Benim oglumun ismi Ogeday karnimdakininde ismiini Baran diye düsünüyoruz bakalim.Sevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
ssennnnn duramazsinnnnn bi saniye yerinde durmuyon ne burda ne evdeŞaka bi yana anam gelsinde az yatayim
Çocuğun gece bilmiyorum ama bugün hiç hareket etmedissennnnn duramazsinnnnn bi saniye yerinde durmuyon ne burda ne evde
Ben de öyleyim hamileliğimin başından beri sadece yemek yapıyorum oda her zaman değil. Ev işlerini eşim yapıyor çokta titizdir. Zaten ben yardım etmek istesemde izin vermiyor. Gizli saklı bazen yapıyorum. Belki zor kavuştuğumuz için bu kadar üstüme düşüyor bilmiyorum. Benimde işime geliyor bu zamanların tadını çıkarıyorum. Sonra yine biz yapıcaz nasılsa bu işleri
Ya ben biraz araştırdım bizim okulda iki arkadaş yeni doğum yaptı onlarda da olmuş ama sonraki haftalarda yukarı çıkmış umarım bizim de öyle olur dua edip beklemekten başka çare yok şu durumda hayırlısı sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahhhHiçbir şey demedi. Takip edeceğiz dedi. Gerekirse progesteron başlayacağız dedi. Açıkcası riske atmamak için sabah akşam 200lük progesteron kullanmaya başladım.
Devlet hastanesindeki doktoruma gittim bugün de hemen progesteronun zararı yok için rahat etsin kullan ama şuan için risk yok 25 in altı olursa risk olur dedi.
Ayy bir ben değilmişim bende boyuna mandalina yiyom valla midem ekşidikçe bulandıkça iyi geliyo sanki iki iki yemeden kar etmiyor amaOoo eline saglik vallahi atlar gelirim bak orayaben mandalina yiyom bol bol olursem de mandalinadan oleyim
Ayy inşaallah canım aminn sağol birde az cok belli olmuşlardır diye merak ediyorum nasıl görücem diyeHadi hayirli haberlerle gel canim benimde korkulu ruyam insallah bebisin sapasaglamdir
Kontrolume 9 gun var. Suyu arttirayim İnşallah gecer. Sağol canımİdrar yolu enfeksiyonu olabilirsn canm bence bi dr git yakin zamanda gidemiyosan da bol bol su ic
Amin inşaallah canım sağol evet yaa sabırsızlanıyorum onları oynarken gezerken görmek icin inşaallah birbirlerine yoldaş olurlar cok iyi anlasırlarCanimmm güzel haberlerle gel ayy ne güzel bisey kızlar kiz kardeşler hep birlikte olsun bir ömür boyu
Gel kiz ankara etlik adres
Hahah demi zaten yeni yeni yemeye başladık ama dikkat et bak sonra idrarın yanar mandalina asitli ya
Günaydın canim en kısa zamanda sizde kavuşun insallahhhhh ahh ahh çok zor gurbetlik kocaman sarildim sana❤
Dün çok zipirlik yaptım ya whatsalda favori emojim hahaha çok güzel yaONTK
Bir gün varken yaptı testiAdetine kaç gün var ? Benim adete 2 gün kala böyle çok çok silik çıkmıştı bence var
Aynen canim evde bi ben yiyorm zatenAyy bir ben değilmişim bende boyuna mandalina yiyom valla midem ekşidikçe bulandıkça iyi geliyo sanki iki iki yemeden kar etmiyor ama
töbeee yarabbiiiiCanimmm güzel haberlerle gel ayy ne güzel bisey kızlar kiz kardeşler hep birlikte olsun bir ömür boyu
Hahah demi zaten yeni yeni yemeye başladık ama dikkat et bak sonra idrarın yanar mandalina asitli ya
Günaydın canim en kısa zamanda sizde kavuşun insallahhhhh ahh ahh çok zor gurbetlik kocaman sarildim sana❤
Baya buyumusler canim bebis gibi olmuslarAyy inşaallah canım aminn sağol birde az cok belli olmuşlardır diye merak ediyorum nasıl görücem diye
senin bukadar hareketine oda yorulmustur garibim anneee yeterrrr diye bagirirken uyuyakalmistir minnosÇocuğun gece bilmiyorum ama bugün hiç hareket etmedi
Yeni favorimde varr bekleCanimmm güzel haberlerle gel ayy ne güzel bisey kızlar kiz kardeşler hep birlikte olsun bir ömür boyu
Ben mantar kremi değil de gebeliğin başında boynumda çıban gibi birşey çıkmıştı antibiyotikli krem vermişti onu kullanmıştım.Kremi birşey yapmaz ama ilacı bilemiyorum.Trosyd mi verdi?Arkadaşlar birşey sorucam hamilelik sürecinde mantar tedavisi gören oldu mu krem ve fitil verdi doktor . Bebeğimiz söz konusu olduğunda bazen doktora bile %100 guvenemiyor insan.
Ay ben de hissetmiyorum çatlicamÇok teşekkür ederim canımya ben hâlâ hareket hissedemiyorum o kadar çok istiyorum ama yok anam benimki hissettirmiyor ama kizimdada geç hissetmiştim sanırım hiç hatırlamıyorum aman sağlıklı olsunlar da ne güzel hissediyorsunuz walla maşallah kıskandım
Afiyet şifa olsun canım c vitamini iyidir boşverAynen canim evde bi ben yiyorm zaten
Benimkiler birbirlerini ittiriyodular en son salı kontrolde ama buyuduklerinden ultrasonda tam görünmüyordu kafa ayrı bacaklar ayrı öyle zor yakaladı doktor durmuyodularBaya buyumusler canim bebis gibi olmuslar
benim annem hep çalışı çocukEllerine sağlık canim aynen öyle yenmeyince napacaksın insan yenince mutlu oluyor hiç emek verdiğine değmiyor. Annemin yemekleri muhteşemdir babam yok yağ karnımı bozar yok şu bu diye diye son 5 senedir akşama kahvaltılık istiyor ki annem temizlik hastası çok güzel yemek yapan düzenli biridir. Bazen boşvermek gerekiyor. Ben çocukluğumda evde pasta börek kokusuna alışkınım çocuğunda belli yasa kadar öyle büyüsün istiyorum benim için anlamı çok farklı sanki aile olmak size saçma gelebilir ama anne eli değmiş yemekler çok onemlidir
bu dediğin çok doğru cnm o kokuyla yetişmek çok önemli, benim annem hep çalıştı biz çocukken, yemek hiç olmazdı tek çeşit olurdu gündüz ne bulursak onu yerdik sonra ben lise çağındayken arkadaşlarıma gittiğimde hep kek börek kokusuyla karşılanırdık o kdr özenmiştimki o kokuya eve girmek istemezdim boş ev soğuk, koku yok, annem titizdi ama düzeni sürekli olamıyordu çalışmaktan, ama evinde düzen yemek kokusu olan arkadaşlarım farklıydı eve gitmek için can atarlardı dışarda sıkılırlardı bende eve gitmek istemezdim, şimdi nasip bu ya çalışmama gerek kalmadı ve çocuğuma ben bakıyorum o sebeple çok dikkat ediyorum ev temiz olsun temiz çarşaf kokusuyla uyusun, düzene alışsın yemek kokusuna doysun eve heyecanla girsin istiyorum kızım 5yaşında ve evi çok sever heyecanla sorar kahvaltıda ne yicez anne akşama ne yapacaksın anne, odam çok güzel kokuyor anne, kıyafetim çok güzel kokuyor anne dedimi kendi çocukluğum gelir aklıma içimdeki çocuk gülümser bana, bu sebeple kızım dışarda yemek kahvaltı yapamaz sevmez, şimdiden çok titiz oda, eşimde alışmış bu düzene çok mutlu olur bir yere gittik mi farkı hemen farkeder, evime gelenler evin buz gibi der nasıl yani serim yani buz gibi pürüzsüz düzenli derler ozaman dinlenir ruhum, eşime annesi bile gözüne pis düzensiz geliyor artık ama o köy kadını kafasında yaşlı der yani demem o ki çocuklukta evdeki düzen yemek kokusu çok mühim tüm hayatı disiplini etkiliyorEllerine sağlık canim aynen öyle yenmeyince napacaksın insan yenince mutlu oluyor hiç emek verdiğine değmiyor. Annemin yemekleri muhteşemdir babam yok yağ karnımı bozar yok şu bu diye diye son 5 senedir akşama kahvaltılık istiyor ki annem temizlik hastası çok güzel yemek yapan düzenli biridir. Bazen boşvermek gerekiyor. Ben çocukluğumda evde pasta börek kokusuna alışkınım çocuğunda belli yasa kadar öyle büyüsün istiyorum benim için anlamı çok farklı sanki aile olmak size saçma gelebilir ama anne eli değmiş yemekler çok onemlidir
Ben de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.Sevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?