Ben 14 haftalik gebeyim. Doktor ısrarla kız diyor. Biseu goremiyor. Ama yuzuk testi ve cin takvimi ısrarla erkek diyor. Bende erkek hissediyordum. Acaba doktorun yanlma payı var midirCin takvimi kiz diyor yuzuk makas ikra erkek diyor doktor daha cinsiyet goremiyor ben ne dusuneyim
Ya oyleyse cok fena 24. Haftadan itibaren evde olurumÇok teşekkürler.o idari izin...yani isteseniz de istemeseniz de verilmiyor mu pandemi sebebiyle? İsteğe bağlı olma durumu hakkında bilgim yok.
Buruna vicks sürmek ve sıcak buhar solumak iyi gelebiliyor.Ben de çok çekiyorum sinüzittenKızlar sinüzit için önerebileceğiniz birşey var mı?iki gündür çook fenayım.tuzlu karbonatlı su biraz iyi geliyor ama başağrısı hiç geçmiyor.
Lütfen hamilelik sürecinde Çin testidir, yüzük testidir böyle şeylere değil de doktorunuzun dediklerine inanın. Burada her türlü tahminde bulunuyoruz eğlenmek için ama hepimiz için öncelik doktorlarımızın dedikleri oluyor.Ben 14 haftalik gebeyim. Doktor ısrarla kız diyor. Biseu goremiyor. Ama yuzuk testi ve cin takvimi ısrarla erkek diyor. Bende erkek hissediyordum. Acaba doktorun yanlma payı var midir
Ben de bugün hissettim bence bi anda beklemediğim bi pıt oldu.Pit diye vurdu bana çok net hissettim yaa çok duygulandım beennson iki gündür yemek yedikten sonra içinde sürekli bi hareket var çok hafif şekilde hissediyorum bu akşamda olunca yattım sırt üstü sağdan soldan elimde sıkıştırdım rahatsız ediyim diye elime vurdu resmen hem içerden hemn dışardan hissettim çok eminim bebek olduğuna
Canim doktor goremedigi cinsiyeti nie soylesin 14.haftada artik cinaiyet olusmus oluyor ama deseydi ki kiza benziyo falan yanilabilir derdik ama israrla kiz diomus bilemedim cin takvimi yuzuk testi falan eylencesine yaptigimiz hurafe testler onlara inanma zatenBen 14 haftalik gebeyim. Doktor ısrarla kız diyor. Biseu goremiyor. Ama yuzuk testi ve cin takvimi ısrarla erkek diyor. Bende erkek hissediyordum. Acaba doktorun yanlma payı var midir
Canım antibiyotik ve parol iç dedi ama antibiyotik konusunda kararsız kaldım içmek istemiyorum ama gözlerim yanmaye başladı sanırım iltihap yapıyor bunu.ne yapacağımı şaşırdım her yolu denedim yok iyileşme olmuyorBuruna vicks sürmek ve sıcak buhar solumak iyi gelebiliyor.Ben de çok çekiyorum sinüzitten
Aynen canimHahha zaten bu gidişle bidaha ki randevuları doğum zamanına anca alırız
Cok gecmis olsun canim umarim covid degilsindirArkadaşlar merhaba,ben de grip oldum (umarım griptir covid testi verdim yarın sonuçlanacak,çalıştıgım yerdeki üç arkadaş pozitif çıktı ve peşpeşe hasta olduk) yatak döşek yatıyorum şuan benim bütün belirtilerim tipik grip duruyor burnum akıyo genzim akıyo falan inşallah ekstra birşey çıkmazsa normal griple atlatıcam,kızımı babannesine gönderdim onsuz durmak ne kadar zor ama yanıma alıp onuda hasta etmek istemiyorum
Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zorD dilekmelek4191 bizde de durum aynı.benim kızım da anneannedeama yatın alırım artık 4. İğnemi olmuş olacağım.daha iyi hissederim diye düşünüyorum.bırak kızımla ilgilenebilmeyi,evde 3 gündür yaptığım tek şey makinaya çamaşır atmaktı.şimdi şimdi iyiyim şükür.
Korkma canim bogaz agrisi burun tikanikligi oksuruk ates mide bulantisi bas agrisi gibi sikayetlerim vardi ama sukur ki covid degilmisim sende degilsindir.Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zor
Korkma canim bogaz agrisi burun tikanikligi oksuruk ates mide bulantisi bas agrisi gibi sikayetlerim vardi ama sukur ki covid degilmisim sende degilsindir.Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zor
Ben 14.haftadan beri az az hissediyorum ama benim sebek oynuyo icerde ven elimi karnima tutunca tik yokBen de bugün hissettim bence bi anda beklemediğim bi pıt oldu.
Sag ve solda benm genelde bagirsak hareketlerim oluyo canim bebek en fazla gobek deliginin 1parmak ustune cikti belki seninki bebektir bilemicemKızlar sağ göğsümün 4parmak altında kıpır kıpır birşeyler oluyor ara ara bebek mi ola bu hareket çok yüksek ve sağda bebek olur mu bilemedim
Vallahi bu gece 3. Gecemiz 6-7 dk uzakta oturuyorlar ama bizimki orada pek mutlu.arayıp sormuyor bile.ben aradıkça telefonu istiyor :) normalde dayanamaz aratır ve uzun zamandır da yatıya kalayım deyip duruyordu ama vazgeçtiği olmuştu.ben de kaldığına inanamıyorum.bugün onun da bademcikler şişmiş.zaten hafif vardı birşeyler.doktorunda randevu aldım götürdüler.antibiyotik başlandı bu akşam.ayrı kalmak değil ama ben de görüntülü konuşup aklına sokmak istemedim,o niye anneannesinden istemedi diye üzülüyorum ben de...ses kaydı atıyor yalnızca:)Boğazımda ağrımaya başladı bilemiyorum nolucak sonuç yarın akşama anca çıkar, evladımdan günlerce uzak kalma düşüncesi bile zor
Cevap veren oldu mu bilmiyorum ama kalp damar doktoru söyleyince raporu çıkartıyor. Ben öyle aldım.Kan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Benimde dr.ozel muayane acti kendi gitti diye pek uzulmustum simdiki dr.sevdim valla cok tatli yasida digerine gore var biraz odasi genis usg cok begendimm devam ederim artikDiğerinin yine iyiydi baya güzel goruyoz da devletteki ciks ise yaramazaynı bana benziyo tekbir almış bebem haydi namaza
Cnm bnm araştırma hastanesinde yazdılar raporu çabucak oldu 4 kutu fln alıyorum 1 keredeKan sulandirici igne kullananlara sorum var. hastaneden nasil rapor cikartiliyor? Calisan biri olarak her 10 gunde bir aile hekimine yazdirmak zor olabiliyor. Yardimci olur musunuz?
Valla bilmiyorum benim ikili tarama testimde başka değerlere mi baktırdı kandan acaba doktorum ama iyot vermiş oda değerlere bakılıp verilen birşeymiş birde balık yağı verdi onun dışında vitamin falan vermdiCanım sen iyi misin çok takip edrmiyorum merak ettim
İyotla ilgili test mi yapılıyor, eksikliği nasıl fark ediliyor
Su benim midemi bulandırıyor halrn umarım biter bir an önce bu bulantılar. Yemek yapıp yrmeyi özledim ben.
Oooo ne güzelmiş varmıymış halen
Peki canım teşekkürler ben baktım bir bilgi yok. Aile hekimleri görüyor demekki
Çook geçmiş olsun canım. Covid olanların gözünden yaş gelmezmiş diyorlar. İnşallah doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?