2021 Nisan Anneleri

Yeni favorimde varr bekle
Greyfurt
Yok gayrı onu nasıl yiuorsun kiz ben şekerle zar zor
Afiyet şifa olsun canım c vitamini iyidir boşver kan haplarıda kullanıyoz şimdi demiri baglar hem onada iyi gelir inşaallah
Kan mi kullanıyoruz ya onu içince kan içmiş gibi oluyorum içmiyorum
Her kelimene her cümlene yürekten katılıyorum okadar doğru ki.... hele temiz nevresim çarşaf çocuk sonuçta girip üstünü değiştir o yatıyor okadar seviniyor miss gibi ohh diyor maasallah ben okadar titiz degilim hani yetişemiyorum ama kirkbinkere maasallah imrendim Allahım bir ömür huzurlu.mutly yuvalarımızda sağlıklı bir hayat nasip etsin ❤❤❤❤❤

Ben de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.
Ben erkek olsa Bera kız olursa Bella diye geçirirdim içimden eskiden beri.Kız olacak şansıma ismimiz belli yani:)

Sağol cnm cümlemizin bende elimden geldiğince dikkat ediyorum arkamdan annemde şöyle düzenli kadındı desin benim kızlarında isim hazır Eylül kzımın adı şimdiki kızımda Nisan olacak , erkek olsaydı Ege olacaktı ismimiz hepsi sağlıcakla hayırlı evlat olsunlar

Senin çok güzel denk gelmis adıyla yaşasınlar

Dilim dilim yapip beyaz kabugu komple soyuyorm tuzla yiyorm vallahi agzim sulandi pazarda bulamadm zaten
Demir baglama kapasitemi gorsen yuhh dersn bence ilac icmiym daha ust degerden de fazla

Ben mantar kremi değil de gebeliğin başında boynumda çıban gibi birşey çıkmıştı antibiyotikli krem vermişti onu kullanmıştım.Kremi birşey yapmaz ama ilacı bilemiyorum.Trosyd mi verdi?
Zalain diye bir fitil ve yine aynı isimde bir krem verdi canim. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Instagram'da halise yolli var soru cevap yapmis birisi sormus hamilelikte fitil ve krem bebeğe etki eder mi diye o da hayır kullanabilirsin demiş. Biraz içim rahatladı.
Kullanmamakta olmuyor o da ilerleyen zamanlarda bebeğe olumsuz etki edermiş.

Evet bakteri mantar çok ilerlerse bebeğe zarar veriyor vücudun bir çok yerine yayılabiliyor.Ben de hamillikten önce çok kaşıntım olmuştu kullandım ama krem tek başına fayda etmiyor ilaç da kullanmak gerekli yanında.Kullan bence de sıkıntı yaratmaz doktor da öyle dediyse zaten ilaç da fitil de tek seferlik oluyor sürekli kullanman gereken birşey değil.

Nasıl ilerlettin kiz dolapta var benim bitane a101den aldim
Ye ye iyi gelir
Kac aydir meyveyle besleniyodm zaten bulantilar yuzunden aksam oturuyoz elma soyuyom beyime kendim mandalina ayva yiyom greyfurt bazen yiyom bu yani sabah kahvalti cok yapamiyom o halde firlamis valla bende bilmiyom en son gittigimde cok dusuktu demirim

Benden 7 tip kan aldılar 2 hafta oldua daha sonuç çıkmadı sadece kizamikcik geçirmişim onu gordum annemim haberi yok şok geçirdim değerim de çok yuksek

Ben de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.
Aynen kız olsa ak
Kız olsa benimde aklımda vardı buna bir türlü karar veremiyoruz. Büyük oğlumun adı aybars taha. Bunun içinde aras, göktuğ, Gökalp ayberk gibi isimler geciyo ama bi sindiremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…