2021 Nisan Anneleri

Hahahha sakladığını düşünüyorlardır. Neyse net bir şekilde öğrenmiş olacaksın.
Bu arada ahududu yaprağı çayını ebem ev kontrolüne geldiğinde getirmişti bana ve yanlış hatırlamıyorsam 32. Haftadan sonra kullanmamı söylemişti. Şimdi içmek erken olabilir sormak lazım
Amin canım inşallah çevremde hamile olanlar da hep erkek bebek 2 arkadaşım var birisi Aralık ayında doğum yapacak erkek birisi benimle aynı gibi o da erkek. Sağlıcakla gelsinler inşallah
Evet benimde etrafımda bu şekilde aminn inşaallah sağlıcakla gelsinler.
Kızlar benim baya baya karnım pul pul soyuluyo ya beyaz beyaz zeytinyagi arada suruyorum ama surdukten bi saat sonra yine ayni anlamadim gittii
Karın genişledigi için kuruyan ölü deri çıkıyor, ben arada ağda yaptırdığım için böyle bir dökülme yaşamadım ama çatlak için kremde (lierac) tavsiye ederim.

Kızlar üç gündür çok garip birşey yaşıyorum az öncede oldu korkudan oturup ağladım karnımda değişik birşey oluyor çığlıkla sıçrıyorum az öncede oldu sıçradım bağırarak eşim sakinleştirdi biranda karnımda biri içerden etimi tutup sallıyor sanki ama çok değişik birşey nasıl anlatabilirim bilmiyorum biranda karnımın içinde etim sarsılıyor ve ben refleksle ayağa sıçrıyorum napacağımı şaşırdım ayaktada olduğu oldu biranda karnımı tutuyorum ama sancı değil yada bebek hareketi değil bu resmen etimi tutup cimcirir gibi sarsıyor birşey içerden oturdum ağladım şimdi acaba bebeğime birşey mi oluyor suyumu eksik birşey mi sıkıntılı aklım almıyor yaşayanınız var mı ilk çocuğumda yaşadığım birşey değil asla bebeğin hareketi filan değil bu çok sarsıcı Doktoruma danışmalımıyım Nasıl anlatılacam bunu bilmiyorumda ama hareket etmeye korkar oldum

İnsaallah korkulacak bir şey değildir İnsaallah karın genişlemesi falandır.
Doktoruna tabiki danış çünkü ilk kez böyle bir şey hissediyorsun ağrı dayanilmayacak gibi ise kadın doğum servisleri 7/24 açık oluyor atlayıp bir kontrole gidebilirsin. Allah yardımcın olsun

Ağrı değil canım cimcirme gibi et çekilmesi gibi bişi anlık oluyor ama yerimden sıçrıyorum acıda yok sadece sıçratıyor biranda ayağa çok değişik birşey sanki ayağıyla mı diyim sanki dirseğiylemi diyim arkaarkaya vuruyor gibi ya çok değişik

Sabahın 5i oldu, gece3 ye uyanmıştım ağrıyla hala devam ediyor , hayırlısıyla sabah olsun istiyorum bıktım bu baş ağrısından.. eşimin okulundaki ogretmen arkadaşında covid şüphesi var yarın test vereceklermis umarım negatif çıkar çünkü o haber verdiğinden beri kendimi pozitif hissediyorum gece de kas agrilariyla uyanınca şüphem arttı. Allah hepimize sağlık versin, hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Çok ilginç gerçekten canım anlattığın şeyi bende anlayamadım tam olarak ama mutlaka doktoruna bir danış telefonla ulaş gerekirse çağırır gidersin ben bir sorun olunca hemen yazıyorum duruma göre gel bakalım diyor. Ayrıca bol bol dua oku kendine

Yanlız değilsin canım benim minnoş kızım saat 5te uyanır su ister mutlaka o uyuyor geri ben uyuyamıyorum. Baş ağrım benim geçti bir süre sürekli oldu çok rahatsız ediciydi ama şiddetli değildi inşallah seninde geçer bir an önce. Benimde eşimin iş yerinde pozitif çıktı iş arkadaşları çok şükür eşim negatif 1 haftadır evden çalışıyor insan kötü hissediyor ya bu ikinci test verisi 2 ay önce de böyle birşey yaşadı mümkün olduğunca bu süreçte bağışıklığı güçlü tutmak lazım takviye edici şeyler kullansın eşinde.

Bendeki akut değil kronik birazda alerjiye bağlı çok baş ağrım olmuyor ara sıra alnım ağrıyor, hep geniz akıntım var gebeliğin başından beri de burnum yara ve tıkalı.Genelde akut olunca antibiyotik veriyorlar kronikte antibiyotik de işe yaramıyor zaten.Sen bilirsin antibiyotiksiz de geçebilir

Be
Canim gunaydin bende benzer bisey yasadim bi kac kere esnerken bir an karnimin icinden biri tuttu karnimi burktu gibi oldu ciglik attim ayaktayken de oldu bi kac kere. benmde ilk cocugumda boyle bisey asla olmadi ama seydir diye dusunuyorm kastir genislemeye calisiyordr korkma kotuye yorma insallah biseycik olmaz bebislerimize

İyot genellikle tsh yüksek olursa veriliyor.Tüm multivitaminlerin içinde iyot da var metabolizmayı hızlandırıp tsh ı düşürüyor.Benim de tsh çok düşüktü gebeliğin başında bir süre vitamin almadım iyotlu tuz yemedim biraz yükseldi.Tsh ın çok yüksek olması da iyi değil düşük olması da iyi değil

Canım bu karnının sağ tarafında mı oluyor?

AYnen bu anlattığın şey cnm biri tutup burkuyor büküyor gibi genelde esneyince sırt üstü yatınca ve yamuk vs durunca oluyor çok sarsıcı oluyor

Bazen sağ bazen sol anlamıyorum oan refleksle karnımı tutuyorum
Tehlikeli ağrı türünün iki işareti varmış. Öyle değil gibi, bi uygulamada bebek kordonu çektiğinde hafif bi çekilme hissedebilirsiniz diyordu acaba öyle bir şey mi bi kere de bana olmuştu tam o şekilde. Tehlikeli ağrı kasıkta geçmeyen uzun süre, kanamalı ağrıymış.

Onuda düşündüm acaba kordonumu çekiyor o mu ki diyorum genelde esnerken filan oluyor yada sırt üstü uzanınca oluyor falan hareket etmeye korkar oldum gece kızımı yerine yatırayım diye kuckladığımda d oldu kramp gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…