2021 Nisan Anneleri

Ya ben biraz araştırdım bizim okulda iki arkadaş yeni doğum yaptı onlarda da olmuş ama sonraki haftalarda yukarı çıkmış umarım bizim de öyle olur dua edip beklemekten başka çare yok şu durumda hayırlısı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhh

Amin inşaallah canım sağol evet yaa sabırsızlanıyorum onları oynarken gezerken görmek icin inşaallah birbirlerine yoldaş olurlar cok iyi anlasırlar

töbeee yarabbiiii

Yeni favorimde varr bekle
Greyfurt

Arkadaşlar birşey sorucam hamilelik sürecinde mantar tedavisi gören oldu mu krem ve fitil verdi doktor . Bebeğimiz söz konusu olduğunda bazen doktora bile %100 guvenemiyor insan.
Ben mantar kremi değil de gebeliğin başında boynumda çıban gibi birşey çıkmıştı antibiyotikli krem vermişti onu kullanmıştım.Kremi birşey yapmaz ama ilacı bilemiyorum.Trosyd mi verdi?

Ay ben de hissetmiyorum çatlicam

benim annem hep çalışı çocuk
bu dediğin çok doğru cnm o kokuyla yetişmek çok önemli, benim annem hep çalıştı biz çocukken, yemek hiç olmazdı tek çeşit olurdu gündüz ne bulursak onu yerdik sonra ben lise çağındayken arkadaşlarıma gittiğimde hep kek börek kokusuyla karşılanırdık o kdr özenmiştimki o kokuya eve girmek istemezdim boş ev soğuk, koku yok, annem titizdi ama düzeni sürekli olamıyordu çalışmaktan, ama evinde düzen yemek kokusu olan arkadaşlarım farklıydı eve gitmek için can atarlardı dışarda sıkılırlardı bende eve gitmek istemezdim, şimdi nasip bu ya çalışmama gerek kalmadı ve çocuğuma ben bakıyorum o sebeple çok dikkat ediyorum ev temiz olsun temiz çarşaf kokusuyla uyusun, düzene alışsın yemek kokusuna doysun eve heyecanla girsin istiyorum kızım 5yaşında ve evi çok sever heyecanla sorar kahvaltıda ne yicez anne akşama ne yapacaksın anne, odam çok güzel kokuyor anne, kıyafetim çok güzel kokuyor anne dedimi kendi çocukluğum gelir aklıma içimdeki çocuk gülümser bana, bu sebeple kızım dışarda yemek kahvaltı yapamaz sevmez, şimdiden çok titiz oda, eşimde alışmış bu düzene çok mutlu olur bir yere gittik mi farkı hemen farkeder, evime gelenler evin buz gibi der nasıl yani serim yani buz gibi pürüzsüz düzenli derler ozaman dinlenir ruhum, eşime annesi bile gözüne pis düzensiz geliyor artık ama o köy kadını kafasında yaşlı der yani demem o ki çocuklukta evdeki düzen yemek kokusu çok mühim tüm hayatı disiplini etkiliyor Öyle evlerde huzurla oturur kahve çay içebilirim bende eline sağlık

Sevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Ben de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…