2021 Nisan Anneleri

Maşaallah canım neyle besledin sen bu bebeyi kız benim de ikiside 16cm biri 155 gram biri 153gram dedi haftasıyla uyumlu gayet iyi dedi belki 180i 280 anlamıs olabilirsin arkadasın dedigi gibi
Ama annemde yanımdaydı bn yanlış duysam oda mi yanlış duyucak

Bende re genesis kullaniyorum ama icinde folik asit normal bir tablette oldugu kadar ya acaba dedim 12. Haftaya kadar mi olmaliydi.
Ben geceleri aliyorum inanilmaz midem bulaniyor alinca daha da kotu oluyorum gecmedi gitti o kadar zor ki boyle.

hmmmm, ama bende 12 haftaya kadar folattro kullandım sonra onu durdurup regenesise basladı. Cok şükür ben cok bulantı yasamiyorum ama Allah size kolaylık versin

Ben de yaptırdım. Bebeğin sinir sistemine bakılıyor, nöral tup defecti yani.. Doktorum 3lu test yerine bunu onerdi. Rutin yani canim endişelenme..

Ayy walla bilmiyorum sabahtan beri aklımda inşallah bsy olmaz korktum walla bide kilosu çok dikkatimi çekti ya 280 gram çok fazlaymış acaba ben mi yanlış duydum
Benimki 16+4 te 18 cm 150 gramdi. Acaba 180 grami 280 gram olarakmi anladin

Ama annemde yanımdaydı bn yanlış duysam oda mi yanlış duyucak
Belkide normaldir ozaman canım hani belli sınırlar içerisinde su haftada falan yazıyo ya gebelik programlarında falan alt sınır üst sınır gibi bişeydir seninki biraz daha kiloludur yada yediğin bişey yarıyordur bana kağıt verdi ultrasonda ölçüyo ya orda gramı falan yazıyor varsa sende de öyle bişey yazar orda

Günaydınlar
Kizlar benimde vajina kemigimde ağrı oluyordu, yorumları görünce magnezyum eksikliğinden mi acaba dedim, pazartesiye randevum var doktoruma sorup ilaç yazdiricam gerekirse, günde bir sade soda icmemi önermişti ilk başta ama demekki yeterli değilmiş

Bana da kramplara iyi gelir diye kalsiyum verdi işyeri hekimim..Çiğneme tableti ama değişik bir şey pek beğenmedim daha bir kere denedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…