2021 Nisan Anneleri

Canım sen de ağrı vs çok oluyor magnezyum ve kalsiyum alsana.hele magnezyum öyle mucize birşey ki.bu tarz ağrılara çok iyi geliyor
Şimdi oldu ya acaba ondan mi ki eve bakim eşim bi a2a vitamin doldururdu ama ocean mummy mi içmeye başladım tekrar dün onda vardır insallah

Şimdi oldu ya acaba ondan mi ki eve bakim eşim bi a2a vitamin doldururdu ama ocean mummy mi içmeye başladım tekrar dün onda vardır insallah
Canım magnezyum gerçekten çok faydalı erken kasılmaları ve erken doğumu bile engelleyebiliyor.Ayrıca kalsiyumuna baktır benim kalsiyumum normaldi ama ilerde çok fazla azalacak diye bana kalsiyum takviyesi verdiler.halsizliğe de iyi geliyor

Kızlar bsy soracağım ya bebeğin bacak arasına Kordon girmiş ya acaba sorun olur mu korktum biraz o an doktora sormayi unuttum

Kızlar bsy soracağım ya bebeğin bacak arasına Kordon girmiş ya acaba sorun olur mu korktum biraz o an doktora sormayi unuttum
Yok kız ne olcak o kordonla yaşıyorlar orda kim bilir nerelerine geciyo ip flan atliyo bile olabilirler ben supheleniyorum

Yok kız ne olcak o kordonla yaşıyorlar orda kim bilir nerelerine geciyo ip flan atliyo bile olabilirler ben supheleniyorum
Ayy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımda inşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum

Ekstra magnezyum almak gerekiyo galiba cidden bende yazdiricam kendime gittiğimde bidaha sende kullan canm

Sagolun kızlar bende ayın 5i randevum var yazdirayim

Ayy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımda inşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Benimki bugün 16+3 ölçtü doktorum 159gr dedi bence 180 demiştir 280 biraz fazla sanki

Gözün aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunu
Amin canm tesekkur ederim
Vajinal yani üst kemik sanki ikiye ayrılıyor yok böyle bir ağrı oyy
Ben gecen hafta yasadim o agriyi idrar testim temiz cikti tek aciklamasi bel fitigin yuzunden agrio dedi doktor rahim buyudukce bel fitigin daha cok baski yapcak dedi agrilarini tek hafifletecek sey gercekten magnezyum cok iyi geldi banada

Ocean mummy değiştircem siz en kullanıyor sunuz
Ben ocean mummy kullanıyordum midem bulandı sonra doktor onu kullanma dedi bana Doğumdan sonra için daha uygun dedi. En son muayenede vinalac+omega3+d vitamini dedi. Şimdi yine gittiğimde başlatacak bişeylere. Omega3 olarak da Eczacıbaşı’nın omega3ünü kullanıyorum.

Cok gecmis olsun.
Test yaptirmak zor oldu mu?
Yani cubuk gibi bir seyi burnuna sokup suruntu aliyorlar ya acıdı mi?

Yanlış duymuş olabilirsin kuzum hakkatten fazla cnku 18 19. Haftalarda o kadar oluyolarmis

evet d vit 3 ile ama ikisinide aksatıyorum işteyken maalesef
Bende re genesis kullaniyorum ama icinde folik asit normal bir tablette oldugu kadar ya acaba dedim 12. Haftaya kadar mi olmaliydi.
Ben geceleri aliyorum inanilmaz midem bulaniyor alinca daha da kotu oluyorum gecmedi gitti o kadar zor ki boyle.

Maşaallah canım neyle besledin sen bu bebeyi kız benim de ikiside 16cm biri 155 gram biri 153gram dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi belki 180i 280 anlamıs olabilirsin arkadasın dedigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…