- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
Sinüs rinse kit mükemmel bir şey sinüzit, burun tıkanıklığı için falan.Kızlar sinüzit için önerebileceğiniz birşey var mı?iki gündür çook fenayım.tuzlu karbonatlı su biraz iyi geliyor ama başağrısı hiç geçmiyor.
Antibiyotiklerle toparladım biraz.teşekkürler.sıradan griplerin de mutasyona uğradığını düşünüyorum.sıradan virüsler de ağırlaştı.diğer taraftan her hastalıkta covid testi istenecekse bu iş zor.koca kış var ve çalışıyoruz...Cok gecmis olsun.
Daha iyisinizdir umarim.
Antibiyotik olarak ne kullandınız acaba?Antibiyotiklerle toparladım biraz.teşekkürler.sıradan griplerin de mutasyona uğradığını düşünüyorum.sıradan virüsler de ağırlaştı.diğer taraftan her hastalıkta covid testi istenecekse bu iş zor.koca kış var ve çalışıyoruz...
Seninki hep arkası dönük duruyordu belki görememişlerdir yaaBenimki niye kiz
Ben haftada 2 yiyorum valla aynen ya Ama doktora gidince sorcam kan testi vercem ona göre yol cizCem
Sağol canimm
Evet bende is yerinde hasta olmaktan korkuyorum 24. Haftadan sonra hamilelere idari izin var sanirim ama almam herhalde ben cunku zaten suan yarim gun calisiyoruz.Antibiyotiklerle toparladım biraz.teşekkürler.sıradan griplerin de mutasyona uğradığını düşünüyorum.sıradan virüsler de ağırlaştı.diğer taraftan her hastalıkta covid testi istenecekse bu iş zor.koca kış var ve çalışıyoruz...
Canım sen iyi misin çok takip edrmiyorum merak ettimİyi akşamlar kızlar hastaneye yatışım yapıldı bugün idrar yollarım ve böbreklerim ağır enfeksiyon ve bakteri doktor apar topar yatırdı bebeğim 1 hafta ilerideydi geride gelişimini etkiliyor düşük olabilir erken doğumu tetikleyebilir dedi doktor 1 hafta yatış verdi tabi siz endişelenmeyin normal bi idrar yolu enfeksiyonu değil benim ki zaten böbreklerim sıkıntılıydı böyle birşey olacağını biliyorduk artık çok keskin kokulu ve yeşil idrar yapmaya başladım inşallah sağlıkla çıkarız
İyotla ilgili test mi yapılıyor, eksikliği nasıl fark ediliyorBenim kullandıklarım bunlar , iyotu neden verdi bilmiyorum ama mutlaka al dedi
Su benim midemi bulandırıyor halrn umarım biter bir an önce bu bulantılar. Yemek yapıp yrmeyi özledim ben.-4teim ve gittikcede veriyorum.hcbiai olmaz ilk oglumda -13 u gordum.4 kilo cocuk dogurdum.hic uzulme yemeye baslayinca zaten o depolarini toparlio sadece kussanda su icmeye bak.Gerekiosa serum vurul.Zorlasanda mide almiosa almiyor.7.aydan sonra yiyebildim 9 kiloyla doguma gittim ciktigimda hamile kilomdan 12 kilo eksiktim.Cok saglikliyfi evladim.Bende vitamin kullandim sonrasinda toparladim.
Oooo ne güzelmiş varmıymış halenTiny love vardı.. hala var mı kiHer yere taşımalık canım. Dur bi bakayım
Canım merhaba, sen de Hulusi hocanın hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam değilmi.Takibini başkentte mi yaptırıyorsun?
Peki canım teşekkürler ben baktım bir bilgi yok. Aile hekimleri görüyor demekkiEnabızda hamile olduğum gözükmüyor, hastalıklarım kısmında bi ilk muayene sonucu kesinleşmemiş gebelik yazıyor diğerleri boş ama sağlık bakanlığı sisteminde gözüküyor olması lazım ki geçen hafta aile hekimliğinden hemşire aradı, kilomu, bi sıkıntı olup olmadığını, gebeliğimin nasıl gittiğini falan sordu. En başından beri hiç aile hekimime gitmedim bu arada hep özelde muayene oldum. Sisteme düşüyor sanırım.
Çook geçmiş olsun canım. Covid olanların gözünden yaş gelmezmiş diyorlar. İnşallah doğrudur.Önce boğaza sokup sonra burun deliklerine yapıyorlar.acıdı diyemem rahatsız edici daha doğrusu,gözlerim sulandı o an kızardım.bilmiyorum ki canı kıymetli değilimdir pek ama ilk yarım saat burnumda boşluk hissi oldu hepsi o.
Aynı durum bende de var, ilacın etkisi gidiyor sanırımAksamlari cok migdem bulanioNeden bitmio her aksam nie bulanir gunduz hic bisi yok
Bu ilaci ne zmn birakabilcez acabaAynı durum bende de var, ilacın etkisi gidiyor sanırım
Hehehehe kesin öyledir arkası dönük diyedirSeninki hep arkası dönük duruyordu belki görememişlerdir yaaben seninde hep erkek gibi hissediyodum.
Kan ver bakalım değerlerin nasıl gidiyor ona göre sorarsın doktoruna. Kan hapı verdi aslında onlarda iyi çıkmış ama verdi yinede çünkü 1 ay sonra kontrole gel dedi o zamana kadar ihtiyaç olabilir vücutta. Bir de magnezyum verdi benim dikişten dolayı kasılmalarım oluyor ara ara onlara iyi gelir dedi. Kan ilacı omega3 prosgestan magnezyum kullanıyorum şimdi
İsim yazmak yasak burada ama normalde de doktorumun verdiği ve prospektüsünde hamilelikte kullanım için danışınız yazanlardan.Antibiyotik olarak ne kullandınız acaba?
Biran önce atlatirsin insallah cok gecmis olsun canim insallah hafif bir soguk alginligidir.Arkadaşlar merhaba,ben de grip oldum (umarım griptir covid testi verdim yarın sonuçlanacak,çalıştıgım yerdeki üç arkadaş pozitif çıktı ve peşpeşe hasta olduk) yatak döşek yatıyorum şuan benim bütün belirtilerim tipik grip duruyor burnum akıyo genzim akıyo falan inşallah ekstra birşey çıkmazsa normal griple atlatıcam,kızımı babannesine gönderdim onsuz durmak ne kadar zor ama yanıma alıp onuda hasta etmek istemiyorum
Çok teşekkürler.o idari izin...yani isteseniz de istemeseniz de verilmiyor mu pandemi sebebiyle? İsteğe bağlı olma durumu hakkında bilgim yok.Evet bende is yerinde hasta olmaktan korkuyorum 24. Haftadan sonra hamilelere idari izin var sanirim ama almam herhalde ben cunku zaten suan yarim gun calisiyoruz.
Cok gecmis olsun tekrar.
Benim hamileliklerimde rüyamda gördüğüm bebeklerin hep tersi çıktıHehehehe kesin öyledir arkası dönük diyedir
Rüyaların normalde cikar bakalim ne olcak
Magnezyum omega çok önemli diyorlar ama bakalim
Kurursa çatlar kakao yağı, Hindistan cevizi yağı deneyebilirsiniz. Bi de lierac ve bio oili çöl övüyorlar.Kızlar benim baya baya karnım pul pul soyuluyo ya beyaz beyaz zeytinyagi arada suruyorum ama surdukten bi saat sonra yine ayni anlamadim gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?