Canim instagramda gelisi guzel tahmin yapayan sayfalara nasil inanacaksin doktora gitmeden olurmu hicKızlar ben de cinsiyet tahmini yapan sayfalardan arzu ve cinsiyet_tahmini_kesin arasında kalmıştım. Eşim henüz ikna olmadı ücretli sayfalara ama ben bir an önce netleşsin istiyorum. Doktora da gidemiyoruz virüs çok yoğunlaştı bulunduğum yerde. Napcam bilemedim
Allah kavusmayida nasip etsinMerhabalar biz de dün partimizi yaptık bir prensesimiz vardı bir de prensimiz olacak Allah’ın izniyle
Canım eşim vermiyor zaten sayfa işine bir ihtimal bir sayfaya belki izin verir dedim ya tutarsaCanim instagramda gelisi guzel tahmin yapayan sayfalara nasil inanacaksin doktora gitmeden olurmu hic
Baktıranlar çok var kuzum doktorsuz olmaz elbette ama doktorumu da değiştireceğim arayış içindeyimCanim instagramda gelisi guzel tahmin yapayan sayfalara nasil inanacaksin doktora gitmeden olurmu hic
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşMerhabalar biz de dün partimizi yaptık bir prensesimiz vardı bir de prensimiz olacak Allah’ın izniyle
Ikra meyra bedava soyluyo instagrama sorucagina ona sor benceBaktıranlar çok var kuzum doktorsuz olmaz elbette ama doktorumu da değiştireceğim arayış içindeyim
Aynısı bende de oluyor canım eskiden hiç uykumdan tuvalet ihtiyacım olup uyanmazdım ama nerdeyse bir aydır her gece saat 3-4 gibi kalkıyorum. Rahim mesaneye baskı yapıp rahatsız ediyor herhaldeKızlar birkaç gecedir inanılmaz bir sancıyla uyanıyorum böbrek tarafımda, sanki uzun zaman idrarımı tutmuşum gibi. Ki tuvalete gidiyorum idrarımı yapınca hemen geçiyor. Gün içinde de hiçbir ağrım sızım yok. Hamile kalmadan önce de çok ağır uyurdum gece tuvalete kalkmam ömrümde bir ikidir. Acaba bilinçsizce çok mu tutuyorum gece tuvaletimi uyanmamak için ne dersiniz bu tespitimeeğer öyleyse alarm kurup kalksam saçma mı olur
Cok erken degil cooooookkkkkkk erken bacimNihayet anlasmali doktorumu buldum kızlar yarına randevu ayarliycak inşallah sabahtan düşsem yollara komşu şehre gidicemgitmişken araştırma hastanesinden randevu almalimiyim sizce detaylı için çok mu erken olur
Yok cnm gitmedim bugün olmadı ama olan arkadaşlar olunca rahatladım biraz demekki olabiliyorCanım gittin mi doktora
Yok kız randevu için işte 20 22de oluyomuş ya devlette zor bulunur denmişti sankiCok erken degil cooooookkkkkkk erken bacimsadece tedayli randevusu simdiden olusturabilirsn ama suan bakmazlar haftan cok erken daha benim bidahaki randevum kasimin 20 si falan yillar var gibi hissediorm
Çok su içtiğim günler iki kere kalktığım oluyor. Artık uyku rutinimin bi parçası oldu. İlk başlarda uykuya dalmakta zorlanıyordum artık uyuyarak gidiyorum resmen tuvaleteAynısı bende de oluyor canım eskiden hiç uykumdan tuvalet ihtiyacım olup uyanmazdım ama nerdeyse bir aydır her gece saat 3-4 gibi kalkıyorum. Rahim mesaneye baskı yapıp rahatsız ediyor herhalde
Hee randevuyu alabilirsinYok kız randevu için işte 20 22de oluyomuş ya devlette zor bulunur denmişti sanki
Hee randevuyu alabilirsinMuhittin baya oluyor randevusunu aldi ayrintili icin
Ayın 12sinde aralığı randevu aldimDeniycem şansımı bakalm saolun kızlar
Benim doktorum ayda bir çağırıyor, 20haftalıkken kontrolünde bir profa yönlendirdi 24.hafta bana gelirsin dedi yani 2ay sonra görmüş olacak biziKızlar benim doktorum sürekli 15!günde bir çağırıyor beni bu normal mi ya doktora gitmekten sıkıldım maddi kaygısı da yok adamın çok ünlü bir doktor zaten çok hastası var acaba yaşımdan dolayı mi? Siz ne kadar sürede gidiyorsunuz? Nift testi sonucumuz da güzel geldi şükür. Benim de bazı günler belim acayip ağrıyor adet olacakmışım gibi
Bende 15’te 1 gidiyorum ama ikiz hamileyimKızlar benim doktorum sürekli 15!günde bir çağırıyor beni bu normal mi ya doktora gitmekten sıkıldım maddi kaygısı da yok adamın çok ünlü bir doktor zaten çok hastası var acaba yaşımdan dolayı mi? Siz ne kadar sürede gidiyorsunuz? Nift testi sonucumuz da güzel geldi şükür. Benim de bazı günler belim acayip ağrıyor adet olacakmışım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?