Yok gayrı onu nasıl yiuorsun kiz ben şekerle zar zorYeni favorimde varr bekle
Greyfurt
Kan mi kullanıyoruz ya onu içince kan içmiş gibi oluyorum içmiyorumAfiyet şifa olsun canım c vitamini iyidir boşverkan haplarıda kullanıyoz şimdi demiri baglar hem onada iyi gelir inşaallah
Her kelimene her cümlene yürekten katılıyorum okadar doğru ki.... hele temiz nevresim çarşaf çocuk sonuçta girip üstünü değiştir o yatıyor okadar seviniyor miss gibi ohh diyorbenim annem hep çalışı çocuk
bu dediğin çok doğru cnm o kokuyla yetişmek çok önemli, benim annem hep çalıştı biz çocukken, yemek hiç olmazdı tek çeşit olurdu gündüz ne bulursak onu yerdik sonra ben lise çağındayken arkadaşlarıma gittiğimde hep kek börek kokusuyla karşılanırdık o kdr özenmiştimki o kokuya eve girmek istemezdim boş ev soğuk, koku yok, annem titizdi ama düzeni sürekli olamıyordu çalışmaktan, ama evinde düzen yemek kokusu olan arkadaşlarım farklıydı eve gitmek için can atarlardı dışarda sıkılırlardı bende eve gitmek istemezdim, şimdi nasip bu ya çalışmama gerek kalmadı ve çocuğuma ben bakıyorum o sebeple çok dikkat ediyorum ev temiz olsun temiz çarşaf kokusuyla uyusun, düzene alışsın yemek kokusuna doysun eve heyecanla girsin istiyorum kızım 5yaşında ve evi çok sever heyecanla sorar kahvaltıda ne yicez anne akşama ne yapacaksın anne, odam çok güzel kokuyor anne, kıyafetim çok güzel kokuyor anne dedimi kendi çocukluğum gelir aklıma içimdeki çocuk gülümser bana, bu sebeple kızım dışarda yemek kahvaltı yapamaz sevmez, şimdiden çok titiz oda, eşimde alışmış bu düzene çok mutlu olur bir yere gittik mi farkı hemen farkeder, evime gelenler evin buz gibi der nasıl yani serim yani buz gibi pürüzsüz düzenli derler ozaman dinlenir ruhum, eşime annesi bile gözüne pis düzensiz geliyor artık ama o köy kadını kafasında yaşlı der yani demem o ki çocuklukta evdeki düzen yemek kokusu çok mühim tüm hayatı disiplini etkiliyorÖyle evlerde huzurla oturur kahve çay içebilirim bende eline sağlık
Ben erkek olsa Bera kız olursa Bella diye geçirirdim içimden eskiden beri.Kız olacak şansıma ismimiz belli yani:)Ben de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.
Sağol cnm cümlemizin bende elimden geldiğince dikkat ediyorumYok gayrı onu nasıl yiuorsun kiz ben şekerle zar zor
Kan mi kullanıyoruz ya onu içince kan içmiş gibi oluyorum içmiyorum
Her kelimene her cümlene yürekten katılıyorum okadar doğru ki.... hele temiz nevresim çarşaf çocuk sonuçta girip üstünü değiştir o yatıyor okadar seviniyor miss gibi ohh diyormaasallah ben okadar titiz degilim hani yetişemiyorum ama kirkbinkere maasallah imrendim Allahım bir ömür huzurlu.mutly yuvalarımızda sağlıklı bir hayat nasip etsin ❤❤❤❤❤
Kız olsa benim aklımdaki İlay dıBeril
Ayça
Nil
Nilay
Asya
Cemreeklemek isteyen varmıı öneri alırım çocuğun adı pist olcak galjba
Senin çok güzel denk gelmis adıyla yaşasınlarSağol cnm cümlemizin bende elimden geldiğince dikkat ediyorumarkamdan annemde şöyle düzenli kadındı desin benim kızlarında isim hazır Eylül kzımın adı şimdiki kızımda Nisan olacak , erkek olsaydı Ege olacaktı ismimiz hepsi sağlıcakla hayırlı evlat olsunlar
İnsallah cabucak iyilesirsn canmKontrolume 9 gun var. Suyu arttirayim İnşallah gecer. Sağol canım
Dilim dilim yapip beyaz kabugu komple soyuyorm tuzla yiyorm vallahi agzim sulandiYok gayrı onu nasıl yiuorsun kiz ben şekerle zar zor
Kan mi kullanıyoruz ya onu içince kan içmiş gibi oluyorum içmiyorum
Her kelimene her cümlene yürekten katılıyorum okadar doğru ki.... hele temiz nevresim çarşaf çocuk sonuçta girip üstünü değiştir o yatıyor okadar seviniyor miss gibi ohh diyormaasallah ben okadar titiz degilim hani yetişemiyorum ama kirkbinkere maasallah imrendim Allahım bir ömür huzurlu.mutly yuvalarımızda sağlıklı bir hayat nasip etsin ❤❤❤❤❤
Tesekkur ederim canim sana da afiyet sifa kan olsunSaglik ocagina sordm icme fazlan var dedi ilerde gun asiri icmeye baslarsn dediAfiyet şifa olsun canım c vitamini iyidir boşverkan haplarıda kullanıyoz şimdi demiri baglar hem onada iyi gelir inşaallah
Zalain diye bir fitil ve yine aynı isimde bir krem verdi canim. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Instagram'da halise yolli var soru cevap yapmis birisi sormus hamilelikte fitil ve krem bebeğe etki eder mi diye o da hayır kullanabilirsin demiş. Biraz içim rahatladı.Ben mantar kremi değil de gebeliğin başında boynumda çıban gibi birşey çıkmıştı antibiyotikli krem vermişti onu kullanmıştım.Kremi birşey yapmaz ama ilacı bilemiyorum.Trosyd mi verdi?
Evet bakteri mantar çok ilerlerse bebeğe zarar veriyor vücudun bir çok yerine yayılabiliyor.Ben de hamillikten önce çok kaşıntım olmuştu kullandım ama krem tek başına fayda etmiyor ilaç da kullanmak gerekli yanında.Kullan bence de sıkıntı yaratmaz doktor da öyle dediyse zaten ilaç da fitil de tek seferlik oluyor sürekli kullanman gereken birşey değil.Zalain diye bir fitil ve yine aynı isimde bir krem verdi canim. Takip ediyor musun bilmiyorum ama Instagram'da halise yolli var soru cevap yapmis birisi sormus hamilelikte fitil ve krem bebeğe etki eder mi diye o da hayır kullanabilirsin demiş. Biraz içim rahatladı.
Kullanmamakta olmuyor o da ilerleyen zamanlarda bebeğe olumsuz etki edermiş.
Nasıl ilerlettin kiz dolapta var benim bitane a101den aldimDilim dilim yapip beyaz kabugu komple soyuyorm tuzla yiyorm vallahi agzim sulandipazarda bulamadm zaten
Demir baglama kapasitemi gorsen yuhh dersn bence ilac icmiym daha ust degerden de fazla
Benimde oğlum olacak. Yaş 36, 2. Hamilelik, 12 nisan-31 mart istanbulYaş, kaçıncı hamilelik ,tahmini doğum tarihi ve nerden katılıyorsunuz?
ArenSevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Ye ye iyi gelirNasıl ilerlettin kiz dolapta var benim bitane a101den aldim
Benden 7 tip kan aldılar 2 hafta oldua daha sonuç çıkmadı sadece kizamikcik geçirmişim onu gordum annemim haberi yok şok geçirdim değerim de çok yuksekYe ye iyi gelir
Kac aydir meyveyle besleniyodm zaten bulantilar yuzunden aksam oturuyoz elma soyuyom beyimekendim mandalina ayva yiyom greyfurt bazen yiyom bu yani sabah kahvalti cok yapamiyom o halde firlamis valla bende bilmiyom en son gittigimde cok dusuktu demirim
Göktuğ bence kulağa çok hoş geliyoAren
Uraz
Göktuğ
Kizimda ege diyor simdilik bunlar bizde
Ya aren ege
Uraz ege
Yada sadece göktuğ dusunuyoruz
Aynen kız olsa akBen de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.
Kız olsa benimde aklımda vardı buna bir türlü karar veremiyoruz. Büyük oğlumun adı aybars taha. Bunun içinde aras, göktuğ, Gökalp ayberk gibi isimler geciyo ama bi sindiremiyoruzBen de cok zorlaniyorum. Bir türlü isim begenmiyoruz. Kiz ismi aklimda vardi ama. Benim 2 erkek. 2erkek ismi bulmak daha zor. Şu an aklimizda olan Utku, Göktuğ, Selim var aklimizda ama kesin degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?