Şimdi oldu ya acaba ondan mi ki eve bakim eşim bi a2a vitamin doldururdu ama ocean mummy mi içmeye başladım tekrar dün onda vardır insallahCanım sen de ağrı vs çok oluyor magnezyum ve kalsiyum alsana.hele magnezyum öyle mucize birşey ki.bu tarz ağrılara çok iyi geliyor
Ekstra magnezyum almak gerekiyo galiba cidden bende yazdiricam kendime gittiğimde bidaha sende kullan canmŞimdi oldu ya acaba ondan mi ki eve bakim eşim bi a2a vitamin doldururdu ama ocean mummy mi içmeye başladım tekrar dün onda vardır insallah
Canım magnezyum gerçekten çok faydalı erken kasılmaları ve erken doğumu bile engelleyebiliyor.Ayrıca kalsiyumuna baktır benim kalsiyumum normaldi ama ilerde çok fazla azalacak diye bana kalsiyum takviyesi verdiler.halsizliğe de iyi geliyorŞimdi oldu ya acaba ondan mi ki eve bakim eşim bi a2a vitamin doldururdu ama ocean mummy mi içmeye başladım tekrar dün onda vardır insallah
Yok kız ne olcak o kordonla yaşıyorlar orda kim bilir nerelerine geciyoKızlar bsy soracağım ya bebeğin bacak arasına Kordon girmiş ya acaba sorun olur mu korktum biraz o an doktora sormayi unuttum
Ayy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdaYok kız ne olcak o kordonla yaşıyorlar orda kim bilir nerelerine geciyoip flan atliyo bile olabilirler ben supheleniyorum
Ekstra magnezyum almak gerekiyo galiba cidden bende yazdiricam kendime gittiğimde bidaha sende kullan canm
Sagolun kızlar bende ayın 5i randevum var yazdirayimCanım magnezyum gerçekten çok faydalı erken kasılmaları ve erken doğumu bile engelleyebiliyor.Ayrıca kalsiyumuna baktır benim kalsiyumum normaldi ama ilerde çok fazla azalacak diye bana kalsiyum takviyesi verdiler.halsizliğe de iyi geliyor
Benimki bugün 16+3 ölçtü doktorum 159gr dedi bence 180 demiştir 280 biraz fazla sankiAyy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Sağlıkla gelsin paşan çok sevindim. Öncesinde tahmin yapmışlar mıydıGittim canim sagligimiz hesey guzeldi masallah cinsiyette ogrendim ogluşum oluyor
Kiz gibiMerhaba tahmin alabilir miyim?
Amin canm tesekkur ederimGözün aydin canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin oglusunu
Ben gecen hafta yasadim o agriyi idrar testim temiz cikti tek aciklamasi bel fitigin yuzunden agrio dedi doktor rahim buyudukce bel fitigin daha cok baski yapcak dediVajinal yani üst kemik sanki ikiye ayrılıyor yok böyle bir ağrı oyy
Bana multivitamin vermedi canım en başından beri demir d vitamini magnezyum ve arada kalsiyum alıyorum ayrı ayrı.Ocean mummy değiştircem siz en kullanıyor sunuz
Ben ocean mummy kullanıyordum midem bulandı sonra doktor onu kullanma dedi bana Doğumdan sonra için daha uygun dedi. En son muayenede vinalac+omega3+d vitamini dedi. Şimdi yine gittiğimde başlatacak bişeylere. Omega3 olarak da Eczacıbaşı’nın omega3ünü kullanıyorum.Ocean mummy değiştircem siz en kullanıyor sunuz
Cok gecmis olsun.Evet raporluyum canım.doktor 5 gün verdi ama bugün sağlık ocağından aradılar.test verdiğiniz gün 0. Gün sayılarak 15 gün bir yere çıkmayın diye.güvenilirliği %70 dendi.nefes darlığı falan yok öyle ama bu iş tüm belirtileri de göstermesine bakmıyormuş.herkeste değişiyor.bir de test vermeye gittiğimde cidden covid olacağım diye çok korktum.o nasıl bir kabin.çıktım.dezenfekte etmedi benden sonra.akşam yemekten sonra iğne olmaya gideceğim.keşke biri olsa da evde yapsa ...o kadar bitkinim kibir de oralara yatasım yok hiç.ev desen daaaannnn diniiiiiiii...tam bir anne hasta evi :)
Yanlış duymuş olabilirsin kuzum hakkatten fazla cnkuAyy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
evet d vit 3 ile ama ikisinide aksatıyorum işteyken maalesefSadece re genesis mi kullaniyorsunuz?
Bende re genesis kullaniyorum ama icinde folik asit normal bir tablette oldugu kadar ya acaba dedim 12. Haftaya kadar mi olmaliydi.evet d vit 3 ile ama ikisinide aksatıyorum işteyken maalesef
Maşaallah canım neyle besledin sen bu bebeyi kızAyy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?