Rica ederim cnmm ..umarim guzel sonuclar alirsinCevabın için çok teşekkür ederim canım içim rahatladı çok şükürİnşallah sonuçları da iyi çıkar
Yok canım yok ben her gittiğimde söylüyorum bana ayrıntılı ultrason en net sonucu verir onu bekle diyorlar.Benden bir kere kan alındı dahaHer ay kan alinir orda bazi testler rutin orada.. ama ikili uclu filan da yapilio ucretli bildim kadariyla.. ben hamileligimiz turkiyede geciriyorum doguma almanyaya geliyorum.. cocuklar da benim gibi ora vatandasi olsun diye.. ama o damak acikligi icin bana sorduklarini hatirliyorum orda
Cift kimlikleri var cnm. 18 den sonra secme zorunlulugu olursa alman sececegiz turkiye de de suan benim yasadim gibi mavi kartla yasayacaklar. Oda bir mevi kimlik. Ayrintili perinotolog yapior orda zaten riskli deyilsen parali oluyor onu yasadim .. ama belki bolgeden bolgeye fark vardir ... dogma buyume almanyada yasadim evlenip geldim buraya ama cocukrimin ileride secme sansi olsun belki orda okumak isterler.Yok canım yok ben her gittiğimde söylüyorum bana ayrıntılı ultrason en net sonucu verir onu bekle diyorlar.Benden bir kere kan alındı dahaben harmony testi istedim paramla onu bile yapmadılar.canım çocukların çifte vatandaş mı oluyor yoksa direkt alman vatandaşı mı
Ben burda sağlık sektörünü hiç sevmedim.Ben riskli gruptayım canım türkiyede neredeyse 10 güne bir randevu verilirdi burada 1 ay sonraya veriyor.iki yıllığına iş için geldim ben.türkiyede ikili üçlüyü yaptırdım burada kaç defa sordum doktorum rahat ol o testlerin çok geçerliliği yok deyip sadece ense ve burna baktı.rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil.ayrıntılıya 22.haftada göndereceğim diyor doktor.ben türkiyede 18.haftada gitmiştim benim türkiyedeki doktorum prof perinatologtu.en iyi ölçümün 18.haftada olduğunu söylemişti banaCift kimlikleri var cnm. 18 den sonra secme zorunlulugu olursa alman sececegiz turkiye de de suan benim yasadim gibi mavi kartla yasayacaklar. Oda bir mevi kimlik. Ayrintili perinotolog yapior orda zaten riskli deyilsen parali oluyor onu yasadim .. ama belki bolgeden bolgeye fark vardir ... dogma buyume almanyada yasadim evlenip geldim buraya ama cocukrimin ileride secme sansi olsun belki orda okumak isterler.
Benimkide ozellellikle 22 ye verdi en iyi o sekilde olcum oldugu icinBen burda sağlık sektörünü hiç sevmedim.Ben riskli gruptayım canım türkiyede neredeyse 10 güne bir randevu verilirdi burada 1 ay sonraya veriyor.iki yıllığına iş için geldim ben.türkiyede ikili üçlüyü yaptırdım burada kaç defa sordum doktorum rahat ol o testlerin çok geçerliliği yok deyip sadece ense ve burna baktı.rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil.ayrıntılıya 22.haftada göndereceğim diyor doktor.ben türkiyede 18.haftada gitmiştim benim türkiyedeki doktorum prof perinatologtu.en iyi ölçümün 18.haftada olduğunu söylemişti bana
Her doktor kendine göre tarih veriyor benceBenimkide ozellellikle 22 ye verdi en iyi o sekilde olcum oldugu icin
Sanırım belli bir haftadan sonra amniyosentez vs yapılmıyor.Benim doktorumun erken vermesinin nedeni bu diye düşünüyorum.Çünkü bana süresi var falan demişti neyin süresi bilmiyorum.Benimkide ozellellikle 22 ye verdi en iyi o sekilde olcum oldugu icin
Hahha zaten bu gidişle bidaha ki randevuları doğum zamanına anca alırızBende 5.aya gircm 3.gidisim olcaken son 10haftalikken gittim devlete bi dahaki randevu hakkimi dogumda kullanmak istiyorum
Bir erkek de bendençok büyümüş çok şükür . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayirlu olsun kızlar rabbim sağlıcakla kucağa almayı nasip etsinMerhaba herkese, serklaj operasyonundan dolayı çamur gibi akıntım oldu dün akşam ve bu sabahta devam etti kontrole gittim doktora çok şükür bebek iyi dikişten dolayı kanama alanı var biraz rahim ağzında ama geçici ve normalmis. Bebeğimde gayet iyiydi icim rahatladı görüncecinsiyeti artık kesinleşti erkek dedi doktorumuz listeye ekleyebilirsin bizi de Muhittin
Bende baloncuk gibi şeyler hissediyordum bebekmis cok şükür şimdi de oynuyorHayirlu olsun kızlar rabbim sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin
Yaaa şimdi yazarken yan tarafımda nasıl oynuyor dışardan gözuktu yaaaa
22.haftaya kadar çıkıyor canım eğer çıkmazsa bu sadece doğum şeklini değiştirir.Bi de hafif kanama vs olabilir çok ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya dikkat etDoktor bu haftalarda normal dedi ama plasenta asagidaymis . Çıkar sonra dedi insallah çıkar bunu duyan yaşayan oldumu
Teşekkür ederim22.haftaya kadar çıkıyor canım eğer çıkmazsa bu sadece doğum şeklini değiştirir.Bi de hafif kanama vs olabilir çok ağır kaldırmamaya çok yorulmamaya dikkat et
Cok büyüdü ve kaŞınıyorsa catlaklar için krem ya da yağ kullanmaya baslayin. Sürekli nemlendirin ki sizi rahatsız etmesin. Dikkat etmenize rağmen aldığınız kiloyu da emzirirken kolayca verirsiniz inşallahBen 5ine gidicem yaa hiç yemiyorum okadar dikkat ediyorum ki yinede kilo almışım göğüslerim aşırı büyüdü bide çok kaşınıyor ağlıcam kasinti dan
Evet dalın bebe yağı suruyorumCok büyüdü ve kaŞınıyorsa catlaklar için krem ya da yağ kullanmaya baslayin. Sürekli nemlendirin ki sizi rahatsız etmesin. Dikkat etmenize rağmen aldığınız kiloyu da emzirirken kolayca verirsiniz inşallah
Ben de muzla yiyeyim bari sağol söylediğin için canım..Evet benimki de çiğnemeli çok zor yiyorum.Bana patates muz elma gibi şeylerle ye anlamazsın tadını dediler.ilaç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?