2021 Nisan Anneleri

Kızlar birkaç gecedir inanılmaz bir sancıyla uyanıyorum böbrek tarafımda, sanki uzun zaman idrarımı tutmuşum gibi. Ki tuvalete gidiyorum idrarımı yapınca hemen geçiyor. Gün içinde de hiçbir ağrım sızım yok. Hamile kalmadan önce de çok ağır uyurdum gece tuvalete kalkmam ömrümde bir ikidir. Acaba bilinçsizce çok mu tutuyorum gece tuvaletimi uyanmamak için ne dersiniz bu tespitime eğer öyleyse alarm kurup kalksam saçma mı olur

Canim instagramda gelisi guzel tahmin yapayan sayfalara nasil inanacaksin doktora gitmeden olurmu hic

Canim instagramda gelisi guzel tahmin yapayan sayfalara nasil inanacaksin doktora gitmeden olurmu hic
Canım eşim vermiyor zaten sayfa işine bir ihtimal bir sayfaya belki izin verir dedim ya tutarsa doktora gidemiyorum virüs çok yoğun bulunduğum yerde bugün yarın karantina haberi gelir

Baktıranlar çok var kuzum doktorsuz olmaz elbette ama doktorumu da değiştireceğim arayış içindeyim
Ikra meyra bedava soyluyo instagrama sorucagina ona sor benceVirus emin ol.heryerde suan patladi benim bulundugum ilde 2 hastane var agzina kadr dolu onlemleerimizi alip mecburi giris cikis yapiyoruz bence doktor konusunu netlestirip illa merak ediosan doktora git

Aynısı bende de oluyor canım eskiden hiç uykumdan tuvalet ihtiyacım olup uyanmazdım ama nerdeyse bir aydır her gece saat 3-4 gibi kalkıyorum. Rahim mesaneye baskı yapıp rahatsız ediyor herhalde

Nihayet anlasmali doktorumu buldum kızlar yarına randevu ayarliycak inşallah sabahtan düşsem yollara komşu şehre gidicem gitmişken araştırma hastanesinden randevu almalimiyim sizce detaylı için çok mu erken olur

Cok erken degil cooooookkkkkkk erken bacim sadece tedayli randevusu simdiden olusturabilirsn ama suan bakmazlar haftan cok erken daha benim bidahaki randevum kasimin 20 si falan yillar var gibi hissediorm

Cok erken degil cooooookkkkkkk erken bacim sadece tedayli randevusu simdiden olusturabilirsn ama suan bakmazlar haftan cok erken daha benim bidahaki randevum kasimin 20 si falan yillar var gibi hissediorm
Yok kız randevu için işte 20 22de oluyomuş ya devlette zor bulunur denmişti sanki

Aynısı bende de oluyor canım eskiden hiç uykumdan tuvalet ihtiyacım olup uyanmazdım ama nerdeyse bir aydır her gece saat 3-4 gibi kalkıyorum. Rahim mesaneye baskı yapıp rahatsız ediyor herhalde
Çok su içtiğim günler iki kere kalktığım oluyor. Artık uyku rutinimin bi parçası oldu. İlk başlarda uykuya dalmakta zorlanıyordum artık uyuyarak gidiyorum resmen tuvalete

Ysmnondr gitmişken randevunu al canım veriyorlarsa doluyor sonra ben geçen yıl zor almıştım artık bu yıl pandemi den nasıl olur bilemiyorum

Kızlar benim doktorum sürekli 15!günde bir çağırıyor beni bu normal mi ya doktora gitmekten sıkıldım maddi kaygısı da yok adamın çok ünlü bir doktor zaten çok hastası var acaba yaşımdan dolayı mi? Siz ne kadar sürede gidiyorsunuz? Nift testi sonucumuz da güzel geldi şükür. Benim de bazı günler belim acayip ağrıyor adet olacakmışım gibi

Benim doktorum ayda bir çağırıyor, 20haftalıkken kontrolünde bir profa yönlendirdi 24.hafta bana gelirsin dedi yani 2ay sonra görmüş olacak bizi

Bende 15’te 1 gidiyorum ama ikiz hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…