey uzunmuşbnm minosum 12 cm
Bende 5.aya gircm 3.gidisim olcakHahahha ay valla yaben herhalde toplam 4 5 kere gidebilcem doğuma kadar çocuk 5 aylık olcak bu 3.gidişim olcak
Almanya da da yapiyorlar cnm bu testiGrupta da etrafımda da kimseden duymayınca endişelendim ama demekki bazı doktorların istediği bir test. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım doktorum folik asit bebeklerinde pek sıkıntı görmüyoruz dedi
Bana niye hiç test yapılmıyor acaba?Ne ikili ne üçlü.hiç birşey yapan yok almanyanın göbeğindeyimAlmanya da da yapiyorlar cnm bu testi
Cevabın için çok teşekkür ederim canım içim rahatladı çok şükürAlmanya da da yapiyorlar cnm bu testi
Evet benimki de çiğnemeli çok zor yiyorum.Bana patates muz elma gibi şeylerle ye anlamazsın tadını dediler.ilaç buBana da kramplara iyi gelir diye kalsiyum verdi işyeri hekimim..Çiğneme tableti ama değişik bir şey pek beğenmedim daha bir kere denedim..
Her ay kan alinir orda bazi testler rutin orada.. ama ikili uclu filan da yapilio ucretli bildim kadariyla.. ben hamileligimiz turkiyede geciriyorum doguma almanyaya geliyorum.. cocuklar da benim gibi ora vatandasi olsun diye.. ama o damak acikligi icin bana sorduklarini hatirliyorum ordaBana niye hiç test yapılmıyor acaba?Ne ikili ne üçlü.hiç birşey yapan yok almanyanın göbeğindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?