2021 Nisan Anneleri

Bazen sağ bazen sol anlamıyorum oan refleksle karnımı tutuyorum
Şöyle bir bilgi var bende de olmuştu batma gibi veya böyle anlık elektrik çarpması gibi bi ağrı round ligament diye bir bağ dokusu varmış rahimin iki yanında rahim büyüdükce o da geriliyomuş

Eklentiler

• 5050EBA8-034B-4E22-84BB-92A2431BACB7.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 104
Şöyle bir bilgi var bende de olmuştu batma gibi veya böyle anlık elektrik çarpması gibi bi ağrı round ligament diye bir bağ dokusu varmış rahimin iki yanında rahim büyüdükce o da geriliyomuş
Evet bunu biliyorum bu başka cnm aniden bıçak saplanması gibi oluyor ani hareketlerde buna alıştım ama bu son yaşadığım çok farklı çığlık attırıyor farketmiyorsun İnan elinde bişi olsa oan fırlatırsın çok değişik bir çekilme

Çok sağolasın canım size de geçmiş olsun baş ağrısı olmasa hamilelikle ilgili hiç sıkıntım yok, iki aydır geçecek diye bekliyorum, biraz daha sabır..valla test verdiler işte bizde ona göre veririz sanırım umarım negatif çıkar bu şekilde hasta olmaktan çok korkuyorum , eşimin de bağışıklığı çok kuvvetli değildir

Ay korktum valla acaba çocuğun ayağı kordona felan mi dolanıyor bence bi doktora gittig8nde sor canim
16+2 ikiz karınlı anne adayından günaydın
Yaaa yerim maasallah pijamani çok begendim tam doğumluk hele köyü rengi avrsa nerden

Korkma canim ani hareketten kaynakli bence bazen yerimden hizlica kalktigimda da oluyor cunku korkacak bisey oldugunu sanmiyorum biseycik olmaz bebislerimize
AYnen bu anlattığın şey cnm biri tutup burkuyor büküyor gibi genelde esneyince sırt üstü yatınca ve yamuk vs durunca oluyor çok sarsıcı oluyor

Benim 2 3 gün önce benzer bir sey yasadim. Kizima.dogru düz otururken saga döndüm o.an bir bagirmisim birisi karnima bir sopa ya dabir sey sapladi sandim ciglik atmisim.kim yapti diye. Misafir de.vardi. Herkes şok oldu

Benim 2 3 gün önce benzer bir sey yasadim. Kizima.dogru düz otururken saga döndüm o.an bir bagirmisim birisi karnima bir sopa ya dabir sey sapladi sandim ciglik atmisim.kim yapti diye. Misafir de.vardi. Herkes şok oldu
Hah işte aynen öle bişi nasıl zıpladım ayağa refleksle ya çok korktum hergün olunca ve olacak diye korkuyorum sanırım herkesle olabiliyor bende benim bebiş sıkıntıdamı acaba dedim di ya

Kizlar o agri tamamen karin kaslarinizla alakali benim ilk iki gebeligimde de oldu..
Hele ilk gebelikse daha sik olabilir .. ani hareket yapmamaya ozen gosterin.. ama bebege yada size herhangi bir zarari yok korkmayin. Bende ilk cok korkmusdum. Son aylara dogru da yasayacaksiniz muhtemelen yasayanlar.iki tarfda da olabilir hamilelik ilerledikce ani harektlerimize dikkat etmelyiz.. hatda o cimciklenen yada batan yer sonradan hafifden yanar gibi edio yada hafif isinio bisey oluyor ama tarif edemiom.ama o korkuyu iyi biliyorum

Merhaba herkese
Emyldrm canım ben de bugün Başak hocaya gittim. Haber edeyim dedim baya ilgilendi her şeyine baktı çok şükür şuanlık bi sıkıntı yok. Dikişe de gerek yokmuş şuan öyle bi öykünde yok sırf basıklık var diye atılmaz zaten dedi 16. Ve 20.haftada tekrar bakarız dedi. 41.9 ölçmüş şuan değerleri pek bilmiyorum ama . Cinsiyete de duruşundan erkeğe benziyo dedi ama asla net bişi demedi 12+3 üm şuan. Erken zaten dedi. Hayırlısı tabiki sağlıklı olsunda . Haber edeyim dedim. Tekrar teşekkür ederim size de sorularımı cevapladınız. Sağlıkla kucagımıza alırız inş hepimiz

Ya çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Maşallah uzunluk gayet iyi dikişlik birşey yok

Serklajım geçen hafta yapıldı benimde. Ben gittiğimde 13+4 tü tahmin yaptı %80 erkek demişti dün kontrolüm vardı hale hanımda o da kesin artık değişmez diye doğruladı çok net belliydi gösterdi bizede. Bende detaylı için tekrar başak hanıma gitmeyi düşünüyorum. Amin inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz

Benim ilk bebişte de oluyordu şimdi de oluyor aniden kalkınca özellikle kız uykudan uyanınca beşikten düşer falan diye birden kalkıyorum kramp gibi bişey oluyor birden karnıma Bi iki dk. Hareket edemiyorum acıyor da bebek te kendini korumaya alıyordur tahminimce

Ay korktum valla acaba çocuğun ayağı kordona felan mi dolanıyor bence bi doktora gittig8nde sor canim

Yaaa yerim maasallah pijamani çok begendim tam doğumluk hele köyü rengi avrsa nerden
avrupa network yapıyom da ben canım ordan doremi nin bitek bu rengi var kuması falan cok güzel ve şık bende beğenerek almıstım dogumdan sonra küçük gelecek muhtemelen simdiden bol bol giyiyorum

Yaa ben pek o uzunluk ölçüleri bilmiyorum sanırım 25altı sıkıntıymış. Ben sanırım hastane değiştiricem ama başak hanımı ben de beğendim ayrıntılıya gelirim heralde en azından bildigim bi dr.. bize yüzde bile vermedi erkek gibi duruşu gibi bişi dedi. Çok sevindim dikişi de atlattın hayırlısıyla vaktinde doğar inş

Kızlar ben de cinsiyet tahmini yapan sayfalardan arzu ve cinsiyet_tahmini_kesin arasında kalmıştım. Eşim henüz ikna olmadı ücretli sayfalara ama ben bir an önce netleşsin istiyorum. Doktora da gidemiyoruz virüs çok yoğunlaştı bulunduğum yerde. Napcam bilemedim

Evet canım 25 altı sıkıntılı benim 27mm ile atıldı dikişim. Zaten bu yapısal bir hastalık. Allah gönlünüze göre versin inşallah erken haftalarda yanıltıcı oluyor diye kesin birşey söylemek istemiyorlar. Amin inşallah teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…