Ama annemde yanımdaydı bn yanlış duysam oda mi yanlış duyucakMaşaallah canım neyle besledin sen bu bebeyi kızbenim de ikiside 16cm biri 155 gram biri 153gram dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi belki 180i 280 anlamıs olabilirsin arkadasın dedigi gibi
Ayy walla sağlıklı olsunda hepsi boşYanlış duymuş olabilirsin kuzum hakkatten fazla cnku18 19. Haftalarda o kadar oluyolarmis
Aslında o kadar istahimda yokMaşaallah canım neyle besledin sen bu bebeyi kızbenim de ikiside 16cm biri 155 gram biri 153gram dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi belki 180i 280 anlamıs olabilirsin arkadasın dedigi gibi
Bende re genesis kullaniyorum ama icinde folik asit normal bir tablette oldugu kadar ya acaba dedim 12. Haftaya kadar mi olmaliydi.
Ben geceleri aliyorum inanilmaz midem bulaniyor alinca daha da kotu oluyorum gecmedi gitti o kadar zor ki boyle.
Bizim beniste 17+3 te 210 gr dedi doktoruAyy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Ben de yaptırdım. Bebeğin sinir sistemine bakılıyor, nöral tup defecti yani.. Doktorum 3lu test yerine bunu onerdi. Rutin yani canim endişelenme..Kızlar doktorum AFP mom testi istedi aranızda yaptıran var mı ilk defa duyuyuorum bu testidamak, dudak yarıklığına falan bakılıyormuş. Acaba rutin bir şey mi yoksa bir şeylerden mi şüphelendi içime kurt düştü doktora sormak hiç aklıma gelmedi
Teşekkürler , başka tahmin edecek yok mu ? Uyku tutmadıKiz gibi
Bende cok bekledim senin gibi 34 yasindaydim geldi simdi tatli diliyle bi annemm diyo o an eriyorum bu halimle bile digidik ol diyo sirtima cikip hadi kostur dur evin icindeSanki o gelmek istemişte ben yapmamışım gbi davraniyo banasen gelmedin be çocuğum
Benimki 16+4 te 18 cm 150 gramdi. Acaba 180 grami 280 gram olarakmi anladinAyy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Canım bn daha 15 haftaligim 180 çok fazla geldiBizim beniste 17+3 te 210 gr dedi doktoru
Belkide normaldir ozaman canım hani belli sınırlar içerisinde su haftada falan yazıyo ya gebelik programlarında falan alt sınır üst sınır gibi bişeydir seninki biraz daha kiloludur yada yediğin bişey yarıyordurAma annemde yanımdaydı bn yanlış duysam oda mi yanlış duyucak
Hadi hadi yemişin neler yediysen büyütmüşün bebişi tosuncuk diye severiz artık oyy yerim yaa mis kokulularAslında o kadar istahimda yok
Kızımda doğduğunda çok zayıftı 6 aylık olduğunda 12 kilo olmuştuHadi hadi yemişin neler yediysen büyütmüşün bebişi tosuncuk diye severiz artık oyy yerim yaa mis kokulular
Bana da kramplara iyi gelir diye kalsiyum verdi işyeri hekimim..Çiğneme tableti ama değişik bir şey pek beğenmedim daha bir kere denedim..Canım magnezyum gerçekten çok faydalı erken kasılmaları ve erken doğumu bile engelleyebiliyor.Ayrıca kalsiyumuna baktır benim kalsiyumum normaldi ama ilerde çok fazla azalacak diye bana kalsiyum takviyesi verdiler.halsizliğe de iyi geliyor
Canım 180 olmasın o.. Çünkü bana da 16 +2 de 148 Gr Dr gayet iyi demişti.internette de sanki 15 civarı diye okumuştum..Ayy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımdainşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Benim de öyleydi magnezyum takviyesi aldım geçtiVajinal yani üst kemik sanki ikiye ayrılıyor yok böyle bir ağrı oyy
Randevulara baktım ayın 5 ine aldim uzak tarih olsun diye ama galiba dayanamayacağım gideyim erkenden çocuğun okulu pazartesi salı elim kolum bağlandı sabah randevular. Kaşığın çok agriyorBenim de öyleydi magnezyum takviyesi aldım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?