2021 Nisan Anneleri

Pit diye vurdu bana çok net hissettim yaa çok duygulandım beenn son iki gündür yemek yedikten sonra içinde sürekli bi hareket var çok hafif şekilde hissediyorum bu akşamda olunca yattım sırt üstü sağdan soldan elimde sıkıştırdım rahatsız ediyim diye elime vurdu resmen hem içerden hemn dışardan hissettim çok eminim bebek olduğuna

Kızlar sinüzit için önerebileceğiniz birşey var mı?iki gündür çook fenayım.tuzlu karbonatlı su biraz iyi geliyor ama başağrısı hiç geçmiyor.
Buruna vicks sürmek ve sıcak buhar solumak iyi gelebiliyor.Ben de çok çekiyorum sinüzitten

Ben 14 haftalik gebeyim. Doktor ısrarla kız diyor. Biseu goremiyor. Ama yuzuk testi ve cin takvimi ısrarla erkek diyor. Bende erkek hissediyordum. Acaba doktorun yanlma payı var midir
Lütfen hamilelik sürecinde Çin testidir, yüzük testidir böyle şeylere değil de doktorunuzun dediklerine inanın. Burada her türlü tahminde bulunuyoruz eğlenmek için ama hepimiz için öncelik doktorlarımızın dedikleri oluyor.

Ben de bugün hissettim bence bi anda beklemediğim bi pıt oldu.

Ben 14 haftalik gebeyim. Doktor ısrarla kız diyor. Biseu goremiyor. Ama yuzuk testi ve cin takvimi ısrarla erkek diyor. Bende erkek hissediyordum. Acaba doktorun yanlma payı var midir
Canim doktor goremedigi cinsiyeti nie soylesin 14.haftada artik cinaiyet olusmus oluyor ama deseydi ki kiza benziyo falan yanilabilir derdik ama israrla kiz diomus bilemedim cin takvimi yuzuk testi falan eylencesine yaptigimiz hurafe testler onlara inanma zaten

Buruna vicks sürmek ve sıcak buhar solumak iyi gelebiliyor.Ben de çok çekiyorum sinüzitten
Canım antibiyotik ve parol iç dedi ama antibiyotik konusunda kararsız kaldım içmek istemiyorum ama gözlerim yanmaye başladı sanırım iltihap yapıyor bunu.ne yapacağımı şaşırdım her yolu denedim yok iyileşme olmuyor

Cok gecmis olsun canim umarim covid degilsindir
Oyleyse bile cabucak atlatirsin insallah
1-2hafta once bende grip oldum 1haftada gecti kendini sicak tut parol ic burnun akarsa viksli buhar yap he bide mandalina ye bol bol emin ol o an nefesini aciyo mandalina cok cok geçmiş olsun

Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zor

Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zor
Korkma canim bogaz agrisi burun tikanikligi oksuruk ates mide bulantisi bas agrisi gibi sikayetlerim vardi ama sukur ki covid degilmisim sende degilsindir.
Ben kizimi birakamamstm kimseye farkli odalarda durmustuk ama yine de opup koklayamadim insallah en kisa zamanda iyilesirsin de cocuguna da bir an once kavusursun tekrar cok gecmis olsun

Korkma canim bogaz agrisi burun tikanikligi oksuruk ates mide bulantisi bas agrisi gibi sikayetlerim vardi ama sukur ki covid degilmisim sende degilsindir.
Ben kizimi birakamamstm kimseye farkli odalarda durmustuk ama yine de opup koklayamadim insallah en kisa zamanda iyilesirsin de cocuguna da bir an once kavusursun tekrar cok gecmis olsu
Ben de bugün hissettim bence bi anda beklemediğim bi pıt oldu.
Ben 14.haftadan beri az az hissediyorum ama benim sebek oynuyo icerde ven elimi karnima tutunca tik yok
Yatiyorm kipir kipir aha diyom tekme atti askim gel adam elini koyuyo 10dk bekliyo essek gikini cikartmiyo bu nasil cocuk yaa

Kızlar sağ göğsümün 4parmak altında kıpır kıpır birşeyler oluyor ara ara bebek mi ola bu hareket çok yüksek ve sağda bebek olur mu bilemedim
Sag ve solda benm genelde bagirsak hareketlerim oluyo canim bebek en fazla gobek deliginin 1parmak ustune cikti belki seninki bebektir bilemicem
Ne kadar riskli bilmiyom ama cocugun nerde oldugunu anlamak icin sirtustu yatip karnimi iceri cekiyom zaten karnimin neresindeyse sipa orasi sis oluyo bazen kasiklarimda bazen gobegimin etrafinda
Ama hissedersin artik zamani geldi

Vallahi bu gece 3. Gecemiz 6-7 dk uzakta oturuyorlar ama bizimki orada pek mutlu.arayıp sormuyor bile.ben aradıkça telefonu istiyor :) normalde dayanamaz aratır ve uzun zamandır da yatıya kalayım deyip duruyordu ama vazgeçtiği olmuştu.ben de kaldığına inanamıyorum.bugün onun da bademcikler şişmiş.zaten hafif vardı birşeyler.doktorunda randevu aldım götürdüler.antibiyotik başlandı bu akşam.ayrı kalmak değil ama ben de görüntülü konuşup aklına sokmak istemedim,o niye anneannesinden istemedi diye üzülüyorum ben de...ses kaydı atıyor yalnızca:)

Diğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramaz aynı bana benziyo tekbir almış bebem haydi namaza
Benimde dr.ozel muayane acti kendi gitti diye pek uzulmustum simdiki dr.sevdim valla cok tatli yasida digerine gore var biraz odasi genis usg cok begendimm devam ederim artik

Valla bilmiyorum benim ikili tarama testimde başka değerlere mi baktırdı kandan acaba doktorum ama iyot vermiş oda değerlere bakılıp verilen birşeymiş birde balık yağı verdi onun dışında vitamin falan vermdi

Ne bileyim kuzum bebekti sanki bağırsak hareketi gibi değildi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…