2021 Nisan Anneleri

Dört aylık olduk anca canım biraz tatlı birşeyler istedi bugün hiç yememiştim canım cekmiyordu. Biri bi tablo paylasmıstı sekerli seyler isteyince ne eksikliğindendi

Ocean mummy değiştircem siz en kullanıyor sunuz

Ben reGemesis balik yagini kullaniyorum. Bir de dv3 verdi damla seklinde. Ikisini kullaniyorum
Bana doktorum 3. aydan sonra folik asiti kullanma dedi birde diyetisyene gittim mide bulantım çok olduğu için program çıkardı düzgün beslenebilmek için.Doktoruma da multivitamin ve omega-3 kullanayımmı dedim diyetisyene gidiyorsan vitamine gerek yok sadece dvit kullan günde 3 damla dedi.Ama omega-3 ü de herkes kullanıyor kafamda soru işareti oldu:/

Sanırım belli bir haftadan sonra amniyosentez vs yapılmıyor.Benim doktorumun erken vermesinin nedeni bu diye düşünüyorum.Çünkü bana süresi var falan demişti neyin süresi bilmiyorum.
Aynen canim mantikli belki ondandir dedigin gibi

Bende aNlmadim Canım hiç kullanmayanlar napyor peynir yoğurt yumurta ye diyor herkes diyetisyen ihtiyacına göre verdiği için kaloriyi alıyorsundur günlük işte tamda bu eğer ki beslenme iyiyse yetiyorsa biz niye ilaç kullaniyoruz

Amniyosentez için demiş olabilir. Ama net bir şekilde 22. Haftayi tavsiye ediyorlar. Kızımda 19. Haftamda gitmiştim kalp odaciklarinda bir problem var gibi ama net görebilmek için 2 hafta sonra gel bakalım o zaman daha geliştiği için net bilgi alabiliriz demişti tekrar gittiğimde söylediği gibi net gorebilmisti çok şükür normaldi her şey
Bir erkek de benden çok büyümüş çok şükür . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım isim düşünme ve alışveriş başlasın
Allah kolaylık versin canım inşaallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırsın, Gözün aydın galiba Nisan 2021 erkek ayı

Arkadaşlar merhaba,ben de grip oldum (umarım griptir covid testi verdim yarın sonuçlanacak,çalıştıgım yerdeki üç arkadaş pozitif çıktı ve peşpeşe hasta olduk) yatak döşek yatıyorum şuan benim bütün belirtilerim tipik grip duruyor burnum akıyo genzim akıyo falan inşallah ekstra birşey çıkmazsa normal griple atlatıcam,kızımı babannesine gönderdim onsuz durmak ne kadar zor ama yanıma alıp onuda hasta etmek istemiyorum

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez zamanda inşaallah. Duyduğum kadarıyla mevsimsel ağır bir gripte dolaşıyor etrafta. Çocuklara genellikle bulaşmıyor(covid 19) ama riske etmemen iyi olmuş çünkü normal bir gripse ne yazık ki perişan oluyor yavrucaklar. Ayrıca bu durumda onunla ilgilenemeyeceğin için iyi yapmışsın. Moralini iyi tutmaya çalış
Gerçekten nasıl güzel bir bağ varsa çocuğumuzla aramızda yapamıyoruz onlarsız ❤

Canım gittin mi kontrole ben mi kaçırdım kahvesevenkadin
Hayır dün doktorun asistanı aradı ve doktorumun bugün operasyonu olduğu için cumaya ertelediler. Bu kadar bekledim iki gün daha beklerim diyorum ama heyecan artıyor herkes bana nasıl daha belli olmaz cinsiyet ya falan diyor, doktora gidemiyorum ki belli olsun

Amin canım inşallah çevremde hamile olanlar da hep erkek bebek 2 arkadaşım var birisi Aralık ayında doğum yapacak erkek birisi benimle aynı gibi o da erkek. Sağlıcakla gelsinler inşallah

Geçmiş olsun inşallah negatif çıkar testin. Benimde eşimin iş yerinde servis şoförü ve aşçıları covid oldu hepsi test verdi çok şükür negatif çıktı bizde korktuk. Çember iyice daralıyor malesef artık çevremde olmayan kalmadı gibi bişey Allah korusun hepimizi

Kızlar dün kontrolüm vardı, bizimki yine cinsiyetini göstermedi140gr, boyu 12cm. Kan ve idrar testi yapıldı. Demir eksikliğim varmış. Takviye verdi doktorum. Imom ve devit3 kullanıyorum birde.1 ay sonra da ayrıntılı ultrason yaptıracağım.
Kızlar sizin de mide bulantınız devam ediyor mu ve prilam kullanmaya devam ediyor musunuz?

Bende ocean mummy kullanıyordum ama artık midem bulandı rahatsız etmeye başladı. Doktorum omega3 için haftada bir balık tüketiyorsan çokta gerekli degil dedi. 3 günde bir kullanabilirsin yada 1gün arayla kullanabilirsin demişti bende öyle yapıyordum bitsin daha almıcam tiksindim resmen beslenmene dikkat ediyorsan fazla ilaç kullanmaya gerek yok dedi. Çok şükür kan tahlillerim ve vitamin değerlerim şuan iyi çıkıyor.

Canım ben bunu sormuştum doktora.Bebekle depolar çok hızlı boşalıyor ama normal yiyerek aynı hızla tekrar yerine gelmiyor vitaminler dedi.o yüzden takviye öneriyoruz dedi.

Cok gecmis olsun.
Test yaptirmak zor oldu mu?
Yani cubuk gibi bir seyi burnuna sokup suruntu aliyorlar ya acıdı mi?
Önce boğaza sokup sonra burun deliklerine yapıyorlar.acıdı diyemem rahatsız edici daha doğrusu,gözlerim sulandı o an kızardım.bilmiyorum ki canı kıymetli değilimdir pek ama ilk yarım saat burnumda boşluk hissi oldu hepsi o.

Kızlar sinüzit için önerebileceğiniz birşey var mı?iki gündür çook fenayım.tuzlu karbonatlı su biraz iyi geliyor ama başağrısı hiç geçmiyor.

Amin canım inşallah çevremde hamile olanlar da hep erkek bebek 2 arkadaşım var birisi Aralık ayında doğum yapacak erkek birisi benimle aynı gibi o da erkek. Sağlıcakla gelsinler inşallah
Benimki niye kiz
Ben haftada 2 yiyorum valla aynen ya Ama doktora gidince sorcam kan testi vercem ona göre yol cizCem
Canım ben bunu sormuştum doktora.Bebekle depolar çok hızlı boşalıyor ama normal yiyerek aynı hızla tekrar yerine gelmiyor vitaminler dedi.o yüzden takviye öneriyoruz dedi.
Sağol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…