2021 Nisan Anneleri

Çok sağolun kızlar ...antibiyotikler 2.güne toparladı.iğne elbette çok iyi geldi.bebeğin hareketlerini hissediyorum nadiren bu arada.2 li testimiz riskli göründüğü için harmony yaptırmıştık.o da iyi geldi böylece cinsiyet de kesinleşmiş oldu.bu ara tüm stres üst üste geldi ama bugünümüze şükür.

Antibiyotik olarak ne kullandınız acaba?

Benimki niye kiz

Ben haftada 2 yiyorum valla aynen ya Ama doktora gidince sorcam kan testi vercem ona göre yol cizCem

Sağol canimm
Seninki hep arkası dönük duruyordu belki görememişlerdir yaa ben seninde hep erkek gibi hissediyodum.

Kan ver bakalım değerlerin nasıl gidiyor ona göre sorarsın doktoruna. Kan hapı verdi aslında onlarda iyi çıkmış ama verdi yinede çünkü 1 ay sonra kontrole gel dedi o zamana kadar ihtiyaç olabilir vücutta. Bir de magnezyum verdi benim dikişten dolayı kasılmalarım oluyor ara ara onlara iyi gelir dedi. Kan ilacı omega3 prosgestan magnezyum kullanıyorum şimdi

Evet bende is yerinde hasta olmaktan korkuyorum 24. Haftadan sonra hamilelere idari izin var sanirim ama almam herhalde ben cunku zaten suan yarim gun calisiyoruz.
Cok gecmis olsun tekrar.

Canım sen iyi misin çok takip edrmiyorum merak ettim

Benim kullandıklarım bunlar , iyotu neden verdi bilmiyorum ama mutlaka al dedi
İyotla ilgili test mi yapılıyor, eksikliği nasıl fark ediliyor
Su benim midemi bulandırıyor halrn umarım biter bir an önce bu bulantılar. Yemek yapıp yrmeyi özledim ben.
Tiny love vardı.. hala var mı ki Her yere taşımalık canım. Dur bi bakayım
Oooo ne güzelmiş varmıymış halen
Canım merhaba, sen de Hulusi hocanın hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam değilmi.Takibini başkentte mi yaptırıyorsun?

Peki canım teşekkürler ben baktım bir bilgi yok. Aile hekimleri görüyor demekki
Çook geçmiş olsun canım. Covid olanların gözünden yaş gelmezmiş diyorlar. İnşallah doğrudur.

Kızlar benim baya baya karnım pul pul soyuluyo ya beyaz beyaz zeytinyagi arada suruyorum ama surdukten bi saat sonra yine ayni anlamadim gittii

Hehehehe kesin öyledir arkası dönük diyedir
Rüyaların normalde cikar bakalim ne olcak
Magnezyum omega çok önemli diyorlar ama bakalim

Biran önce atlatirsin insallah cok gecmis olsun canim insallah hafif bir soguk alginligidir.

Evet bende is yerinde hasta olmaktan korkuyorum 24. Haftadan sonra hamilelere idari izin var sanirim ama almam herhalde ben cunku zaten suan yarim gun calisiyoruz.
Cok gecmis olsun tekrar.
Çok teşekkürler.o idari izin...yani isteseniz de istemeseniz de verilmiyor mu pandemi sebebiyle? İsteğe bağlı olma durumu hakkında bilgim yok.

Hehehehe kesin öyledir arkası dönük diyedir
Rüyaların normalde cikar bakalim ne olcak
Magnezyum omega çok önemli diyorlar ama bakalim
Benim hamileliklerimde rüyamda gördüğüm bebeklerin hep tersi çıktı kızsa erkek erkekse kız magnezyum bel ağrısına bacak kramplarınada iyi geliyormuş

Kızlar sağ göğsümün 4parmak altında kıpır kıpır birşeyler oluyor ara ara bebek mi ola bu hareket çok yüksek ve sağda bebek olur mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…