Şöyle bir bilgi var bende de olmuştu batma gibi veya böyle anlık elektrik çarpması gibi bi ağrı round ligament diye bir bağ dokusu varmış rahimin iki yanında rahim büyüdükce o da geriliyomuşBazen sağ bazen sol anlamıyorum oan refleksle karnımı tutuyorum
Evet bunu biliyorum bu başka cnm aniden bıçak saplanması gibi oluyor ani hareketlerde buna alıştım ama bu son yaşadığım çok farklı çığlık attırıyor farketmiyorsun İnan elinde bişi olsa oan fırlatırsın çok değişik bir çekilmeŞöyle bir bilgi var bende de olmuştu batma gibi veya böyle anlık elektrik çarpması gibi bi ağrı round ligament diye bir bağ dokusu varmış rahimin iki yanında rahim büyüdükce o da geriliyomuş
Çok sağolasın canım size de geçmiş olsunYanlız değilsin canım benim minnoş kızım saat 5te uyanır su ister mutlakao uyuyor geri ben uyuyamıyorum. Baş ağrım benim geçti bir süre sürekli oldu çok rahatsız ediciydi ama şiddetli değildi inşallah seninde geçer bir an önce. Benimde eşimin iş yerinde pozitif çıktı iş arkadaşları çok şükür eşim negatif 1 haftadır evden çalışıyor insan kötü hissediyor ya bu ikinci test verisi 2 ay önce de böyle birşey yaşadı mümkün olduğunca bu süreçte bağışıklığı güçlü tutmak lazım takviye edici şeyler kullansın eşinde.
Ay korktum valla acaba çocuğun ayağı kordona felan mi dolanıyor bence bi doktora gittig8nde sor canimAğrı değil canım cimcirme gibi et çekilmesi gibi bişi anlık oluyor ama yerimden sıçrıyorum acıda yok sadece sıçratıyor biranda ayağa çok değişik birşeysanki ayağıyla mı diyim sanki dirseğiylemi diyim arkaarkaya vuruyor gibi ya çok değişik
Yaaa yerim maasallah pijamani çok begendim tam doğumluk hele köyü rengi avrsa nerden16+2 ikiz karınlı anne adayından günaydın
AYnen bu anlattığın şey cnm biri tutup burkuyor büküyor gibi genelde esneyince sırt üstü yatınca ve yamuk vs durunca oluyor çok sarsıcı oluyor
Benim 2 3 gün önce benzer bir sey yasadim. Kizima.dogru düz otururken saga döndüm o.an bir bagirmisim birisi karnima bir sopa ya dabir sey sapladi sandim ciglik atmisim.kim yapti diye. Misafir de.vardi. Herkes şok olduEvet bunu biliyorum bu başka cnm aniden bıçak saplanması gibi oluyor ani hareketlerde buna alıştım ama bu son yaşadığım çok farklı çığlık attırıyor farketmiyorsun İnan elinde bişi olsa oan fırlatırsın çok değişik bir çekilme
Hah işte aynen öle bişi nasıl zıpladım ayağa refleksle ya çok korktum hergün olunca ve olacak diye korkuyorum sanırım herkesle olabiliyor bende benim bebiş sıkıntıdamı acaba dedim di yaBenim 2 3 gün önce benzer bir sey yasadim. Kizima.dogru düz otururken saga döndüm o.an bir bagirmisim birisi karnima bir sopa ya dabir sey sapladi sandim ciglik atmisim.kim yapti diye. Misafir de.vardi. Herkes şok oldu
Ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Maşallah uzunluk gayet iyi dikişlik birşey yokMerhaba herkese
Emyldrm canım ben de bugün Başak hocaya gittim. Haber edeyim dedim baya ilgilendi her şeyine baktı çok şükür şuanlık bi sıkıntı yok. Dikişe de gerek yokmuş şuan öyle bi öykünde yok sırf basıklık var diye atılmaz zaten dedi 16. Ve 20.haftada tekrar bakarız dedi. 41.9 ölçmüş şuan değerleri pek bilmiyorum ama . Cinsiyete de duruşundan erkeğe benziyo dedi ama asla net bişi demedi 12+3 üm şuan. Erken zaten dedi. Hayırlısı tabiki sağlıklı olsunda . Haber edeyim dedim. Tekrar teşekkür ederim size de sorularımı cevapladınız. Sağlıkla kucagımıza alırız inş hepimiz
Ay korktum valla acaba çocuğun ayağı kordona felan mi dolanıyor bence bi doktora gittig8nde sor canim
Yaaa yerim maasallah pijamani çok begendim tam doğumluk hele köyü rengi avrsa nerden
Yaa ben pek o uzunluk ölçüleri bilmiyorum sanırım 25altı sıkıntıymış. Ben sanırım hastane değiştiricem ama başak hanımı ben de beğendim ayrıntılıya gelirim heralde en azından bildigim bi dr.. bize yüzde bile vermedi erkek gibi duruşu gibi bişi dedi. Çok sevindim dikişi de atlattın hayırlısıyla vaktinde doğar inşYa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Maşallah uzunluk gayet iyi dikişlik birşey yok
Serklajım geçen hafta yapıldı benimde. Ben gittiğimde 13+4 tü tahmin yaptı %80 erkek demişti dün kontrolüm vardı hale hanımda o da kesin artık değişmez diye doğruladı çok net belliydi gösterdi bizede. Bende detaylı için tekrar başak hanıma gitmeyi düşünüyorum. Amin inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz
Canım gittin mi doktoraAYnen bu anlattığın şey cnm biri tutup burkuyor büküyor gibi genelde esneyince sırt üstü yatınca ve yamuk vs durunca oluyor çok sarsıcı oluyor
Evet canım 25 altı sıkıntılı benim 27mm ile atıldı dikişim. Zaten bu yapısal bir hastalık. Allah gönlünüze göre versin inşallah erken haftalarda yanıltıcı oluyor diye kesin birşey söylemek istemiyorlar.Yaa ben pek o uzunluk ölçüleri bilmiyorum sanırım 25altı sıkıntıymış. Ben sanırım hastane değiştiricem ama başak hanımı ben de beğendim ayrıntılıya gelirim heralde en azından bildigim bi dr.. bize yüzde bile vermedi erkek gibi duruşu gibi bişi dedi. Çok sevindim dikişi de atlattın hayırlısıyla vaktinde doğar inş
Sağlıcakla gelsin inşallahMerhabalar biz de dün partimizi yaptık bir prensesimiz vardı bir de prensimiz olacak Allah’ın izniyle
Amin canım teşekkür ediyorumSağlıcakla gelsin inşallahmaşallahh çok güzel görünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?